![]() |
!!!!!!!!Eurovision 2009!!!!!! - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: !!!!!!!!Eurovision 2009!!!!!! (/t-eurovision-2009) Pages:
1
2
|
!!!!!!!!Eurovision 2009!!!!!! - Shayera Holl - 17 May 2009 Asa...mentionez ca am ramas blocata cand ascultam melodia lui Alexander Rybak-Fairytale si mama ma intrebat: "Participa si Vitas la Eurovision?" Am ramas blocata...deci...melodia castigatoare a Eurovisionului din anul acesta a fost copiatata. Si NU e din cauza ca sunt obsedata de Vitas e chiar adevarat. Uitati melodia lui Alexander: http://www.youtube.com/watch?v=oAHxiTlWWvw Si melodia lui Vitas-Opera 2: http://www.youtube.com/watch?v=ygJYxMP_ICY O asemanare prea izbitoare,nu credeti? Si ritmul,si melodia...a...mentionez ca versurile lui Vitas sunt pe rusa si cele ale lui Alexander sunt pe engleza,si chiar se aseamana bine. Normal ca Alexander nu are vocea lui Vitas,si daca nu va place Vitas,va rog de data asta uitati-va sau ascultati un pic si vedeti ciudata coincidenta.Adica,se aseamana prea bine. Deci,sa dezbatem asta si Eurovisionul din acest an... Urasc melodia Norvegiei...nici macar nu imi prea place,si cand mi-am dat seama.Si stiu ce zic,fiindca am citit si pe europafm si pe stiumuzica,deci...nu e din cauza ca il simpatizez foarte mult pe Vitas,chiar e adevarat! Re: !!!!!!!!Eurovision 2009!!!!!! - Ada McNair - 17 May 2009 Da...se asemana .. :-s naspa.. din partea norvegiei.. oricum melodia e NASPA! adica.. nu imi place mie mi-a placut moldova adica.. m-am uitat .. doar la cateva melodii dar... romania a fost sub orice critica ![]() Re: !!!!!!!!Eurovision 2009!!!!!! - Aida Viperin - 17 May 2009 se aseamana...dar poate e pura coincidenta...ar avea curaj Alexander (care,ca veni vorba e dragut foc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Re: !!!!!!!!Eurovision 2009!!!!!! - Ada McNair - 17 May 2009 Aa. ca mi-am adus aminte.. mie mi-a placut Eurovisionul .. doar atunci cand au castigat.. Lordi care cantau heavy metal.. Geniali aia! Atunci chiar mi-a placut ca au castigat Super faini tipii aia.. nu mai stiu in ce an au castigat dar mna oricum .. au fost geniali! Re: !!!!!!!!Eurovision 2009!!!!!! - Shayera Holl - 17 May 2009 Aha...ati vazut ce ne-am votat intre noi...Moldova ne-a dat 12 puncte si noi i-am dat Moldovei 12 puncte... Nu mi-a prea placut melodia Romaniei... Normal...Zero nu a intrat fiindca ii copia pe nush cine..deci,norvegienii nu copiau pe nimeni,nu?Nu mi-a placute melodia Norvegiei :-t:-t Vreau sa nu va suparati pe mine,dar mie nici o melodie nu mi-a lacut la Eurovision Dar voi va dati seama sau va ganditi un pic ca nimeni nu ne-a votat pentru reputatia foarte "buna" pe care ne-ao facem? Haideti mai...fiti seriosi...nu cred ca la noi ar fi notat melodia,pun pariu ca au notat tara. Ado...a fost bestiala editia aia,a fost in 2006 si mi-a placut chiar foarte mult ![]() ![]() ![]() EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=p6VzdtmrP6Y Uite melodia Ada ![]() ![]() ![]() Re: !!!!!!!!Eurovision 2009!!!!!! - Ada McNair - 17 May 2009 ma bucur ca e cineva care mai crede asta ![]() ![]() ![]() ![]() DEci geniala editia aia! A FOST CEA MAI BUNA PIESA EVER!!!!! \m/\m/\m/\m/\m/ Re: !!!!!!!!Eurovision 2009!!!!!! - Ginny Malfoy - 17 May 2009 De acord Ada ![]() ![]() Pe bune , nu mi se pare deloc plagiata Norvegia nu vad nici'o asemanare cu melodia lui Vitas. Va dati seama ca multe melodii sunt cat de cat plagiate.. si nu stiu de ce nu va place Norvegia ![]() O ADOR Ma rog , cel mai mult mi'a placut si am votat cu Suedia [ dau semifinala ca a cantat mai bine atunci .. pacat ca s'a auzit naspa melodia in microfon la finala ] ... nu mi'a venit sa cred ca a fost dupa noi. Ma asteptam pe buna dreptate sa castige eurovision. Mama tinea cu Islanda [ aia de pe locul 2 parca ![]() ![]() Bine , si Malta merita un loc fruntas.. si uite. Nici nu ma asteptam sa castigam cu Elena ![]() ![]() Si Moldova mi'a placut . Cred ca dansau nenorocirile engleze pe'acolo nestiind ceea ce stiu romanii despre muzica populara=]] o fi sunat ca melodia de la Azerbaijan pentru ei =]]] Naspa si ca am fost dupa Ucraina la cantat. Dupa spectacolul ala , sa venim noi , cu un tron amarat si un dans oribil [ nici nu se numea dans cred ] ... pfaaa.. bine ca urmat anglia dupa ![]() Draguta si Portugalia merita mai mult si ea. Si ajungem la melodia cu care am innebunit'o pe mama .. GIPSY ![]() Asa .. si spania superba ![]() Nenorociri puturoase si romanicii din Franta , Grecia si cativa vecini de'ai nostri.. Bine ca am primit 5 puncte de la Macedonia ![]() Oricum. Suedia merita sa castige. La egalitate cu Norvegia:-j au fost minunate amandoua ![]() Eh.. la anul trimitem si noi o melodie mai buna.. ma enerveaza ca sunt o multime de melodii romane bune si astia nu le duc la eurovision ![]() Re: !!!!!!!!Eurovision 2009!!!!!! - Shayera Holl - 17 May 2009 De data asta nu sunt de acord cu tine mai Ginny mai dragutza mai...adica,mie chiar nu mi-a placut nimic la editia asta,si cica a fost cea mai scumpa editie Eurovision de pana acum De romanii nu au participat cu.....Mihai Traistariu...sau...Blaxy Girl..sau...Zero ? Mentionam ca...daca zic bine,cu Mihai Traistariu la Eurovision am ocupat locuri frumoasa.Nu uitati ca si el,vocea sa al cãrei ambitus este de 5 octave ºi o terþã,este o mandrie a noastra.Deci...nu stiu ce sa zic? De ce Elena?...adica nu pot sa zic ca...nu stiu,nu pot sa zic ca nu canta bine,dar nu cu melodia asta... Dar mai zic odata...e din cauza reputatiei pe care tara noastra si-o face...stiati ca suntem printre ultimii de pe planeta care folosim pasta de dinti,sapunul si samponul? =)))) Cu toate astea,meritam mai mult...Daca ar fi votat cineva din mila,am fi ajuns pe locul 10...dar...nu avem ce face Re: !!!!!!!!Eurovision 2009!!!!!! - Briana Brighton - 17 May 2009 Mie nu mi-a placut melodia care a castigat, nici melodia lui Vitas nu imi place... E adevarat ca Alexander este un scump si eu nu cred ca melodia este copiata.Cateva acorduri nu inseamna plagiat.Nu cred ca mai spunea nimeni nimic daca iesa pe locul 10-11. Turcia, Azebaidjian, Grecia au fost varza si ca melodie si ca spectacol... parerea mea. Sa nu mai spun de Ucraina... Doamne cum arata tipa aia si melodia... ar fi luat cu brio premiul "cea mai penibila melodie".Au avut un spectacol oribil si fata avea o voce... uh... groaznica. Mi-a placut fata din Islanda care a luat locul 2, insa cea mai buna melodie mi s-a parut ca a fost a Patriciei Kass.Pacat ca au votat prea multi iubitori de muzica arabeasca sau rusa(majoritate melodiilor au fost ceva de genu').Si Elana ar fi meritat sa obtina un loc 3-4 sau chiar 2.Are o voce buna, un spectacol dragut, o melodie buna... Va dati seama ca Romania iesea pe ultimul loc daca ne reprezentau Blaxy Fata de Ruxy, Elena are o voce muuuult mai buna.Poate daca mergeau Zero sau Popas Band luam ceva mai mult, desi, daca nu au votat-o pe Patricia Kass, cum i-ar fi votat pe ei? Melodia Moldovei a fost simpatica, mie mi-a placut, originala, desi vocea interpretei nu prea mi-a placut. Topul meu ar fi fost: 1.Franta 2.Islanda 3.Romania 4.UK 5.Moldova ![]() P.S.: Cum am uitat de UK? Mi-a placut foarte mult melodia "It's my time" Re: !!!!!!!!Eurovision 2009!!!!!! - Iseult Cromwell - 17 May 2009 Eh. Nu stiu. Nu prea mi-au placut piesele de anul asta. Fara prea mult sentiment, mai mult miscare scenica. Mi-a placut de tipul care a castigat. Avea multa putere in vocea sa. Si stia sa cante bine la vioara. Nu cred ca este plagiata. Linia melodica este aproape aceeasi, insa versurile ...Aici nu ma bag. Nu stiu rusa. Nu stiu ce sa zic..Poate este plagiata, poate nu. M-am uitat la Eurovision numai dupa ce mi-a spus mama, si am prins cam pe la mijloc, asa ca nu am putut auzi toate intrerpretarile. Dar nu, NU, chiar nu mi-au placut cantaretii de anul asta. Am tinut cu Islanda. Canta bine tipa. Pacat ca a iesit pe locul 2...Ca Nightwish, in 2000, cand au participat si ei. Binenteles ca au castigat votul publicului, dar juriul a fost de totul alta parere. Mpf... http://www.youtube.com/watch?v=5hwPZuHF9kY&feature=related |