Darkmark RPG Forum
MBS - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: MBS (/t-mbs)

Pages: 1 2

MBS - Kennya Allen - 08 Feb 2009

Eu cu Hahalina Junior(adica Ginny di Hahalina) ne-am gandit sa va testam putin cunostintele in initiale. Dupa ce se ghiceste ce este vom si discuta mai pe larg despre respectivul subiect. Initialele magice sunt:
MBS

Momentan nu voi da informatii ajutatoare, doar daca va incurcati de tot. Desi cred ca unii stiu ce inseamna. Sau nu. Vedem acum=]]]
Tot ce va pot spune este ca e ceva maret de care eu si Hahalina suntem mandre sa reprezentam si suntem fane infocate ale acestora. Daca ne cunoasteti cat de cat cred ca o sa va dati seama pana la urma. Uite ca am dat si un indiciuFinna.
Topicul nu e ceva serios. Insa ne mai distram si noi si va astept raspunsurile. Sa vad care ghiceste primul. Hahalino, tu sa nu spui nimic.
Chiar daca nu are legatura cu rpg-ul, cei care posteaza aici o sa primesca ceva de la nasica Hahalina Senior pentru ei si casa lor:>

Re: MBS - Ginny Malfoy - 08 Feb 2009

Sigur hahi, doar nu sunt turnatoare sa spun ce stiu:->

Si de la matusa Hahalina Junior primiti cate ceva :-> vedeti voi ce va pregateste ea .. va dau un indiciu care va lamureste : primiti cate ceva de la Zonko=]]

Mai ales la al' care gaseste primul raspunsul nenorocit:->

Re: MBS - Kim Ryan - 08 Feb 2009

Din cate va cunosc [nu va prea cunosc], MBS ar putea fi initialele la cele mai nenorocite cuvinte. Ma gandesc la cateva posibilitati

Marele Besinos Secsos :->
sau
Misteriosul Besina Secsi

Mnah... am nimerit-o? :-s

Re: MBS - Ginny Malfoy - 08 Feb 2009

Nu e chiar acesta raspunsul, dar ai intuitia buna in privinta lucrurilor care ne innebunesc pe mine si pe Hahalina Senior =]]

Si pentru originalitate, eu iti dau 10 chestii pe care le vrei de pe la Zonko pe gratis, iar Hahalina Senior iti ofera 10 galeoni si 100 puncte.
><

Re: MBS - Chaz Curtis Porter - 22 Feb 2009

Umblam prin forum ºi am dat de asta.
Sã vedem. Din câte am citit pe forum ºi in posturile rp ºi postul lui Kim de deasupra nu e ceva serios. Aºa cã îmi încerc ºi eu norocul.
Ce ziceþi de marþea barbatiilor sexy sau miercureaThinking

Re: MBS - Ginny Malfoy - 22 Feb 2009

Nu e chiar asa, dar mi place cum gandesti=]
Intr'adevar, daca initialele ar fi fost inventate de noi, cam asa ar fi sunat=] oricum MBS e ceva mystyc 8->
Btw , ai si tu 10 produse pe gratis de la Zonko de la Ginioasa:-> [alegi de acoloKiss]

Re: MBS - Hermione McGonagall - 22 Feb 2009

Eu cred ca este:

Marele Baron Smoala [in fine e Lord dar il fac eu acum baron].

Nu bag mana in foc ca este un raspuns bun,dar sper sa va satisfaca.

Re: MBS - Sharma Sanara - 22 Feb 2009

Cred ca e ceva in engleza.

Mystic Blue Tumbler

sa fie asta cumva?

Re: MBS - Kennya Allen - 23 Feb 2009

Sunteti cu totii comici=]]]]]]]
Nu este nici un raspuns bun pana acum.
Si eu care credeam ca o sa ghiceasca cineva pana acum.
E ceva ce imi place mie si hahalinei foarte mult.
De la mn aveti o suta de puncte pentru casa si 10 galeoni.
La fel si pentru tine Chaz. Banuiesc ca de la hahalina Sharma si hermione aveti tot 10 produse.

Re: MBS - Ada McNair - 23 Feb 2009

mata baseste sapun ?
Finna)
Sa fie asta oare?? Blush