Darkmark RPG Forum
Emma Watson- o copilarie furata de Harry Potter - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Harry Potter (https://www.darkmark.ro/f-harry-potter)
+--- Forum: Reviste (https://www.darkmark.ro/f-reviste)
+---- Forum: Stiri din Lumea Harry Potter (https://www.darkmark.ro/f-stiri-din-lumea-harry-potter)
+---- Thread: Emma Watson- o copilarie furata de Harry Potter (/t-emma-watson-o-copilarie-furata-de-harry-potter)

Pages: 1 2

Emma Watson- o copilarie furata de Harry Potter - Arianna Lovegood - 19 Oct 2008

Ei bine...proaspat angajata pe post de redactor al revistei Stiri din Lumea Harry Potter ma apuc serios de treaba si iata primul meu articol:

Emma Watson- o copilarie furata de Harry Potter

Actrita Emma Watson a declarat ca i-a fost foarte greu sa creasca in lumina reflectoarelor. La 11 ani ea a debutat in rolul Hermionei din Harry Potter. Ajunsa la majorat, ea a jucat in 6 filme ale seriei. Recunoaste ca prezenta permanenta pe platoul de filmare i-a rapit o parte din copilarie.
"Intr-un fel este dificil sa cresti intr-un film. Am trait o perioada plina de lectii si de transformari in lumina reflectoarelor. Oamenii au ciudata senzatie ca ma cunosc bine pentru ca m-au vazut transformindu-ma din copil in femeie pe marele ecran", a declarat Emma.
In toti acesti ani a invatat multe despre industria filmului, dar de multe ori si-a dorit sa fi avut o copilarie obisnuita. "Uneori am simtit nevoia ca viata mea sa fie mai simpla, dar in restul timpului ma simt una dintre cele mai norocoase fete din lume. A fost o copilarie putin diferita", a mai adaugat tinara actrita.

Re: Emma Watson- o copilarie furata de Harry Potter - Raizen Isildur - 19 Oct 2008

Da, asa e. Si-a irosit copilaria. Dar, norocul ei, acum e foarte bogata si are multi baieti la picioarele ei.....Insa probabil ca in sinea ei regreta mai mult decat o arata..

Re: Emma Watson- o copilarie furata de Harry Potter - John Weasley - 19 Oct 2008

Da stiu ca e sa traesti in lumina reflectoarelor de mic copil.Eu cred ca Emma este foarte curajoasa chear daca isi doreste mai des sa fie libera,ca o femeie normala dar ei ii place mai mult sa fie mai in centru atentiei!

P.S. Pentru inceput bravo si succese!

Re: Emma Watson- o copilarie furata de Harry Potter - Marius Eisenstein - 26 Oct 2008

Pentru Emma trebuie sa avem mult respect fiindca a putut recunoaste aceste lucruri.
Este greu sa traiesti inca din tinerete in lumina reflectoarelor si pe langa toti acei oameni necunoscuti ei, dar probabil si-a facut prieteni multi in acel platou de film, cum ar fi Daniel si Rupert, probabil si alti colegi de acolo. Dar totusi, este si mai de admirat faptul ca nu s-a lasat si a continuat in lumea filmelor, si am auzit ieri ca a facut si un film, separat de seria Harry Potter, acesta numindu-se "Ballet Shoes". E din 2007 parca. Am vazut trailerul si imi place mult cum joaca acolo. [ Si accentul ei il ador ]

Re: Emma Watson- o copilarie furata de Harry Potter - Denis D. Diggory - 26 Oct 2008

Nu vreau sa par nu-stiu-cum, dar stia de la inceput cum avea sa fie. De ce s-a apucat de HP daca stia ca va regreta? Si defapt ce regreta? Ca acum are tot ce isi doreste: bani, baieti, prieteni, fani si asa mai departe. ..

Re: Emma Watson- o copilarie furata de Harry Potter - Raizen Isildur - 26 Oct 2008

Nu conteaza ce are. Daca ai bani nu inseamna ca are tot ce isi doreste.

Re: Emma Watson- o copilarie furata de Harry Potter - Marius Eisenstein - 26 Oct 2008

Poate ca atunci era mai batuta-n cap [ scuzati de expresie ], si noa'... Poate ca a vrut maica-sa mai mult sa fie un star mai tarziu si sa aiba tot ce poate si-ar fi dorit ea [ ma-sa ]
Asta e doar o speculatie..

Re: Emma Watson- o copilarie furata de Harry Potter - Charlotte Ambrosine - 26 Oct 2008

Eu cred ca daca vroia putea sa renunte in orice moment. Nu a fost obligata de nimeni sa faca nimic. Ea si`a ales propriul drum asa cum o facem toti. Daca vrea o viata simpla, de ce nu renunta? Daca banii nu`s totul pentru ea, de ce joaca in continuare? Eu cred ca toti ce ajung staruri sunt cu nasul pe sus, si sunt obsedati de bani si zic anumite chestii doar de ochii lumii.
Nimeni nu poate stii cum e Emma Watson in realitate : daca are suflet bun/ rau, egoista etc.
Nu pot sa nu recunosc ca imi place cum joaca s.a., dar totusi ..
P.S. Marius, mi`a cazut rosia din sendvis pe tastatura cand am citit "Poate ca a vrut maica-sa mai mult sa fie un star mai tarziu si sa aiba tot ce poate si-ar fi dorit ea" Bani nu aduc fericirea, asa cum nu aduc totul.

Edit by Kennya: "P.S. Marius, mi`a cazut rosia din sendvis pe tastatura cand am citit..."tare faza=))..eu mi-am bagat penseta in ochi o data cand am citit ce scrisese Raiz

Re: Emma Watson- o copilarie furata de Harry Potter - Alina Potter - 18 Dec 2008

Pai daca nu stiati emma sia reluat studiile si hp7(filmu) a fost reprogeramat dupa timpul ei

Re: Emma Watson- o copilarie furata de Harry Potter - Chloe Wai - 18 Dec 2008

mi se p[are normal ca regreta un pic ca si-a pierdut copilaria si se-a maturizat mai repede.Dar aceste eforturi iau fost rasplatite