![]() |
Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec (/t-zodiac-european-chinezesc-pomicol-floral-egiptean-si-aztec) |
Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Lollypop Puffy - 02 Aug 2007 Well...ati vrea sa stiti sau stiti ce sunteti in zodiacele acestea? Daca stiti,scrieti aici. Daca nu si vreti sa aflati,spuneti-mi data exacta a nasterii si ora daca o stiti si va spun eu^^ Eu: european-scorpion chinezesc-maimuta floral-floarea-soarelui egiptean-sekhmett aztec- soparla pomicol- castanul Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Lyra Dust - 02 Aug 2007 Pai eu nush... Sunt nascuta pe 7 aprilie 1995 cred ca la 9 si jumate Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Lollypop Puffy - 02 Aug 2007 Asa..deci.. European-berbec Chinezesc- mistret pomicol- scorushul [ pt ca nu stiu ce este,o sa scriu si putin despre el: nu trebuie sa va induca in eroare aerul plapan al acestui nativ,pentru ca el este foarte rezistent.Gratios,gentil ,el se deplaseaza deosebit de usor.Este permanent zambitor si iubeste puternic fiind foarte pasional] floral- orhideea egiptean- thot aztec- iepure ^________________________________^ Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Lyra Dust - 03 Aug 2007 Dar eu stiu ca sunt sarpe in chinezesc... Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Ginny Malfoy - 03 Aug 2007 Imi spui ji mie? Sunt nascuta pr 1 octombrie 1996, pe la 4 dupa-amiaza (te rog, dak ai timp, imi zici ce as fii dak as fii nascuta la aceeasi ora ji data, numai in alt an,adik 1997)? Multumesc! Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Lollypop Puffy - 03 Aug 2007 Nup,Hermione[am nimerit-o,nuh?]esti mistret...e dupa an,sa stii ![]() Deci..Ginny: 01.10.1996 european-balanta chinezesc-soricel :tongue: pomicol-alun floral- floarea soarelui egiptean- seth aztec-craniu 01.10.1997 european-balanta chinezesc-bou pomicol-alun floral- floarea soarelui egiptean-seth aztec-vultur Cu placere^______^ Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Ginny Malfoy - 03 Aug 2007 Esti tare, Lolly! Inca o data, multumesc ! Deci sunt soarece... scuze dak te-ai suparat, dar aveam o vaga impresie k am calculat ca sunt bou gandindu-ma ca sunt nascuta in 1997...Stai putin... sunt craniu :shock: ?!? Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Julia Lilith Potter - 03 Aug 2007 uhh...pey sunt nascuta pe 29 ian 1995 , la ora 22 :30 PS: prea tare thread-ul Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Rosana Álgor - 03 Aug 2007 vreu si eu plzzz 14 octombrie 1991 la ora 14.00 ms mult!! Re: Zodiac european,chinezesc,pomicol,floral,egiptean si aztec - Ingrid Flamesbort - 06 Aug 2007 Eu sunt nascuta pe 25 ianuarie 1996 !! Ce sunt ?? Edit by me : Am descoperit ce sunt !! European - varsator Chinezesc - sobolan Egiptean - Mout - Mut Floral - Orhideea Aztec - Maimuta Pomicol - Chiparosul |