Darkmark RPG Forum
Profii..;) - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Profii..;) (/t-profii)

Pages: 1 2

Profii..;) - Ginny Malfoy - 16 Oct 2008

Aici puteti turui intruna despre profii vostrii =] sa le iau in ordine..

Proful de ed. fizica [Dirigul]
Deci ii de treaba radem o groaza la orele lui. Ii cul ca ne'a dat la toate fatwcile 10 la sport :-> meritam [-x =]]

Proful de matematica
Proful meu preferat face multe glume bune si noah.. preda super ok.. am 2 de 10 la materia asta :->

Profa de romana
Nu ma avea la inima la inceput :-s caci stie ca sora mea e sora mea, si ea nu era prea cuminte la orele ei [la liceu tot pe profa asta a avut'o =)]. Dar imi place pana la urma Smile

Profa de engleza
Nu facem cine stie ce engleza.. mda. Cam plictisitoare orele.

Profa de franceza
E cula :-> nu imi place ca nu ne spune cum se scriu cuvintele.. si noi cascam ochii cat verzele sa vedem cat de cat la tabla care e vesnic prost stearsa =]

Proful de biologie
Este super ok. Si sora mea l'a avut si datorita lui este acum la facultatea de medicina :]

Profa de geografie
Imi place cum preda. Face niste desene pe tabla, ne da lectii usor de invatat si se poarta frumos cu noi.

Profa de istorie
Sora mea a avut'o si spune ca e foarte buna.. dar e mai irascibila un pic.. mrg :-j preda bine materia..

Proful de desen
MI'A LAUDAT DESENUL deci va dati seama :-> e de treaba si acesta =]

Profa de ed. tehnologica
Imi place si de ea..

Mii lene sa mai scriu

Edit: hai ka mai scriu.. am uitat de catziva..

Profa de religie
Ca toti profii de religie :-j di treaba..

Profa de muzica
Asta ii o scorpie. A ascultat'o pe o colega si noah.. da note mici si e tzafnoasa..

Proful de info
Aista e.. cel mai nashpa dintre cei mai nashpa profi de pe lumea asta a frigiderelor roz cu stelutze.. ii mul rau si nu ne invatza nik..

Re: Profii..;) - Denis D. Diggory - 17 Oct 2008

Oh, Ginny, ce rea esti [-x.. Cum poti sa vorbesti asa despre profesori? Scriu si eu despre ei, dupa care iti dau un Buzz pe mess, daca mai esti xD *se uita pe mess*. Ai iesit [-x. Deh, asta e..

Diriga e o baba proas*a, c*rva si etc. (nu vreau ban din cauza ei XD). E de romana, are preferati si are t*mpita ceva cu mine. Adica, ce n*iba o intereseaza pe ea daca le comentez profesorilor? Da, ii comentez si ei de cate ori apuc. Cine e ea sa-mi zica mie sa nu le comentez si sa-mi puna 4 pentru asta? I*ioata. Ma rog, mi-a pus ieri un 4 si o intreb ca de ce. Si face ca dc nu mi-am facut tema. lol. Ii zic ca am uitat si face ea cu un zambet imens pe buze "4 atunci". Si eu o intreb repede de ce si face ca pentru ca nu o am. lol. Ii zic ca m-o ascultat si cu o zi inainte, si oricum, nu am 3puncte. Si zice ca vrea sa ma asculte si acum, ma intreaba daca o am, zice ca nu o am si imi pune 4. Si face dup-aia ca de-aia nu mi-am facut tema ca stiam ca m-o ascultat. Si ma apuc eu "da? Sigur, cum sa nu. Cum v-ati dat seama? Si totusi, de ce as minti?" si face ca nu stie.. Si ma rog, am tot continuat. C*rva naibii.

Apoiii. Proful de mate, care ii cel mai tare prof. existent. Mda, sunt ore in care numai stam si glumim, pur si simplu. Si face niste glume superbeLove Intr-o zi l-am intrebat daca i s-o sculat =)))

Proful de geogra (care e printre primii 20 din tara, parca), e foarte de treaba daca sti lectia si esti cuminte. Si poti glumi si cu el. Profa de franceza e de treaba, n-am probleme cu ea. Proful de isto e suuuuuper de treaba.. De bio e o sarita-de-pe-fix, care pana anul asta era preferata mea.. Deh, striga cam mult. Profa de engl e d treaba, numai ca noi suntem putin cam.. nu prea.. Adica rai. Si nah, nu e foarte buna cu noi pt asta. Proful nou de desen e ciudat. Tace. Si tace. Si tace. Putem urla. Si tace. Si ne asculta apoi Dar e de treaba. Aia de muzica ii de treaba.. si de ed. fizica.. Apoi, cea de tehno si calcu e chiar sarita-de-pe-fix =))) urla incontinuu.. Si tot nu o auzim Devil. Proful de religie e un prost. E foarte foarte bun si ne lasa sa facem ce vrem.. Chiar sa urlam, sa mergem de la ora.. El saracu sta numai la catedra, fara sa faca cevaSad Ma rog, asta pana acum. Se apuca sa ne asculte.. Fizica. Loooooool. E foarte foarte foarte foarte foarte foarte rea. Profa de geogra, cu care fac optional.. Deeeh, e destul de buna uneori. Pur si simplu o iubeam pana acum o saptamana, cand m-a enervat cu ceva. Am facut pe cls. 3 si 4 franceza cu ea, pe a 5-a deloc, iar anul asta m-am inscris la opt. geogr. pt ea. Si in prima ora cand am vazut-oLoveLove dar acum ma enerveaza.

Deh, cam astia sunt. spper ca n-am uitat pe nimeni xD Cissy, inca n-ai intrat pe mess (insa cred ca ti-ai dat seama cine sunt dupa cum ti-am zis).

Re: Profii..;) - Lyra Dust - 17 Oct 2008

Scriu si eu

* Romana: Cea mai de treaba E si diriga noastra. Explica super bine si e foarte dragutza.
* Matematica: Nu pricep o boaba de la ea Oricum eu si Cheyenne murim de ras la orele ei pentru ca mereu se ia de felul in care ne imbracam sau spune tot felul de chestii haioase nu ca ar avea ea simtul umorului, cred ca nici nu-si da seama de ce zice, dar ma rog...
* Engleza: E de treaba, dar putin cam severa.
* Franceza: Daca i se pune pata pe tine... vai de tine!
* Geografie: O profa super buna! Imi place ca ne da totul foarte structurat in asa fel incat putem invata super usor.
* Istorie: Mdeah... deci noi pana anul asta am avut un profesor cu care ' ne trageam de sireturi ' [ asha cum spunea el ]. Oricum foarte de treaba, doar ca nu invatam nimic de la ea. Si profa asta noua crede ca noi stim istorie si se tot mira ca noi nu stim nimic. Uh, si mai si da fise de disciplina [ o chestie... ] din 5 in 5 minute.
* Biologie: Destul de okey... E noua. Inca nu stiu exact cum e
* Chimie: Nici pe asta nu o stiu prea bine
* Fizica: Nasoala! Nu pricep nimic! Poate sunt eu tare de cap, dar nici chiar asa Si la teste nu ne da niciodata ceea ce facem in clasa, ne da total altceva.
* Informatica: Nici pana azi nu m-am lamurit cu cine facem informatica... Pana ora trecuta am facut cu o profa si ora trecuta ni s-a spus ca facem cu altul. Meh rog... O sa vedem noi.
* Tehnologie: E mult prea calm!!! Nu se enerveaza niciodata. Si e tot dirig [ dah... avem doi dirigi ].
* Ebraica: Cam ciudat
* Muzica: Okey
* Sport: Mdeah ... ma uraste ...
* Desen: Imi tot spune ca am talent si am tot intreaba daca pictez in general, iar eu sunt defapt paralela cu desenul

Re: Profii..;) - Ada McNair - 17 Oct 2008

Matematica
Profu este cel mai tare din parcare!! Este proful meu preferat!! Face multe glume , si preda fain. Mai face niste greseli de calcul si ajungem in stadiul in sa il corectam noi pe el . Ma rog.. este director, si are mult probleme pe cap
La pregatire am jucat Scrabble cu el si am castigat

Romana
In afara de faptul ca urla la toate orele, este chiar draguta. E fain ca aici facem o excursit pe an, dar aia de 2 zile. Anul asta mergem la Bran [ap.. e diriga] Cica e cea mai buna profa de oras...

Informatica
La info, am o profa super tare. Am luat doi de 10 pana acum. Si sunt singura din clasa care a luat 10 . Nu am mai facut in viata mea info, dar mi-a dat 10 ca am terminat prima de facut nu stiu ce, si pentru faptul ca i-am stiut niste prostioare.

Ed. Tehnologica
Finna)) Baba tehno!! Avem o baba care urla toata ziua, si te pune sa faci tot felul de teme tampite. Prea penal!! Desi, eu la ora ei pot dormi. Daca ai norocul sa fii in ultima banca, traiesti ca in rai. Poti sa te joci , sa asculti muzica, faci ce vrei. Nu te vede. Si faza naspa e ca te pune sa faci tot felul de compuneri. Parca am fi la romana.

Franceza
Am o profa care face in ora ca un porc, si zice ca face ca "bursucul infuriat" Finna)) Si bineinteles ca ne cacam de ras Finna. Prea penala femeia. Pacat ca nu se prinde o boaba de franca de mine.. :-s

Engleza
Profa e prea tare!! Preda super fain, si se imbraca super tare...!!! Te lasa sa glumesti la ora ei... prea tare tipa

Fizica
Deci este un prof super tare. Azi ma gandeam ca este chiar dragut. Whistle Adica.. preda super tare, desi nu am fost niciodata atenta la ora ca nu pricepeam nimic Finna) nush.. e super tare Am doi barbati, si amandoi predau super tare

Geografie
Este super tare profa!!! Preda fain, si chiar m-a facut sa imi placa mai mult geografia.

Biologie
Preda MANGA ZANGA!!! Foarte foarte foarte fain!! Geniala profa... preda super bine, desi este foarte severa.

Istorie
Profa face faze de genu " Oh My God " sau " What??" si ma cam enerveaza da in rest e super de treaba rade de se [cenzurat].

Muzica
Eu pentru ca am venit de la o scoala de muzica, sunt cea mai buna, si imi pune 10 la fiecare raspuns. Ea nu stie ca am venit de la muzica Finna))

Ed. Fizica
Profa de Ed. Fizica este super tare. Glumeste toata ziua si te pune sa faci niste exercitii de te caci de ras Penal!!

Ed. Plastica
Profa este CEA MAI TARE PROFA!!!! Deci.. serios.. este cea mai tare

Re: Profii..;) - Shayera Holl - 18 Oct 2008

*MateOmg profa super tare....ne este si diriga...si ne intelem fff bn cu ea...fata de aia de anu' recut...care era o hoasca...este inger
*Romana:ne asculta in fiecare ora....si ne da si note....si radem la oara ei...dei...cand e in toane bune ajunge sa fie cea mai buna profa...dar cand are draci...fugim de la ora ei...eh...io nu fug...dar altii...io nu fug...chiulect
*Informatica:e tare....redem mult...intelegem....
*Tehno:e super tare,la teste suntem cu caietul deschis...si copiem...si radem...in mancam in ora...si ne batem...si trimitem biletele
*Franceza:baba de franca...io citesc bine si ea repeta ca si mine...ca cica nu am citit bine...
*Engleza:tare...la engleza nu mi-am facut tema de cand a inceput scoala...nu le verifica
*Fizica:intelegem bine...e buna profa,chiar una dintre cele mai bune
*Chimie:tot profa de fizica,deci e tare
*Cultura Civica:ioi cat radem....ne kkm de ras la ora lui,si radem de prof...nu cu profu'
*Geografie:cel mai tare prof...facem glume si deala interziose minorilor...e super tare....pe mn ma doare burta la ora lui...de ras
*BiologieToungerofa e blonda...deci....e tare...nu stie nici sa corecteze bn lucrarileHappywide
*IstorieToungerofa asta e tare...radem...ne distram si chiar invatam
*Muzica:tot profa de istorie
*Ef.Fizica:super tare...stam si nu facem nik...stam, si vb...si notele de 10 vin pe catalog
*Ed.Plastica:se potriveste cu numele ei...profa Ghertrude....deci..tre sa fim artisti la ora ei...si io si Monica[colega de banca] mancam ciocolata la ora ei

Re: Profii..;) - Arianna Lovegood - 19 Oct 2008

Mda...vad ca toti isi iubesc profii tare de tot
Deci...sa scriu si eu:
Diriga e o baba...care ne tot bate la cap mereu> Este atit de enervanta, nici nu stiu ce cuvinte sa folosesc pentru a exprima parerea mea despre ea si a nu folosi cuvinte "necenzurate" Toata clasa o uraste, mai repede de-am scapa de ea.
Limba romana: profa e draguta, nu striga (in se nsu ca nu face isterica din niste fleacuri), explica bine, cel putin noi intelegem. E drep ca uneori e plictisitor, dar sunt si cazuri in care ne povesteste despre lucruri paranormale, extraterestri, spirite, fantome, sfirsitul lumii...sunt niste discutii foarte interesante
Profa de engleza: e super-mega-extra cool E foarte buna, glumeata, ne ajuta mereu cind ceva nu ne este clar, chiar daca ii spunem ca nu am inteles niciodata nu tipa, e intelegatoare tipa.
Profa de matematice: inca o baba care n-ar trebui sa fie in scoala noastra Nu stiu, dar uneori mi se pare ca-i dea dreptul bolnava. Tot timpul tipa la in coleg care sta in prima banca, chiar in fata ei...pai, cind striga la el se tine de speteaza scaunului de parca in orice clipa ar rideca scaunul si i-ar da in cap cu el In plus, nici nu explica bine lectia, are favoriti in clasa pe care ii trece mereu la tabla si acestia rezolva repede exercitiile fara sa explice nimic si pleaca la loc, iar noi(la care matematica mai greu ajunge) stam si ne uitam la tabla fara sa intelegem nimic
Profa de fizica: explica bine dar e un pic ciudata Deci vorbeste linistit, pe un ton normal si deodata incepe sa tipe, sa urle prin clasa, si dupa o se cunda iar vorbeste linistit In rest, e parca bine la orele ei.
Profa de chimie: e profa buna dar mie nu-mi place...asta poate pentru ca nu-mi place chimia in general Uneori isi bate joc de elevi, adica ii face de ris in fata clasei prin niste remarci nu tocmai la locul lor... Sin inca nu-mi place la ea ca e o profa care cere mult de la elevi, nici macar tocilareii nu reusesc sa scrie lucrarile in intregime.
Profa de istorie: e 'a mai a dra*u profa pe care am avut-o in viata mea! Nu spun ca e rea, striga la noi, etc...dar la ea de nevoie invatam istoria. Nu e nimeni care sa vina cu tema nefacuta, iar la lectia e o liniste mortala. In plus, la raspuns ne trece cite doi la ea la masa, iar la inceputul orei ne intreaba stirile
Profa de biologei: e super, n-am nimic impotriva ei, pentru ca inca nu am avut probleme cu dinsa
Profa de geografie: babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! O urasc, o urasc, o urasc!!! E cea mai aiurea profa de pe pamintu asta. Nu ne intreaba oral, ci facem doar lucrari...deci, va dati seama ce note avem Si la lucrare ii scrii doua foi(doua foi, nu doua pagini)iar ea iti pune nota 7 Nu e dreeeeeeeeet!!! Ea nici macar nu citeste lucrarile, se uita doar la inceput si la sfirsitul, in rest, pe ea n-o intereseaza. Pentru ea importa mai mult cantitatea decit calitatea, si oricum, are favoriti in clasa si chiar daca ii scriem mult la lucrare pune note mici, doar la cei pe care ii favorizeaza pune mereu note mari!
In rest, profele de info, ed. fizica, muzica sunt bune, nu prea avem probleme cu ele.

Re: Profii..;) - Zack Barow - 27 Oct 2008

spun si io cativa:
diriga-e buna preda bine da knd i se pune pata face cv de genu: pai ce faceti aici!? nu poate un profesor sa scrie notele voastre care sunt mic (nu si in cazul meu da oricum)sunteti cea mai prasta serie din viata mea de profesoara!!!!!si apoi pleaca si noi dam petrecere nu e tare?da oricum luam 10

engleza-e buna in fiecare zi dam un test da asa de usor ca toata clasa ia 10+*si tot maximizat da ne cam omoara cu teoriile sa scriem doua file in 3 min (au mana mea)

sport-baba urlatoare!!!!!!! -alergati 10 km si!!!! si cand dam teste ne da 20 km
germana-profa e buna da materia chhh! si are o voce subtire......ca daca am face intr-o clasa mai intinsa s-ar auzi numa:Ein (nustiuce) Zein (altceva) si punct.
omg [size=29]Religia[/size] -profa preda prost si face de 22 de ori mai rau decat diriga si am numit ora hororgie si cand vine profa nu se aude muscha si daca misca unu ori il da afara(asta partea buna)ori iti da doua palme de iti crata creierii si urla de saracii de noi aproape ne bagam in banca da am o singura concluzie ministru invatamantului nu face nimic si vom puea ramane cu profii/profele astia/astea enervanti/enervante ................io mai am un pic si crap si eu si sufletul meu

Re: Profii..;) - Eva Milly Swan - 30 Oct 2008

Bine acestia sunt profii mei din noua scola:

Diriga{Romana}Toungeoi diriga nu stiu ce sa zic despre ea are toanele ei adica cand e buna cand e rea bine in comparatie cu alti profi e de treaba adica noi suntem cea mai rea clasa din scola si nu stiu cum de nu am bagat-o inca in spital a fost o faza tare acum o saptamana:Intra diriga in scoala era foarte bine dispusa eu eram de servici .Ajunge pe holul de langa clasa noastra si intreba pe un elev Ce ati mai facut astazi? intraba ea pe baiatul ala foarte bine dispusa da la care ala A poi am spart tabla bine am avut noroc ca nu mia cazut in cap asa si am inchis usa si am spart ceasul si un baiat a scos usa din balamale dar a pus-o la loc a si da a zburat pragul de la intrare. Deci s-a facut alba saraca si desigur toti profi ne-au dat test din cauza tablei .

Proful de Mate: E tipul de prof cu replica aceia stupida "Ora trece nota scade" are o placere sa puna 3 mai ales daca e nervos salut pe cine prinde 3 daca ii intrerupem ora ne da test unul scurt asa de vreo 5 minute cu niste probleme de iti vine sa te strangi de gat.Tot ce ii urez eu este Pensionare Placuta!!!!

Geografie:Alta nebuna care a cazut in cap si sa apucat sa predea Geografia cred ca e cea mai isterica din scoala daca nu esti atenta la ora ei salut te scoate al tabla 3 nu conteaza ca stii te intreaba si din ce nu ai invatat.Bine eu nu am probleme cu ea dar alti din 3 nu mai ies.

Istorie:mie mi se pare o profa de treaba insa nu se pricepe sa ne linisteasca pe noi nebunii 8A in rest e de gasca.
Franceza:Deci este cea mai tare profa pe care ai putea sa o ai deci e dusa cu pluta rau la ora facem pe noi de ras mereu face glume si e amuzanta bn nu e amuzanta atunci cand face glume pe seama ta in rest e de gasca. Tin minte ca la inceput{eu am facut germana si franceza fac de un semestru} mereu imi spunea mie si colegei mele "Ma astea proaste ma is nemtoaice si stiu mai multe ca voi!" sau "Hai prostele veniti cu caietele" deci imi venea sa o strang de gat atunci dar acum e de traba.

Engleza :E un prof foarte de treaba nu ne da teme si daca ne da nu ne verifi si chiar facem engleza e cel mai de treaba prof dupa parerea mea.

Fizica: Fund de borcan toata lumea isi bate joc de ea mai ales clasa noastra logic la ora ei mancam ascultam muzica radem uni mai tipa la ea sincer mie mie cam mila de ea pentru ca toata lumea isi bate joc de ea si chiar isi da interesul sa ne invete si pe noi ceva bine nu are sanse dar nah incearca din greu Finna

Chimie:Cea mai oribila profa posibila o pensionara nebuna care habar nare pe ce lume traieste dapoi sa mai stie si chimia thuamne trebuie sa stai pitit la ora ei daca nu vrei sa te scoate la tabla ia nu ne stie numele la toti a invatat vreo 5 nume si pe acei copii ii scoate mereu la tabla sincer ii compatimesc pentru ca nu ma aflu printre ei.La testele ei logic se ia numai de 3 bine avem noroc ca nu ne trece in catalog are o revista pe care ne o baga pe gat si desigur ne spune ca ne va pune 10 la toata clasa ca sa o cumparam si in rest speram sa trecem clasa.

Biologie: O profa super tare preda bine mai ales ca e materia mea preferata e severa insa imi place de ea.

Muzica :E de traba si are voce bine nu mai de treaba ca fosta profa de muzica insa imi place de ea si canta foarte bine imi este cam frica ca o sa ne asculte individual si logik o sa ne facem cu toti de ras cu vocile noastre melodioase.

Tehnologia:E tipul de profa care ma face sa uit la in ce zi este tehlogia noroc de orar este o profa care preda preda si iarasi preda nimic distractiv doar o pierdere de timp.

Ed PlasticaHappywidee treaba si deseneaza foarte bine chair am invatat multe de la ea.

Religia:Cum de am uitat de Religie deci cred ca este sigura profesoara care nu ne face observatii cand daramam scoala la ora ei e o "domnisoara" dusa si isterica care urala toata ora bine la ora ei logik poti face ce vrei daca vrei sa vii dupa 40 de minute nu iti pune apsent ca nah ai venit.La ora ei mai dormim ca si asa suntem adormiti rau pe la ora 7.
Eh si cam atat despre profi mei daca am mai omis vreun prof inseamna ca are proprietatile fizice inodor incolor insipid.

Re: Profii..;) - Within Temptation - 30 Oct 2008

Ahhh deci incepe acatistul:

Dirigu e de religie...Un cretin care ma face pagana pt ca eu cred in spirite&co
Profa de romana...o comunista
Profa de mate...o alta comunista
Profu de tehno...e de treaba
Profa de engleza...nu ma scoate din 9 -_-'
Profa de france...nici ea nu ma scoate din 9...sunt comuniste
Profu de fizica...are impresia ca eu stau sa invat fizica toata ziua...
Profa de chimie...********************************************************
Profa de bio...cea mai inteligenta perosana pe care am cunoscut-o [nu e sarcatic]
Profa de latina...o comunista care se crede tanara
Profa de istorie...alta comunista
Profa de geografie...destul de ok
Profa de sport....nu o cunosc xD
Profa de muzica...destul de ok

Amiiiin

Re: Profii..;) - Denis D. Diggory - 30 Oct 2008

Oh, da, diriginta mea e o c*rva.

Ne intreaba ce vrem sa ne facem cand suntem mari [>.>] , fiecare zicand ca vrea sa ajunga aviator, vreo 5 devin avocati, vreo doi designeri [sau cum o fi >.>], soferi, arhitecti, si etc. Ajunge, scumpa de ea, si la mine.
-Bianca, tu ce vrei sa devi?
-Umh.. Nu m-am gandit.. ^_^
Se uita la mine, dupa care se intoarce, vorbind cu colegii mei scumpi si dragi.
-Bineinteles ca s-a gandit si ea, dar nu vrea sa ne zica.. si face o mutra de-a ei, exasperanta.
-Desigur! Mint, desigur! ma trezesc eu xD
-Da. Bianca, am ajuns sa te cunosc. Mi-am dat seama ca tu esti o fata mai ciudata, deci nu are rost sa imi bat capul cu tine.
-Da, stiu ca sunt ciudata. Ce-i cu asta?

Ma rog, se apuca toata clasa sa rada.. Apoi, toata ora continua asa, fiindca eu cu un coleg nu ne-am hotarat. Desigur, mintim amandoi E un secret de stat! Si tot timpul face ca noi suntem mai pe dinafara, etc.

Deci, ma doare fix in cot de ce zice ea. Eu nici macar nu stiu daca mai traiesc peste 2 ani [ca veni vorba, eu nu ma astept sa traiesc foarte mult. stiu ca o sa mor cam pe la vreo 30 de ani, maxim], iar ea imi cere sa ii zic ce devin. Puteam sa-i zic ca voi fi astronauta. Ce rost are? Fiindca poate o sa ajung o maturatoare de strada [desi, sunt sigura ca nu o sa fie asa, daca ma voi tine de scoala. sunt desteapta si as putea ajunge departe, dar naah]. Ma rog, acum toti colegi imi amintesc in fiecare ora si pauza ca sunt ciudata /: ) Doah, sunt chiar plictisitori deja.

Ma rog, au mai fost multe faze de-astea, cu diriga, in care i-am comentat destul de mult. Oricum, si-a gasit cu cine sa se puna.. Deh, ma laud ca nu pot sa-mi tin gura in fata nimanui si comentez mereu. Si pe maine, ii mai pregatesc o.. fraza care sa o faca sa vada cat de mult o urasc [sunt consiliera si pe maine trebuie sa zic regulile. O sa ii amintesc ca nu are voie sa ne faca prosti, idioti, tampiti si nici sa ne loveasca. Oh, da, nici ca trebuie sa trimita un singur elev sa faca curatenie. Deeeh Devil]