Darkmark RPG Forum
Olimpiade - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Olimpiade (/t-olimpiade)

Pages: 1 2

Olimpiade - Hermione McGonagall - 19 Dec 2008

Care dintre voi ati participat la olimpiada de fizica anul acesta?Intrebare pentru cei de clasa a 7-a.Ati reusit sa treceti mai departe?

Ati gasit subiecte pentru faza pe municipiu?Am nevoie de ajutor si aici este singurul loc unde cred ca l-as putea obtine.Oricine are vreun subiect sau ceva sa ma contacteze pe mess.Id-ul meu este scris la topicul "Change de ID-uri" de aici din Cafenea.

Va rog mult sa ma ajutati!

Re: Olimpiade - Hermione McGonagall - 20 Dec 2008

Anny,draga mea,orice profesor isi recompenseaza elevul pentru efortul depus pentru olimpiada.Doamna mea profesoara de fizica mi-a promis un 10 inainte de olimpiada,apoi dupa chiar mi l-a dat.Fie ca treci sau nu mai departe,profesorul este oarecum obligat sa iti dea un 10.

Re: Olimpiade - Charlotte Ambrosine - 20 Dec 2008

Eu nu am participat la olimpiada asta si nici la altele
Nici nu am de gand s`o fac ..
Oricum nu primim nimic nici daca facem ceva ..
Mai bine stau acasa si invat la chimie ca e mult mai folositor
In plus, eu si fizica si nu ne intersectam

Re: Olimpiade - Charlotte Ambrosine - 20 Dec 2008

Neah ..
Noua ne zice si ramane cu zisul :-j
Sunt mai folositoare cateva ore de somn in locul unei olimpiade plictisitoare (: | Love

Re: Olimpiade - Briana Brighton - 20 Dec 2008

Hermione, imi pare foarte bine ca ai deschis acest topic Si eu ma gandeam sa fac acest lucru zilele trecute.
Legat de subiectele de la fizica pe care le cereai. Am fost si eu anult trecut la olimpiada de fizica, m-am calificat la judetean, dar nu m-am mai dus pentru ca pica in aceeasi zi cu un concurs de matematica din Bucuresti. Subiectele de la etapa pe municipiu de anul trecut nu stiu exact de unde sa le gasesti, insa presupun ca sunt aceleasi ca la judeteana care s-a dat in restul tarii(asa e la mate). Subiectele din anii trecuti le gasesti pe olimpiade.ro (nu ma omorati ca am scris un link, dar oricum toata lumea il stie).

Succes!

Presupun ca aici putem vorbi si despre olimpiade in general, nu?
Mie imi place sa ma duc la olimpiade, desi nu prea ma lasa diriginta pentru ca imi spune ca imi risipesc tot timpul ducandu-ma la vreo 3,4, 5 olimpiade si intr-un fel are dreptate.Anul acesta m-am hotarat sa merg doar la romana, matematica si geografie deoarece trebuie sa depun un efort considerabil pentru a ajunge la nationala si nu as putea sa fac acest lucru de vreo 5 ori...

Pana acum am fost la olimpiade judetene la romana, matematica, biologie si religie la care am laut premii de la I pana la III, in functie de ani.La nationala m-am calificat de 3 ori:
- la un concurs de matematica si romana, in clasa a VI-a, la care am luat premiul III la nationala;
- in clasa a VI-a la matematica(s-a tinut un concurs la care nu au participat chiar toate judetele)
- la biologie, anul trecut, in clasa a VII-a, m-am calificat, dar nu m-am dus din cauza profesoarei mele care m-a pus sa invat din 10 carti pentru ca in ultima zi sa imi spuna ca eu trebuie sa sustin proba practica si trebuie sa mai invat din alte 3 carti... Oricum nu aveam chef sa disec ochi de vaca sau sa omor biata broscuta(Am lesinat cand am vazut ca vrea sa o taie ).
Am mai fost si la multe concursuri interjudetene(adica dintre mai multe judete)

Este adevarat ca profesorii tin cont daca te duci la olimpiada si iei si premiu pe judet.In plus, la noi in judet, exista in colegiul in care invat eu o clasa speciala de matematica-informatica intensit info in care se poate intra doar daca ai rezultate la concursuri si olimpiade nationale, interjudetene sau judetene.

Re: Olimpiade - Hermione McGonagall - 20 Dec 2008

Si eu am participat anul trecut,in clasa a 6-a,la 2 olimpiade.La romana si la religie.
La romana nu m-am calificat.Diriginta mea,profa de romana,ne-a dat mie si colegelor mele nota obtinuta in olimpiada,nu 10 cu ar fi fost normal.
La religie m-am calificat,dar o fata a uitat sa imi aduca materialele necesare pentru invatat asa ca nu am fost.Nici doamna nu le mai avea...

Anul acesta particip iar la 2 olimpiade.La fizica si la biologie...unde m-am calificat mai departe la amandoua.

Re: Olimpiade - Crysella Blythe - 11 Dec 2010

Stiu ca nu e chiar olimpiada, dar in fine, tot concurs este, si inca unul international...

A participat careva la Cangurul de Literatura? Eu da si am inteles ca a fost primul an in care s-a dat. A fost foarte usor, pentru clasele XI-XII s-a dat "Avarul" de Molière... dar am o nelamurire legata de o intrebare. Si nu i-am pus-o celei de romana din simplul motiv ca am facut "Avarul" cu ea, in clasa a XI-a, la Literatura Universala, si cred ca am facut cine stie ce prostie prin ora de n-am fost atenta la ce a predat. Nu de alta, nu e o chestie grea, si n-am chef sa se enerveze pe mine sau mai stiu eu ce, din moment ce am avut media 10 la Literatura Universala...

Deci cine a mers la Cangurul de Literatura 2010 pentru liceu, clasele XI si XII?

Cat despre olimpiade propriu-zise... trebuia sa merg astazi la romana si am uitat complet. Si habar n-am ce sa-i zic profei ca scuza... ca am cazut in cap cand eram mica?

Re: Olimpiade - Jade A. Crawford - 11 Dec 2010

Eu am fost anul trecu (in a Va) la primele mele olimpiade si a fost cam asa:

Romana : -locul 12/judet
Mate: -locul 30/judet
Tehnologie: -locul 2/judet (m-a uimit si pe mine)

Si in rest am fsot si merg la o groaza de concursuri ca:

-Calude
-Evaluare in Educatie
-Cangurul
-Lumina Math
-Discover English
-Euclid
etc.

Re: Olimpiade - Alice Morris - 11 Dec 2010

eu obisniam sa merg la olimpiada la matematica, si in clasa a 6a am ajuns la judeteana, dar a fost foarte greu, si a picat si inr'o zi in care eu nu stiam ce e cu mine, eram gripata, si am incrcat sa fac 2 exercitii din 4, dar am dat foaia aproape goala
anul asta am mers la olimpiada la engleza, pana la faza locala, dar imi trebuiau 85 de puncte ca sa merg mai departe, si am luat 64,5.
Si fac pregatire cu alte 6 colege ca sa merg la olimpiada la logica, si pot sa spun ca imi place foarte mult, dar trebuie sa fac materia pe tot anul pana in februarie.

Re: Olimpiade - Bell Evans - 11 Dec 2010

In generala, mergeam la orice olimpiada prindeam de regula, ajungeam la judeteana, si luam mentiune sau ceva de genul..dar de anul trecut, am inceput sa ma axez pe ce imi placea cel mai mult..chimie..si romana, dar la romana nu m'am pregatit, pentru ca m'a luat prin surprindere si nu am reusit sa trec de locala..
anul asta..merg la bio genetica ma fascineaza chiar daca e grea..si probabil voi merge si la chimie..si Sanitari poate si la romana..si gata ma opresc Finna