Darkmark RPG Forum
Paaartyyyy ! - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala)
+--- Thread: Paaartyyyy ! (/t-paaartyyyy)

Pages: 1 2 3

Paaartyyyy ! - Charlotte Ambrosine - 13 Nov 2008

Pe toate holurile scolii erau lipite afise iar in jurul lor multi multi elevi. Anny mergea plictisita pe hol cand vazu alt afis .. alti 10 elevi citindu`l si sarind fericiti de parca scria ca nu vor mai exista examenele la sfarsit de an. Desi nu era chiar curioasa, Anny se indrepta spre el. Ridicandu`se pe varfuri a reusit sa citeasca doar cateva cuvinte .. "Petrecere in Sala Mare " apoi mai incolo vazu "seara asta", iar un alt elev mai mare se baga in fata ei chiar cand vazu poza zambitoare a directorului.

Dar de ce era petrecere ? Anny nu stia ca a fost sau este vreun eveniment important sau vreun concurs, asa ca suspansul crescu. Se tot intreba ce avea sa fie in seara aceea iar la ore nu prea fusese atenta. Nici nu auzi cand profesorul de Rune Antice o certa ca nu a fost atenta. Stia doar ca nu a mai fost niciodata la o asemenea petrecere pana acum si era tare curioasa. Oare era ca cea de Halloween sau Craciun? Sau nu ? Toate raspunsurile veneau peste cateva ore.

Dupa ore, Anny fugi in camera si scotoci prin cufar. Gasi ceea ce vroia si se imbraca cat putu de atenta apoi cu bagheta indrepta cutele aproape inexistente si foarte greu de observat; vroia sa fie perfecta. Iesi in Camera de Zi a Pufosilor si o intalni pe Hermione. Anny zambi. Prietena ei era imbracata intr`o rochie rosie, foarte draguta.

"Buna ! Ce faci? E foarte frumoasa rochia !" zise Anny zambind.

Re: Paaartyyyy ! - Hermione McGonagall - 13 Nov 2008

"Multumesc Anny.Si tu arati minunat!"
"Multumesc!Nu te faci la par?Nu ti-l coafezi?"
"Ba da!Acum ma duceam in camera fetelor sa ma si schimb si sa imi fac parul."
"De ce te schimbi?"
"Am primit de la o profesoara de-a mea Incuiata o rochie de bal asa cum imi place mie."
"Aha.Pai atunci ne vedem in Sala Mare."
"Da!"
Hermione pleca si se duse in Camera Fetelor.Se schimba intr-o rochie lunga de matase roz acoperita pe jumatate de o mantie azurie.Acoperea toata partea de sus si se inchidea pe gat.Hermione se imbraca repede si se coafa.Isi carlionta parul,il stranse jumatate apoi isi puse un mic bucetel de flori albastre,iar in mijloc o floricica roz.
Ajunsa in Marea Sala.Toate astropufele se stransera in jurul ei,iar Anny astepta sa plece toata lumea apoi ii zise:
"Uau!Minunat!"
"Multumesc!Uau esti atat de frumoasa!Ti-ai schimbat coafura parului si iti sta de milioane de ori mai bine.!"
"Multumesc!"

Re: Paaartyyyy ! - Ginny McGonagall - 14 Nov 2008

Hermione Ginny intra in Marea Sala.Era imbracata intr-o rochita rosie cu auriu.Ii placeau mult culorile casei sale.La par era facuta coc.Nu dorea sa atraga atentia.
"Hei,Ginny!" auzi fata in spate.Se intoarse.
"Hermione!Uau ce frumoasa esti!"
Hermione,de la Astropufi,era o veche prietena de-a lui Ginny.Arata minunat!
"Multumesc,Ginn!Ce faci?"
"Bine!Am venit la petrecere!"
"Bravo!"
"Mersi!" spuse Ginny si surase."Trebuie sa plec sa ma intalnesc cu ceilalti din casa mea.Mai vorbim mai tarziu."
"Bine!Pa pa!"

Re: Paaartyyyy ! - Charlotte Ambrosine - 14 Nov 2008

Anny nu prea avu timp sa priveasca sala cu atentie asa ca o facu acum. Primul lucru pe care il observa a fost aglomeratia; fata gandi ca trebuie sa fie toti elevii ... oricum, nu crezuse ca erau atat de multi. Mesele Caselor erau puse pe langa pereti, iar cea a profesorilor se putea observa cel mai bine. Domnul director era ca deobicei asezat la mijlocul mesei si era imbracat intr`o roba rosiatica lucioasa cu fire aurii. Parea destul de fericit. Anny se intreba cati ani implineste ... Dar trecu repede mai departe. Datorita decoratiilor bogate si foarte colorate, atmosfera era plina de voiosie si veselie.

Anny observa ca pana si toate fantomele venisera : un sir lung si argintiu plutea deasupra meselor. Cand privi langa ea, Hermione disparuse. In multimea aia era foarte dificil sa il gasesti si pe Hagrid, dar pe Hermione ... Se indrepta cu pasi usori spre Masa Astropufilor. Forfota si glasurile tuturor ii apasau urechile. La capatul mesei era o fata in roz ..

"Hey ! Unde ai fugit?" zise Anny zambind.

"Nu am fugit .. m`am intalnit cu Hermione Ginny ... iar apoi tu disparusei!"
Anny vru sa o intrebe cine e Hermione Ginny, dar renunta caci toate luminile se stinsera brusc iar acum toti faceau liniste.

Re: Paaartyyyy ! - Hermione McGonagall - 15 Nov 2008

Hermione ramasese inmarmurita.Nu stia ce se intampla.Doedata profesoara McGonagall intra cu un tort cu 67 de etaje.Pe fiecare etaj era cate o lumanare vrajitoreasca.Atunci toti elevii aflara de ce era petrecere la Hogwartz,dat fiind ca Halloween-ul trecuse,iar Craciunul nici nu incapea in discutie.ERA ZIUA LUI ALBUS DUBLEDORE.Mii de luminite se aprinsera si se asezara in forma de "La Multi Ani!".
"Uau"sopti Hermione si Anny in cor.
Fantomele incepura sa danseze iesind bine in evidenta.Facure cel mai frumos spectacol pe are Hermione il vazuse.Si poate si pentru Anny.Deodata luminile se aprinsera.
Toti se asezara la mese,iar manarea aburinda aparu.Erau mancaruri de tot felul.
"Uau ce petrecere frumoasa,nu?"intreba Anny.
"Da.Nu stiam ca este ziua directorului."
"Nici eu!Ar trebui sa ne notam intr-un carnet ca sa stim."
"Buna idee.Chiar asta o sa fac cand ajung in camera."
"Si eu."
Fetele incepura sa vorbeasca despr una despre alta,cand Anny isi aminti ca dorea sa o intrebe pe Hermione ceva.
"Cine era Hermione Ginny?Sper ca nu sunt indiscreta."
"Nu deloc.Este o prietena din copilarie.Este cu un an mai mare ca mine.Este la cercetasi in anul 2.Am sa iti fac cunostinta intr-o zi cu ea.O sa iti placa."
"Bine atunci!"
Si fetele vorbira,dansara si se distrara.Cel mai magic moment fu atunci cand luminile se stinse din nou si Dumbledore stinse lumanarile prin magie.Dupa ce lumarile fura stinse din florile tortului izbuscira ploi de stele aurii si argintii.Luminile se aprinsera,iar fiecare fusese servit cu cate o felie de tort.

Re: Paaartyyyy ! - Ginny McGonagall - 15 Nov 2008

Hermione Ginny se plimba.Terminase tortul,insa ceilalti nu.Observa ca de la masa Astropufilor se ridicara 2 fete.Era Hermi galbiuta prietena ei din copilarie.Dar cine era fata cealalta?Se duse la ele.
"Ce faceti?Hermi galbiuta ti-a placut tortul?"
"Da!A fost super!Anny ea este Hermione Ginny fata de care mai intrebat."
"Incantata.Eu sunt Anny Ireth Mithrandir.Sunt in anil 1 la Astropufi!"
"Buna.Eu sunt Hermione Ginny Weasly!Anul 2 la Cercetasi."

Deodata se apropie de fete un baiat de la Cercetasi.
"Hermi Ginn dansezi?"
"Desigur!Haide!Mai vorbim fetelor!"
"Bine!"
spusera Anny si Hermione galbenita in cor.

Re: Paaartyyyy ! - Charlotte Ambrosine - 15 Nov 2008

Anny se simtea bine, desi foarte obosita. Se uita la ceas si vazu ca indica ora 23. Isi zise ca nu e chiar atat de tarziu. Ridica privirea si pe noul ring de dans care aparuse in urma cu cateva minute in mijlocul salii, erau ulte perechi de elevi care dansau pe o melodie lenta. Hermione privea incantata in stanga si in dreapta dupa vreun baiat disponibil. Anny rase.

Totul parea magic cu mici exceptii. Cu cine isi dorea Anny sa danseze nu era acolo ... Fata ofta. Privi perechile ce dansau acum pe o melodie mai ritmata. Anny cauta cu privirea sursa muzicii dar nu vazu nimic. Se uita la tavanul albastru inchis si scapa un tipat de uimire. O vrajitoare in portocaliu statea intr`un fel suspendata deasupra tuturor si .. canta !

Anny, cu gura cascata o cauta pe Hermione cu mana sa ii arate dar aceasta nu mai era. Anny privi si o vazu dansand cu un baiat din anul 5. Hermiuone o vazu pe Anny si i o privi banuitor apoi zambira amandoua.

Re: Paaartyyyy ! - Lyra Dust - 16 Nov 2008

Lyra statea retrasa intr-un coltz al salii si privea perechiile din ringul de dans.
Era imbracata cu o rochie simpla de un roz pal. Parul si-l lasase despletit si parca ii statea mai buclat decat de obicei.
[ http://img227.imageshack.us/img227/8216/normal35iz8.jpg ]
Deodata se auzira zgomote ciudate de afara.
" Artificii ! " exclama un baiat cu un par putin cam ciudat, de culoarea mov.
Lyra se indrepta spre usa pentru a iesi sa vada artificiile.
Doua vrajitoare zburau pe maturii tinand in mana un sac maroniu. Vrajitoarele scoteau pulberi de praf si le aruncau in aer prinzand forme straluctioare de inimioare, jobene, baghete, ca apoi sa cada lin pe pamant.
Fata era fascinata. Se apropie de un joben si il atinse.
Era rece. Simtea cum tot corpul ii inghetase.

Dupa frumosul spectacol de artificii, elevii revenira in sala.
Muzica era acum mai ritmata si nu se mai dansa pe perechi. Lyra pasi in ringul de dans putin ezitand. Era una dintre melodiile ei preferate cantate de Suroriile stranii. Curand se misca in voie pe ritmul melodiei, ignorand privirile care i se acordau.

Re: Paaartyyyy ! - Kennya Allen - 17 Nov 2008

Kennya plictisita statea in pat si incerca sa adoarma. De parca era posibil. Din Marea Sala se auzeau glasuri fericite si muzica ritmata. Pana la urma se hotara sa mearga. Isi deschise cufarul si observa acolo mai multe rochii. Se uita putin mirata fiindca habar n-avea de ele si se gandi ca mama ei isi bagase nasul in garderoba viperinei. pana la urma ii multumi intr-un murmur si lua prima rochie la mana. Era simpla, vaporoasa si de culoare verde. Ii scotea trasaturile corpului in evidenta si Kennya se multumi cu asta. Isi lua si perechea de pantofi de langa ea si apoi o lua spre locul unde se tinea petrecerea.

Intra linistita in Marea Sala si observa atmosfera plina de bucurie si relaxare. Peste tot erau persoane ce profitau de aceasta petrecere, incercand mai ales sa-si faca cunostinte noi. Kennya il vazu pe Marverik si avu grija sa-l ocoleasca. Mare pacat, fiindca ajunsese tocmai pe ringul de dans haotic. Kennya se lovi de cineva si isi ceru scuze pe loc. Cand se uita mai bine o vazu pe Lyra care zambea fericita. Viperina ii pusese mana pe cap si o mangaie. O saluta din priviri si apoi pleca mai departe fiindca nu avea chef sa danseze. O lua mai departe prin multime pentru a gasi un loc liber de unde sa vada totul.

Pana la urma gasi o masa libera si se aseza cu spatele sprijinit de perete. le vazu pe Anny, Hermione si hermione Ginny razand si dansand fericite. Anny o observa pe kennya si ii facu cu mana. Kennya intoarse gestul si se uita din nou prin sala. Cu timpul observa ca era ziua de nastere a lui Albus si spera ca a doua zi va avea onoarea sa ii zica in fata o urare speciala. Tot stand observa ca un viperin se asezase langa ea. Intoarse capul ca sa il vada pe un prieten de clasa ce venise sa o salute. Dupa complimentele primite, Kennya isi lua ramas bun si lua un pahar de wisky-foc de pe masa.

Re: Paaartyyyy ! - Charlotte Ambrosine - 18 Nov 2008

Anny o privi crucis pe Kennya band wiskey-ul.

"Cum poti ... ?" intreba derutata astropufa. " Eu am luat mai devreme putin si acum te vad dublu" continua incercand sa zambeasca.

Kennya rase si mai bau putin. Mintea lui Anny se bloca. Trebuia ceva sa o faca sa`si revina, caci un rau o cuprinse. Privi in jurul ei se astepta sa vada vreun vas mare cu apa sau ceva de genul, dar spre marea ei dezamagire nu erau decat elevi fericiti care radeau. Privi pe undeva intre Kennya si Hermione si spuse foarte concentrata :

"Vine cineva cu mine pana la baie .. ? "

Se jura ca nu va mai atinge niciodata alcoolul, nici macar o picatura cum facuse acum. Dar oare Kennya cum rezista ? Ea ar fi fost demult sub masa.