Darkmark RPG Forum
Calatorii - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Calatorii (/t-calatorii)

Pages: 1 2

Calatorii - Lyra Dust - 27 Aug 2007

Calatoritzi des in alte tzari? In ce tzari atzi fost? Ce tzara vatzi dori sa vizitatzi? Vatzi intors recent dintr-o tzara? Povestiti-ne si noua.

Eu am fost im multe tzari. Sa ma gandesc: turcia, olanda, bulgaria, ungaria, austria, frantza, italia, vatican, spania, germania, anglia, arabia saudita(dubai), elvetzia si lihhtanstein(nush daca se scrie exact asa dar stiu ca e cu doi de h)

Azi m-am intors din elvetzia. A fost super tare! Am mers cu masina. Am trecut prin ungaria, austria si germania, iar la intoarcere am dormit o noapte in lihhtenstein care este cea mai mica tzara. La ducere am stat o zi si in viena.
In elvetzia am fost in multe orase. Am stat intr-un sat de langa interlaken care este o statziune intre doua lacuri. Am mai vizitat si berna (capitala elvetziei), zurich, lucerna, geneva si grindelwald.
Am fost sus pe muntele Jungfraujoch care este la 3454 m (am invatzat pt ca a trebuit sa scriu asta de 4 ori cand am trimis vederi )
Acolo sus era zapada zdravana. Am fost intr-un palat de gheatza unde erau multe sculpturi in gheatza very sweet. Erau soricei, ursi, pinguini

O sa pun si poze...
Uff... mai incolo ca nu-mi merge imageshackul.

Re: Calatorii - waydreamer - 27 Aug 2007

io am fost...sa vedem...romania,am mai fost in romania si am mai fost odata in romania
dak vretzi sa emigrati da-ti si mie un beep sa vin si io,oki?zanx

Re: Calatorii - Aylin Lovegood - 31 Aug 2007

eu am fost in frantza(paris), anglia(londra), austria(viena) si in bulgaria(nisipurile de aur). acum tocmai m-am intors din bareclona! a fost super frumos! dar cel mai mult mi-a placut in anglia. mi s-a parut un oras super!
deobicei eu merg cu avionul... numai in bulgaria am fost cu masina

Re: Calatorii - Julia Lilith Potter - 31 Aug 2007

Eu momentan n-am fost in nici o tara straina :bounce: ... dar am avut ce vedea in Romania..
Constanta... statiunile de la mare...Sinaia... Sibiu... si zau ca mi-a placut mult la noi...
Se pare ca vara viitoare plec in alta tara ( sper ) ... cred ca in Grecia sau asa ceva...

Re: Calatorii - Aida-chan - 22 Oct 2007

Nu prea am calatorit afara din tzara...doar in Italia am fost la Pashti,(Venezia e absolut superba)si am trecut si prin Ungaria si Austria...mi-ar placea nespus sa vizitez Japonia si Koreea,Spania si Mexic...8->...ce viseFinna

Re: Calatorii - Hermione Potter - 29 Dec 2007

am fost in :
- egipt
- spania
- italia
-franta
- monaco
- ungaria
- austria
- ucraina
cam atat

vreau in japonia

Re: Calatorii - Guest - 29 Dec 2007

eu vreau in china...

cum e in monaco?

Re: Calatorii - Adyna Weasley - 15 Apr 2008

Eu am fost numa` in Bulgaria cu autocaru HappywideBlush ... nu zic cu cine am fost... zic numa ca am fost cu niste adolescentzi

Mi`ar placea sa merg in Marea Britanie mai ales Londra LoveLove si... in New York da nu cred ca o sa merg vreodata ... numa visez 8->
Eh... in Bulgaria nu mi`a placut deloc, numa` cand am fost la Varna, la nisipurile de aur Love... chiar par de aur a fost sooper acolo... in fine, am stat vreo 8 zile in Balcik la un hotel de vreo -2 stele : )) si "m`am distrat pe cinste"... mdeah, ce sa spun. in Romania, de exemplu la Sibiu, Constanta sau Oradea chiar, a fost mai frumos ca in Bulgaria... si mancarea de acolo ... de`a dreptu` Sick ... supa de dovleci Sick

Re: Calatorii - Ada McNair - 02 Aug 2008

eu am fost in .. nu spun unde poi .. in ROmania.. in Romania.. si iar in Romania.. Smile am avut multe de vizitat ;Wink

Re: Calatorii - Ginny Malfoy - 02 Aug 2008

Eu am vizitat Romania, aproape 12 ani de stcat incontinuu, o singura data mi'am tradat scumpa tzara idioata cu Ungaria si la anul o voi insela cu Anglia LoveLove k vacanta asta din pacate nu am putut sa merg la Cambridge [Marea Britanie] [mama e innebunita dupa locul asta, dupa parerea mea poate scrie o carte despre Cambridge si New Market [unde o stat ea, in NM]. Apoi mama o mai fost in Portugalia, sa inoate prin Oceanul Atlantic, iar daca nu gasim Altantida la urmatorul nostru drum in Portugalia [nu ratam tzara asta cand mergem in Anglia] ma arunc pe geamul de la parter
Deci mna.. in Ungaria am fost prea mica k sa'mi amintesc ceva, da` nah, abia astept vara viitoare LoveLove Anglia, sosesc