![]() |
Misterul dintre paginile aurii - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Biblioteca (https://www.darkmark.ro/f-biblioteca) +---- Forum: Sectorul interzis (https://www.darkmark.ro/f-sectorul-interzis) +---- Thread: Misterul dintre paginile aurii (/t-misterul-dintre-paginile-aurii) Pages:
1
2
|
Misterul dintre paginile aurii - Anna McNair - 15 Jan 2009 Era seara,si Anna isi pierdea timpul ca de obicei in bibleoteca studiind diverse carti care mai de care mai interesante.Inafara de cartile vechi si ponosite de potiuni,cele de previziuni despre viitor care erau practic niste balbaieli silabisite ce durau cel putin 3000 de pagini mai erau si cartile de Istoria Magiei care erau foarte interesante,povestite in lux de amanunte si ilustrate alb-negru cu mici vrajitori care ba semnau tratate de pace ba se razboiau calare pe cai.Monotonia fiecarei seri pline de carti de potiuni o exaspera.Cauta ceva nou,ceva mai putin plictisitor care te adormea imediat ce citeai 2 cuvinte. Dadu o ochiada prin intreaga bibleoteca:cateva candelabre mari luminau sala,multe mese de lemn de cires erau asezate iar alaturi de ele cateva scaune,alte mii de rafturi pline de carti cu diferite coperti interesante,multi elevi plimbandu-se de colo colo,facand esee,cautand carti,susotind cu prietenii lor.Dar oare unde cartile erau mai interesante si pline de mister decat in bibleoteca plina de elevi?..Da..asta era.O sclipire in ochii Annei si isi lua ghiozdanul baga cateva carti in el apoi pleca repede de la masa.Sectorul interzis o astepta. Re: Misterul dintre paginile aurii - Ada McNair - 15 Jan 2009 Dar Ada care mereu o urmarea pe Anna, era si de data asta in spatele ei. " Bau!" facu fata, speriind-o pe Anna. Fata ii scoase limba enervata deoarece nu ii placea sa o sperie lumea, mai ales acum cand facea ceva nu tocmai frumos. Ada vazand ca fata este atat de serioasa, ceea ce o mira, o urma. " SI ? Ce ai de gand sa facI ? " intreba Ada care se uita speriata, la fata Annei care era plina de mister. O cunostea prea bine pe Anna ca sa nu recunoasca cand are un gand malefic. Intrara in sectorul interzis. Acolo nu se afla decat un baiat brunet si inalt care statea la o masa mai indepartata, iar undeva mai in alt colt statea altul roscat la fel de inalt, si la fel de serios. ' Da ce multa lume ' gandi Ada cand observa o carte neagra de piele cu margini aurii , si cu un titlu scris caligrafic. Ii placeau cartile astea. Dadeau un aer misterios. Nu statu pe ganduri, asa ca se indrepta spre cartea care lucea undeva in apropiere. Baietii obsrvand ca mai este cineva acolo, se uitau mirati la vederea fetelor, pentru ca nu pareau tocmai mari. .. Re: Misterul dintre paginile aurii - Anna McNair - 15 Jan 2009 OOC: hei..dar ai zis ca numai un baiat era acolo lol...eh deci sa zicem ca era doar unul..bai si eu povesteam asa te lalait treaba si cik tu "si au intrat si au vazut o carte" =))... BIC: "Hei tu..nu pune mana pe cartea aia..."Spuse baiatul si iesi din umbra..era chiar Mich,un baiat sumbru care isi petrecea vremea...stand pe intuneric. "Ah..buna Mich..n-am vrut sa te deranjam.."Spuse Ada si zambi fortat dar Mich nu avea nici o expresie pe fata "Ce faceti aici?"Intreba Mich pe acelasi ton glacial de mai devreme "Pai...am venit sa...scapam de aglomeratia si agitatia din bibleoteca..ne place sectorul interzis...e mai...plin de mister"Spuse Anna incercand sa intre in voia baiatului caci parea destul de periculos "Fie dar va trebui sa acceptati ca sunt si eu aici..duceti-va si luati ce carti va intereseaza...eu voi fi la raftul din spate..."Spuse Mich apoi se indeparta Ada se intoarse repede spre Anna si facu o fata gen ":-s" iar Anna se arata si ea speriata de asemenea. Fetele mersera in partea opusa lui Mich iar Anna scoase din ghiozdan o candela mare pe care o avea acolo in caz de orice.Mersera fetele cateva minute in sir printre rafturile prafuite apoi se auzi un stranutat rasunator.Mich fusese acela.Anna si Ada strigasera usor "Sanatate!" dar Mich se spuse in schimb "SHHHH!".Fetele se oprira langa un raft,se asezara jos si incepura sa caute carti interesante. Ada dadu peste una care se numea "Bivoli de Apa-Ucigasii tuturor" pe care se decise sa o puna la loc imediat ce vazu "magie neagra"scris undeva in josul copertii. "Ati gasit ceva?"Intreba Mich din spatele fetelor ceea ce le facu sa tresara "Ah...pai..nu chiar..."Se eschiva Ada "Stiu eu...o carte destul de interesanta.."Spuse Mich "Despre ce e vorba in ea?"Spuse Anna repede inainte ca Mich sa-i insface candela din mana "Daca ti-as spune...de ce ai mai citi cartea?"Raspunse Mich apoi ii lua candela si le conduse catre un raft din coltul incaperii imense. Mich scoase o carte de pe raft.Era groasa,invelita intr-o coperta neagra si lucioasa iar pe ea scria mare cu alb "Viitor in Prezent".Parea destul de sumbra chiar si dupa coperta..nu avea autor nu avea sigla..era pur si simplu o carte. "Pare super tare..."Spuse Ada si ii lua cartea lui Mich idin mana "Sper sa va placa..am lecturat-o acum vreo..cateva luni"Spuse Mich dar Anna si Ada isi dadura seama ca minte... "Serios?"Intreba Ada suspicioasa "Nu ma crezi?Stiu sectorul interzis ca pe propria palma!Daca nu-ti convine iesi imediat afara si nu mai spune nimanui ce ai vazut sau o sa arunc blestemul Crucio pe tine imediat!"Spuse Mich de-a dreptul enervat. Fetele plecara imdeiat din sectorul interzis iar Mich fu bucuros sa inchida poarta metalica dupa ele.Urmau sa revina....dar el nu stia asta desigur.A doua zi seara... Re: Misterul dintre paginile aurii - Sharma Sanara - 23 Jan 2009 Usa metalica se deschise usor insa nu era nimeni. Cel putin Mich nu vazue pe nimeni. Mich se ridicase si inchise poarta si se asezase din nou sa citeasca. insa nu se putea concentra. In spate simtea o prezenta insa de cate ori intorcea capul nu era nimeni. -"Buna, Mich" (ii soptesc eu). -"Dar cum ai intrat aici?" -"Simplu. Vraji de Invizibilitate". -"Si ce faci aici?" Dar eu nu ii mai raspunsesem fiind prea concentrata in cautarea unei carti. OOC: scuze ca m-am amestecat si eu dar nu s-a mai postat de mult pe aici Re: Misterul dintre paginile aurii - Ada McNair - 24 Jan 2009 Intre timp, usa metalica s-a intredeschis, fara a simti ceva. Nu se auzea nimic. Decat niste foi rasfoite fara rost. Doua siluete, se tarau pe jos, incercand sa-si gaseasca un loc potrivit pentru a nu fi vazute. Persoana mai inalta se indrepta spre o biblioteca mare si impunatoare. De altfel, si cealalta silueta o urmari. " Unde crezi ca era? " se auzi o soapta in atmosfera muta. Persoana caruia i se adresase intrebarea, ofta... " Poate este aici... sau poate a ascuns-o... " raspunse fata oftand din nou , de data asta mai puternic, ceea ce il facu pe Mich sa se ridice de la masa. " Hei!! Tu care ai intrat cu ajutorul vrajilor de invizibilitate!! Iesi imediat, altfel voi fi nevoit sa aplic o vraja de neiertat pe tine... " dar se pare ca nimic nu se mai auzea ' I-am facut sa plece... ' gandi baiatul, aruncandu-se din nou in maldarul cu carti. Afara se intuneca din ce in ce mai mult. Seara devenise noapte. Acele doua persoane inca mai erau acolo cautand. " Anna... Cred ca ai dreptate. " spuse Ada, asezandu-se pe jos si dand sa se culce. " Nu trebuie sa renuntam !! Trebuie neaparat sa luam cartea aceea!! " raspunse si Anna care incerca sa gandeasca la o modalitate pentru a gasi cartea, cand ceva straluci printre cartile lui Mich. Era chiar titlul cartii scris cu argintiu care lucea in intuneric. Doar Mich avea o lampa. Restul, era bezna. " Nu-mi vine sa cred!!! " spuse Ada care se tranti in genunghi , isi puse capul in palme si dadu sa planga. " Nici mie... " raspunse Anna, caruia ii veni o idee chiar cand, o mana o atinse pe spate. " Ada.. termina!! Nu ma mai atinge atat!! " " Eu nu am facut nimic... " raspunse Ada care cauta o carte. " Da sigur.. atunci cine? " " Da de unde ai vrea tu ca eu sa stiu cine te atinge pe tine pe umar? " intreba fata dand o aura ironica. Re: Misterul dintre paginile aurii - Sharma Sanara - 24 Jan 2009 Tocmai atunci simti si Ada o mana pe umar. -"Hei Anna, termina cu glumele". spuse Ada. -"Da eu nu am facut nimic". Raspunse Anna. -"Daca nu noi ne atingem atunci cine?" (intreba Ada) -"Si credeati ca am plecat? (Se auzi o voce soptita) pe care o auzira numai fetele, findca Mich se afla la ceva distanta. Apoi le fac un semn sa faca liniste. -"Sss, nu ma parati la Mitch. Ca nici eu nu v-am parat vreodata la doamna Pince. Ba chiar v-am mai ajutat din cand in cand. Mie nu imi este frica de Mich. Este el un pic mai ursuz si daca vrea sa nu ma mai vada iam indeplinit dorinta" Fetele auzeau vocea soptita a Sanarei dar nu o vedeau pe Sanara. -"Sunt chiar aici in fata voastra". (le soptesc eu, ramanand invizibila) Re: Misterul dintre paginile aurii - Ada McNair - 24 Jan 2009 Dar Ada inca se uita suspect. Nu prea ii placea sa vorbeasca cu oameni invizibili. " Anna.. ce crezi ca ar trebui sa facem ? " intreba Ada care se uita la sora ei cu o fata speriata si incercand sa o faca sa spuna ceva pentru a scapa. " Nu cred ca este de rau.. " spuse fata desi era cam nesigura pe ea. Dar pentru a-i face pe plac , Addei ii spuse ca nu e nimic. " Sunt eu! Sanara! " raspunse fata care acum incepea sa se enerveaze deoarece fetele nu se prindeau , desi de 10 minute incerca sa le explice fara a da un nume, pentru siguranta lor. " Aaa.... " spuse Ada care acum incepu sa rada, ceea ce il facu pe Mich sa se ridice de la masa lui. " Este cineva acolo? " intreba baiatul venind cu pasi greoi si siguri. Ada si cu Anna incercau sa gaseasca un loc potrivit, in timp ce Sanara, cu o sficuire de bagheta, le facu si pe ele invizibile. " Anna!! Nu-mi mai vad mainile!! Si nici picioarele!!! La naiba!! " spuse Ada incantata. " Ooo da..." zise Anna care acum se uita la mainile ei in speranta sa le vada. " Ce bine! Acum pot fura toata mancarea din bucatarie fara sa ma vada nimeeeni!!! " urla Anna, incat Mich era de-a dreptul convins ca se afla cineva acolo. " Raspunsde imediat cine esti!! " spuse baiatul care era putin ingrozit de ce avea sa vada, desi era obisnuit cu musafiri nepoftiti noaptea. "hello!!" mai spuse el , si vazand ca nimic nu se intampla, prefera sa nu mai zica nimic, si sa caute in liniste. Re: Misterul dintre paginile aurii - Katya Sokorov - 24 Jan 2009 Reagan arunca o vraja de invizibilitate nedetectabila asupra aripilor sale de zana, ca sa nu se mai uite lumea la ea ca la o nu stiu ce... Apoi se uita si ea la ce faceau ce cele care vorbeau nestingherite.. mai degraba despre ce vorbeau... apoi, incerca sa intre si ea in discutie... Facu niste artificii sclipitare care nu sunt perculoase, pentru a spune "Sunt si eu aici!". Dar nimeni nu o baga in seama. Toti erau prea concentrati. Re: Misterul dintre paginile aurii - Anna McNair - 30 Jan 2009 Mich se apropia cu repeziciune de locul unde se aflau cele 4 fete invizibile. "Stiu ca este cineva aici si nu imi este frica deloc!Iesi afara ca de nu tot te voi gasi si voi arunca vraja Abracadabra pe tine!"Tipa baiatul enervat la culme de faptul ca nimeni nu-i raspundea. Se dadu batut si se intoarse in spatele bibleotecii,la mormanul sau de carti unde isi vazu de treaba. "Huh..multumim sanara!"Spuse Anna "Dar...voi 2 ce cautati?Carti?"Continua ea iar Reagan rapsunse "Eu caut cateva carti despre istoria zanelor de demult..nu pot accesa aceste informatii altfel..asa ca..a trebuit sa ma fac nevazuta si sa vin aici in speranta ca printre cartile acestea prafuite si vechi voi gasi ceea ce imi trebuie..adica sa-mi cunosc stramosii!"Spuse fata in soapta "Eu caut o serie de carti despre Potiuni periculoase...nu ma intrebati de ce..pur si simplu imi trebuie.."Spuse Sanara misterioasa"Dar voi ce cautati?" "aa..pai cautam o carte "Viitorul In Prezent" Mich voia sa ne-o dea inainte de a-l suspecta de ceva ceea ce l-a facut sa ne dea afara..si nu cred ca o sa fie prea bucuros sa ne vada din nou...dar din cate am observat Mich tine in mana chiar acum cartea aceea iar eu cu Anna nu stim cum sa facem sa i-o luam"Spuse Ada iar fetele ramasera cateva minute pe ganduri. Re: Misterul dintre paginile aurii - Sharma Sanara - 30 Jan 2009 Exista o solutie insa este si simpla si complicata in acelasi timp. Simpla din punct de vedere teoretic insa in situatia de acum practica e partea cea grea. Putem face cele 2 vraji invatate la ora de farmece vraja prin care faci pe cineva sa scape din mana ceva, in cazul nostru cartea "Viitorul in Prezent" apoi vraja Ccio. Insa cu Mich care este mai rau decat Draco si Peeves la un loc nu e chiar atat de usor. El nu prea ne suporta. Si din cate am observat pana acum ne uraste mai tare decat ne uraste domnul Plesneala pe noi cercetasele. Ne-ar trebui alta solutie ca sa putem sa ii luam cartea lui Mich. |