![]() |
Noi locuri RP - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +--- Thread: Noi locuri RP (/t-noi-locuri-rp) |
Noi locuri RP - Raizen Isildur - 04 Nov 2008 Ma gandeam ca, nu e musai sa fie locuri de Role Play doar din Harry Potter. Daca va vin in cap idei de forumuri pentru Role Play, va rugam postati aici si vom vedea daca merita sau nu sa cream acel forum. In special avem nevoie de locuri noi pentru vrajitorii adulti care vad eu se inmultesc. O zi buna. Re: Noi locuri RP - Aurelia_Giurgea - 06 Nov 2008 Sorry ca ma bag, dar ma gandeam la tema asta cu putin inainte sa vad topicu. Elfii. Mi se pare un subiect interesant si am vazut cativa useri care chiar au personaje elfice. La urma urmei,elfii sunt diferiti de vrajitori. Mda,e doar o propunere. Doar ca am vazut ca multi au raspuns la pool ca vor noi locuri sinimeni nu a venit cu idei. Re: Noi locuri RP - Elizabeth Swann - 07 Nov 2008 Am votat acum cateva zile "Da", da' mi-a venit o idee de atunci. E doar o idee trasnita (sau nu) de-a mea. Deci, sa trec la subiect: ar fi interesant un loc RP cu tema Shopping. Mall, hipermarket, sau ceva de genu'. S-ar putea scrie multe: de la "Cumparaturi" pana la "Intamplari neobisnuite in magazinul cu incaltaminte." Idee trasnita, huh? ^.^ Dar e cea mai buna pe care o am momentan. Re: Noi locuri RP - Kennya Allen - 07 Nov 2008 Mi se pare ca ne departam prea mult de la tema Harry Potter prin aceste lucruri. Avand in vedere la cat e ceasul nu pot sa ma gandesc acum la idei noi fiindca trebuie sa plec la scoala. Cand ma intorc o sa imi pun creierasul pe care mi l-a dat Dumnezeu in functiune. Pot spune decat pentru incepu ca ar fii fost buna o scoala de rpg, pentru cei care vor sa faca rp de calitate sau sa si-l imbunatateasca. De asemenea ar fii fost frumos un forum unde sa fie in exclusivitate pentru cluburi. De exempluu "Fanii Vajthatului" sau ce alta tema legata de HP va vine in minte. Edit later: Bunnn...Ma tot uitam pe forum si am vazut ca lipsesc unele locatii importante ca ceaunul Crapat si peronul 3/9 si chiar expresul de Hogwarts...Am putea de asemenea sa adaugam si al treilea coridor din prima carte care era interzis datorita cainelui cu trei capete...Fluffy parca...Poate fii de asemenea si camera secreta cu Oglinda lui Eresid...se poate face rp frumos acolo....de asemenea ma gandeam si la cimitirul din a patra carte pentru cei care aleg sa slujeasca magia neagra ![]() hmmm...si cam atat... si daca vreti neaparat ceva cu mall si imbracaminte..poate o sectiune mica cu Londra Incuiatilor ar fii buna... Re: Noi locuri RP - Briana Brighton - 07 Nov 2008 As avea si eu o idee... As vrea un sediu al organizatiei SPAS. In mai multe topicuri am scris despre asta si am folosit lucruri legate de SPAS... Ce mai... e pasiunea mea. ADOR spiridusii si chiar mi-ar placea sa existe o sectiune dedicata doar acestei cauze. Am o groaza de idei in aceasta privinta: misiuni, programe, drepturi ale spiridusilor... Re: Noi locuri RP - Shayera Holl - 08 Nov 2008 Asa...outul meu e nerabdator...m-am gandit la cv pentru nebuneli...adica,inventii de tot felul,adica,io si outul meu..deci...de ex:fac topic cu botezul outului meu...apropooooo e fata..si una super frumoasa...mancaiar mama galbenusul Kennnya,nu uita de mine...nu vreau sa imi ramana outul nebotezat...ok.. deci...un tipic pentru personaje deastea...stiu ca e ceva cam...nush cum sa zic...ceva prea crazy...dar nah...mia veni aseara,cand asteptam oul...daca nu stiu unii,aseara eram pe ou ![]() zbye:-h... Re: Noi locuri RP - Ginny Malfoy - 08 Nov 2008 Vai Bella, mi se pare ca de dimineata am facut si eu ceva, dar l'am scapat in closet :-s Am uouat un carlig.. stai =] de fapt am carlagit un carlig Unu' roz cu stelutze si secsi rau Mai fac eu unu' :-s As avea o sugestie. O alee din lumea Incuiatilor. Se pot organiza excursii, you know, cu profa de Studiul Incuiatilor sau ceva de genul =] aahh.. a mai zis si Kennya asta =]] Acum nu mai am idei.. dar ceva tot lipseste. De exemplu casa familiei Dursley, pestera unde a ascuns Voldy medalionul lui Gaunt, Vizuina, casa Lunei.. Edit dupa 2 secunde: si casa lui Smolly!! cea din subacvatic!! trebuie trecuta neaparat la Imprejurimile lui Hogwarts, eventual la Lac [-x Re: Noi locuri RP - Briana Brighton - 08 Nov 2008 M-am mai gandit la alte locuri din Harry Potter, care nu sunt pe forum: - ceainaria unde se duceau indragostitii de Sf. Valentin(Ceainaria doamnei Puddifoot),; - Azkaban mi-ar placea sa existe insa nu cum este acum, un loc pentru topicurile inchise, ci cu adevarat un loc pentru RP, mai ales pentru adulti; - Nurmengard Cam atat... cand mai imi vin idei mai scriu. Re: Noi locuri RP - Stefanie A. Frauke - 08 Nov 2008 S-ar mai putea face multe locuri -holul de la intrare -coridoare -pasaje secrete shh altele ![]() Re: Noi locuri RP - Charlotte Ambrosine - 09 Nov 2008 Mi`au venit niste idei ... - Casa cumplita de la numarul 12 (parca asa era :-S) - Turnul Viperinilor/ODS/Cercetasilor (Camerele lor secrete .. eventual sa aiba niste parole stiute doar de cei sortati la aceste case) - sala de detentie - holurile - baile Cand ma mai trasneste Dumnezeu cu vreo idee, ma prezint aici indata ! |