![]() |
Kim Ryan - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +---- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire) +---- Thread: Kim Ryan (/t-kim-ryan) |
Re: Kim Ryan - Kennya Allen - 08 Feb 2009 Bine ai venit pe forum! Itit repet si tie ce am repetat tuturor ![]() Nu uita sa citesti regulile si daca ai nelamuriri sau ai nevoie de ajutor sunt mereu la dispozitia ta. In rest sper sa te distrezi, sa-ti faci multi prieteni si sa te faci comoda in comunitatea noastra. Felicitari ca esti la Viperini. Sper sa fii o membra activa si sa iti faci mandra Casa. Adica si pe mine implicit ![]() Ne mai vedem pe forum! Re: Kim Ryan - Ada McNair - 08 Feb 2009 Bine ai venit >< pari tare dupa descriere.. etc etc sa te simti bine, si sa treci pe la reguli.. sa postezi mult pe la RPG ca asa vrea Raizen si sa-ti curesti colacul de la Wc , mereu dupa ce te trece ![]() peace! Kim Ryan - Kim Ryan - 08 Feb 2009 Kim Ryan
Date generale: Nume: Ryan Prenume: Kim Varsta: 14 ani Data nasterii: 13.04.1994 Locul nasterii: Marea Britanie, Londra Descriere: Fizica: Ochi verzi-albastrui, par blond cu suvite maro inchis, inaltime medie-mica, subtirica. Morala: Vesela, ironica, amuzanta, fire razbunatoare, ii place sa traiasca viata din plin, nepasatoare de parerile celorlalti, independenta, romantica... Obiectul ce o caracterizeaza: Sarpe Familia: Mama: Jade Ryan Tata: Morris Ryan Frate: Patrik Ryan Scurt istoric: Kim Ryan s-a nascut intr-o zi de vineri, 13, in Londra. Inca din primele zile au iesit in evidenta trasaturile frumoase ale mamei sale, insa dupa un timp incepea sa aiba temperamentul si personalitatea tatalui sau. Primul cuvant rostit perfect de fata a fost, spre surprinderea parintilor, "Love". Kim a fost dintotdeauna baietoasa... ii placea sa priveasca meciurile de fotbal cu taticul si sa mearga la expozitii de masini. Pana la varsta de 7 ani, nu stia ca ea, tatal si fratele sau erau vrajitori. La varsta de 11 ani, Kim primeste o scrisoare de la Hogwarts, asemanatoare cu cea pe care o primise Patrik cu cativa ani in urma. Randoms: Bagheta: Bagheta Magica a Dragonului Patronous: Cobra scuipatoare Animal: - Culoarea preferata: Verde Anotimpul preferat: Primavara Obiectul sau preferat: Inelul primit in dar de la bunica sa Cifra preferata: 7 Cartea preferata: Secretele Fetelor Citat preferat: Toate la timpul lor! Prieteni: Best Friends: William Connor, Gabriella Owen, Shayera Holl, Ada McNair Friends: Ginny di Hahalina, Kennya Slytherin, Anny Ireth Mithrandir, Hermione McGonagall, Mary Mystery, June Emma Ginston Prieteni de familie: Alex Ryan [var de-al 2-lea] Baieti: Prieten actual: William Connor Detalii: Click Re: Kim Ryan - Kim Ryan - 08 Feb 2009 Tencs Promit ca o sa fiu cuminte, o sa fac multe posturi la RPG, multe puncte pt casa mea [], o sa respect regulile si o sa ma distrez! Am uitat ceva? :-s Btw, inca nu am terminat cu descrierea. Poate editez mai tarziu. @Ada in realitate nu sunt chiar asa de "tare"... sunt mult mai prietenoasa. Re: Kim Ryan - Katya Sokorov - 08 Feb 2009 buna si iti urez activitate si sper sa te simti bine ! (PS: poti sa ma intrebi si pe mine daca ai nelamuriri... daca nu iti raspunde Kennya.. daca stiu iti voi rspunde ![]() ![]() Re: Kim Ryan - Shayera Holl - 08 Feb 2009 Wai She descriere super...Outa te pupa ![]() Nah...sa te distrezi Re: Kim Ryan - Briana Brighton - 08 Feb 2009 Bine ai venit, Kim! Ce personalitate puternica are personajul tau O adevarata viperina. Distractie placuta si sa iti faci multi prieteni! Re: Kim Ryan - Kennya Allen - 08 Feb 2009 Shayera Holl Wrote:Wai Puicuta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si nu ai informato pe nasica... Uraaaaat.... In rolul de nasa sunt foarte dezamagita ca nu am fost anuntata periodic de evolutia Outei! Re: Kim Ryan - Kim Ryan - 08 Feb 2009 Multzumesc, multzumesc! >: D< Sper sa ne imprietenim repede si sa ne cunoastem mai bine Am editat postul cu descrierea & Co. Daca vreti sa fiti la friends, doar spuneti @Shayera: ma bucur ca-ti place descrierea mea. Pussy pt outa! Sper ca nu are purici :-s @Kennya: poate ca numai acuma a crescut ![]() Re: Kim Ryan - Ginny Malfoy - 08 Feb 2009 Idem Ada.. pari de treaba din descrierea ta ![]() Vreau si eu sa fiu la friends ![]() Bine ai venit ![]() ![]() Ps: Draga hahalina Kennya, chiar eu i'am dat sfaturi outzei in privinta cocosilor si a altor sarmale de genu':-> vezi ca eu, in calitate de matusica, sunt la fel de importanta ca si nasa?[-( |