![]() |
REGULI [cititi pentru a evita banarea] - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +--- Thread: REGULI [cititi pentru a evita banarea] (/t-reguli-cititi-pentru-a-evita-banarea) Pages:
1
2
|
REGULI [cititi pentru a evita banarea] - Raizen Isildur - 24 Nov 2008 Ok, deci vad ca se trezeste cate unu de ia toate subiectele din forumul asta si raspunde. Adica raid, macel, flood, spam, asalt cum vreti sa-i spuneti. BAI FRATILOR ! Pai, voi nu va simtiti, chiar in halul asta, raspundeti la toate subiectele ca sa va urce numarul de posturi, de parca cuiva ii pasa de numarul ala IDIOT ! Daca voi nu stiti sa incetati[desi a fost inchis acest forum de nenumarate ori, care era un avertisement] va trebui sa facem REGULI. Cu totii le uram, dar nu se mai poate. Prima si singura regula este sa nu raspundeti la mai mult de 5 Topic-uri [Thread-uri/Subiecte], intr-un interval de 5 (CINCI) ore. Daca incalcati regula de mai sus, va alegeti cu BAN ! Direct, fara avertisment, fara nimic. Acesta va fi pe 7 zile. La a doua abatare e pe 14 zile, iar la a treia vi se sterge contul. Ne-am inteles ? Sper ca da Re: REGULI [cititi pentru a evita banarea] - Charlotte Ambrosine - 24 Nov 2008 Raizen .. nu stiu daca aici e bine sa pun intrebarea, dar poti sterge mesajul cand doresti Nu avem voie nici sa raspundem la RPG mai mult de 5 mesaje/5 ore ? Re: REGULI [cititi pentru a evita banarea] - Raizen Isildur - 24 Nov 2008 Doar aici si la Gmers Arena. La RPG chiar VA ROG sa luati cu asalt topicurile si sa postati[ in visele mele ![]() Re: REGULI [cititi pentru a evita banarea] - Briana Brighton - 28 Nov 2008 Raizen, dar in cluburi unde nu este doar RPG putem posta de mai mult de 5 ori? Ar fi aiurea sa nu se poata... ![]() Re: REGULI [cititi pentru a evita banarea] - Raizen Isildur - 28 Nov 2008 Am zis eu ceva de alta parte a forumului ? Puteti posta oricate mesaje, oricand, oriunde vreti cu exceptia CAFENELEI, acestui forum, si GAMES ARENA. Atat. In rest e treba voastra cat postati[cat mai mult ]. Re: REGULI [cititi pentru a evita banarea] - Hermione McGonagall - 28 Nov 2008 Stai ca eu nu am inteles.Nu avem voie sa postam mai mult de 5 ori PE ZI sau IN GENERAL.Cafeneau este un loc de disctutii,ar trebui ca aici sa se posteze mai mult.Altfel unde mai vorbim? Re: REGULI [cititi pentru a evita banarea] - Kennya Allen - 28 Nov 2008 Raizen Isildur Wrote:Prima si singura regula este sa nu raspundeti la mai mult de 5 Topic-uri [Thread-uri/Subiecte], intr-un interval de 5 (CINCI) ore. Cred ca Raizen a explicat destul de clar. Deci puteti sa raspundeti la 5 topicuri intr-un interval de timp de 5 ore. Cum ar fii un subiect pe ora, sau toate cand vrei, insa nu mai ai voie in urmatoarele ore pana se fac 5. Este un loc de discutii, e adevarat. Dar de cand a fost facut forumul asta, aceste discutii sunt peste masura. Uita-te la numarul de mesaje de la Cafenea si Games Area, sa vezi ca sunt mai multe ca la rpg. Si este total gresit si dupa parerea mea mai mult de jumatate posteaza acolo pentru a-si mari numarul de posturi. Asta incercam sa evitam, spam-ul si marirea numarului de posturi degeaba, adica in 2-3 randuri cum raspundeti voi la cafenea. Re: REGULI [cititi pentru a evita banarea] - Raizen Isildur - 28 Nov 2008 Mda, asa e Kennya. Totusi nu e inteleg ce e atat de greu de inteles. E foarte clar, poti raspunde la 5 topicuri o dat ala 5 ore. Daca raspunzi la 5 topicuri deodata , e treab ta, urmatoarele 5 ore nu mai raspunzi la niciunul [din Cafenea, sau Games Arena]. Dupa ce au trecut cele 5 ore, poti sa raspunzi la alte 5 topicuri samd. Daca ai raspuns la Cafenea la 5 topicuri, poti sa mai raspunzi si la Jocuri tot de 5 ori. Adica se numara separat. Re: REGULI [cititi pentru a evita banarea] - Hermione McGonagall - 28 Nov 2008 Acum am inteles.Multumesc ca va-ti batut capul din nou cu mine. ![]() Re: REGULI [cititi pentru a evita banarea] - Katya Sokorov - 24 Dec 2008 deci se poate raspunde la 5 topicuri in 5 ore(fara dublu post), da putem sa punem mai multe posturi in acele 5 ore in acele 5 topicuri? Dar mai intai sa raspunda cineva dupa noi, normal. |