![]() |
Ce-ati facut azi? - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Ce-ati facut azi? (/t-ce-ati-facut-azi) Pages:
1
2
|
Ce-ati facut azi? - Black Rose - 28 Mar 2009 Hey ! Hai sa povestim aici fazele tari din ziua respectiva. Faze tari = ori faze amuzante la care ati asistat sau ati participat direct, ori momente pe care trebuie sa le impartsiti. Well... azi a fost o zi minunata . Am supravietuit cu bine de fizica [ultima data a fost rau de tot ], la engleza am luat 10 la test, si la mate am mers la un film in aula impreuna cu doua clase de-a 11a. La un momentdat, pe la fara 20, ii aud pe cei mari chicotind in spate. Nu stiam exact ce au, centrul meu de interes nu era la ei - nu, nici macar la film, :-$ - dar ajunge si pe randul nostru un biletel. S-ar putea sa stiti faza, dar inca mai tine! Pe biletel scria "UITE O TALPA PE TAVAN" si la fiecare care lua teapa se starnea cate un hohot de ras. Eu am fost printre aia care au luat teapa . In fine, mai departe m-am distrat si eu cum colega de langa mine cauta disperata talpa de pe tavan, sau cum un tip casca gura spre pereti. La un momentdat se enervase profa si ne-a dat afara . Cred si eu, toti radeam in hohote. ... Si week-end ! Voi ce-ati facut azi? Re: Ce-ati facut azi? - Anna McNair - 31 Mar 2009 aa..pai..hmm.Azi m-am trezit la 8 cu gandul ca voi mai putea face exercitii la mate pt ca urma sa dau test [ ![]() apoi m-am culcat pana la 11 jumatate cand mi-am scris la romana,am mancat si alea alea si am plecat la scoala.La scoala..am avut prima ora muzica=)) unde trebuia sa aducem CD-uri cu muzica preferata..si una a adus Tokio Hotel.Bine ca proful nu a pus ^ ![]() ![]() ![]() ![]() sportul la care am fost invoite,noi fetele.Am ajuns acasa si am stat la calculator. Nu a fost cine stie ce zi..dar se putea si mai rau Re: Ce-ati facut azi? - Chloe Wai - 31 Mar 2009 mda eu ma-m trezit am intarziat la scoala bineinteles ca in fiecare zii dupa aia diriga se-o crizat ca de ce naiba si cum mi-am permis sa cer un servetel sa imi suflu nasu ![]() Re: Ce-ati facut azi? - Kim Ryan - 31 Mar 2009 Asa deci... nicmic foarte interesant. Dimineata pe la 9 (mda, la mine 9 e foarte dimineata), am sunat-o pe o colega sa vina pe la mine ca sa-mi fac tema la mate. Blablabla si am intarziat la prima ora de engleza. Noroc ca era galagie si profa n-a spus nimic. Ne-am uitat la o comedie plictisitoare (v-ati gandit cum ar veni "o comedie plictisitoare"?). Am ras toata ora de o prietena care mima un barbat cu degetul mare intre cel aratator si cel mijlociu. Ce penibil! =] Asa, parampampam cu o pauza plictisitoare a venit ora de mate. Slava Domnului ca am facut lectia la calculatoare si nu mi-a trecut un 3. In alta ora de engleza mancam chipsuri cand nu era atenta profa. Tin minte ca m-a pus sa citesc cand eram cu dita-mai chipsul in gura. La urmatoarea ora - de romana, am dat test. Doua exercitii. Nu am stiut nimic, noroc cu colegii care imi mai sopteau cate ceva si cu dragul meu Andrei (e indragostit de mine, altfel nu-i spuneam "drag" :-s). La franceza - plictiseala, iar la muzica tot asa. Am venit acasa si am iesit afara (lol) cu o prietena. M-a invitat un coleg la ziua lui. :-> Si cam atat... Re: Ce-ati facut azi? - Ada McNair - 01 Apr 2009 Vaaai deci eu am sa povestesc ce-am facut luni searaaaaaaa.. deci pana mea.. a fost o zi normala.. si ..cand am venit acasa , am inceput sa vorbesc cu prietena mea Marilena , dupa care am inceput sa vorbesc si cu un tip din bucuresti ![]() Asa.. si.. i-am dat webu' [ ma rog.. noi vorbeam de mult.. da acuam m-am trezit si eu ![]() pe urma.. a zis ca plecaca nu stiu unde ikn cur. nu stiu ce.. si a venit mai tarziu.. am inceput sa vorbim .. si i-am spus de .. Benny.. baiatul care imi place.. :-s si a zis sa ma [cenzurat] la el.. dar eu am zis ca nu mai vreau nici o treaba cu el si el a zis "da cu cine vrei ? :>" si cica eu am zis "cu mine ![]() ![]() si cica eu "AAA" =))))) deci am zis "aaa" toata conversatia.. deci nu stiu ce sa zic.. :-s ma simt ca un cacat intunecat si pe urma a2a zi am vorbit fara sa avem nici o treaba unu cu altul.. na ma simt prost :-s plus ca mie imi place de Benny ![]() ![]() naa :-< offf... in rest... pe urma urmatoarea zi am facut diaree =))) si nu am mers la scoala si azi.. am pkecat mai devreme de la scoala , ca nu am facut istoria.. hmm cam atat Re: Ce-ati facut azi? - Black Rose - 01 Apr 2009 Luni pana dupamiaza a fost o zi superba... A fost o faza destul de funny la scoala... Aveam sportul si trebuia sa ma schimb la baie. Am intrat in clasa - sau am vrut sa intr - sa-mi iau punga cu echipamentul. Am ramas "blocata" in usa cu X. [X.=cineva de care imi place[a], in fine... nu mai conteaza] si si-a dat seama ca vreau sa ma schimb. Si atunci, si eu si el am spus in acelasi timp "Vrei sa ma ajuti? :>" [eu] si "Vrei sa te ajut? :>" [el]. Am inceput sa radem. Domne, chiar se tinuse dupa mine pana la baie . Nu a intrat ![]() Luni dupaiaza, toata noaptea de luni spre marti, toata dupamiaza de marti si toata noaptea de marti spre miercuri m-am istericat incontinuu [inca mai am movila de servetele langa mine]. Acum mi-a mai trecut, dar mi se presimte un viitor ingrozitor de negru :-L . Again. Re: Ce-ati facut azi? - Andra Preety - 04 Apr 2009 poy...azi am lenevit ..am stat pe net........mam certat cu tata ceva ce e la ordinea zile.....si tot asa... Re: Ce-ati facut azi? - Black Rose - 06 Apr 2009 Okay, okay, okay !!! Deci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: Ce-ati facut azi? - Shayera Holl - 06 Apr 2009 Wah...eu sunt ffff happy...Cu tot ca mai am anul asta si inca unul pana ajung la liceu. I-am intrebat pe mama si pe tata ce ar spune daca as vrea sa intru la un liceu de arta. Si parintii mei au zis "Nici o problema" Ieeeeeeeee Adica,parintii mei nu m-au lasat niciodata sa fac ceea ce vreau sa fac.Adica,recunosc ca am fost crescuta in puf,sa spun asa.am fost foarte rasfatata de cand m-am nascut,nu mi-a lipsit nimic. Adica,am avut toate pofteeeele...numai ca parintii mei nu m-au lasat niciodata sa fac ceea ce vreau sa fac. Adica,cu o formatie din care sa fac eu parte,nu au fost de acord,dar pana la urma m-au lasat.Dar eu am iesit din formatie fiindca nu ma intelegeam cu chitarista. Si acum,imi era frica sa le zic ca vreau sa merg la un liceu de arte.Parintilor mei nu le prea cade bine cand eu vreau sa imi petrec toata ziua desenand,ei tot ma indeamna sa invat. Deci,azi dimineata m-am dus la mama si am intrebat: "O prietena vrea sa mearga la un liceu de arte,oare parintii ei o lasa?Tu ce ai zice daca eu as vrea sa merg la liceu de arte?" Mama a zambit si a zis "Normal ca te-as lasa". Mor de fericire...am recunoscut in fata parintilor mei ca vreau sa merg la Liceul/Colegiul de Arte din Baia Mare.Mor de fericire.Deci m-ar lasa si daca as vrea sa intru la liceu in Palestina M-am descarcat de ce a fost cel si cel mai tare azi.In rest...totul a fost super...numai ca era sa fac pe mine de ras Stiti ca acum o saptamana faceam o plansa?Pei copii aia mici...de dimineata au desenat pe plansa mea cu Eminescu si au scris pe ea. I-am aratat la invatatoarea lor si uite ce a zis: "Ce caligrafic au scris,ince de tipar,ce frumos au desenat" Adica au desenat si au scris pe plansa mea,si au scris super. Adica...jur p ca au scris asa "Alnafabeti ce sunteti" Adica...cine mai e analfabet? ha?...aia care scriu Alanafabet? Sau...au scris clasa a-VII-a cu sapte linii Clasa a-IIIIIII-a Am crezut ca mor de ras.Si colega mea,nervoasa,a luat carioca si a desenat pe desenele clsei a-III-a,si le-a rupt.Dar azi trebuia sa le refacem...le-am facut in pauza.Dar totusi,ei mi-au distrus plansa,ce conteaza ca noi le-am distrus desenele Gata,m-am descarcat de tot Re: Ce-ati facut azi? - Andra Preety - 06 Apr 2009 DECI....azi a fost o zii normala...ma rog..cat de cat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |