Darkmark RPG Forum
Study, Study and again Study....arhhh :| - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Despartiri.. (https://www.darkmark.ro/f-despartiri)
+--- Thread: Study, Study and again Study....arhhh :| (/t-study-study-and-again-study-arhhh)

Pages: 1 2

Study, Study and again Study....arhhh :| - Rose Evans - 14 Apr 2010

Cum spune si titlul... Cat pot sa urasc aceasta perioada, cel putin pana pe 12 mai.
Profesorii astia te toaca marunt, marunt pana nu mai ramane nik din tine!
Oricum, lasand la o parte nemultumirile mele fata de prostiile astea de Teste Nationale vreau sa va anunt, cu parere de rau, de foarte rau ca o las mai mai moale in urmatoarele 4 sapatamani. Ma rog, pana pe 12 mai. Adica in secundele care imi raman libere, mai respir si eu putin, si eventual mai intru sa vad cum va mai merge, dar nu am timp de posturi.

In weekend-uri e alta poveste. Atunci am si eu timp sa mai intru, sa mai fac un Rpg, dar in timpul saptamanii...ANIMIDA (NU) .
Asta e! Trec si tezele astea si dupa aia party intr-una . De-abia astept
In mare parte cred ca ati inteles ceva din mesajul meu de sus , dar daca nu, va spun mai pe scurt - o sa intru mai rar, si probabil ca o sa postez doar in weekend-uri. Oricum asta depinde. Poate voi mai avea si eu ceva ferestre libere pe acolo. Si alea o sa le folosesc pe serialele mele coreene si pe voi .

O sa-mi fie foooarte dor de voi!!
See ya ... hmmm ... cred ca in weekend SPER!

Pana atunci Distractie placuta si sa nu ma uitati ca ma supar rau !!

Re: Study, Study and again Study....arhhh :| - Skynet Barklord - 14 Apr 2010

Sper sa revii in forta pe 12 mai
Succes la Teste si.......sa nu ne uiti

Re: Study, Study and again Study....arhhh :| - Desiree Rose Goth - 14 Apr 2010

Sper sa treci cu bine de examenele alea
We will miss you

Re: Study, Study and again Study....arhhh :| - Rose Evans - 14 Apr 2010

Normal ca nu o sa va uit???

Cum as putea????

Si voi o sa-mi lipsiti....ENOOORMM!!!!

Re: Study, Study and again Study....arhhh :| - Bella Emily Rose - 15 Apr 2010

Bye Rose
Succes
Sa nu ne dezamagesti si sa te intorci repedee >Happywide<

Re: Study, Study and again Study....arhhh :| - Bell Evans - 15 Apr 2010

eu sunt in aceeasi situatie, dar acum dupa scoala mai intru sa vad ce face forumul nu pot sa nu intru
o voi lasa si eu mai moale cu RPG'urile pana trec testele astea, dar totusi am sa intru zilnic pe forum

Re: Study, Study and again Study....arhhh :| - Steve Wandcore - 01 May 2010

Am ajuns cam tarziu, dar... Roshyor, sa stii ca absenta ta ne intristeaza pe mine, pe nunim a ta, dar nu si pe Tom! (Bucura-te! ) De-abia asteptam sa treaca 12 Mai, sa te intorci si sa ne innebunesti cu coreeana! (ma rog... mai mult pe Bellyshor, ca pe mine nu ma deranjeaza )
Uite si un sfat pentru examene:
Sa nu scrii in coreeana! (ceea ce ar putea fi destul de greu )

Re: Study, Study and again Study....arhhh :| - Bell Evans - 01 May 2010

sincer, nunim e foaaarte fericita ca a scapat de coreeana
glumeam, oricum aud in fiecare zi despre acest subiect, doar Rose e colega mea de banca..ma tenteaza sa ma mut de acolo, poate pe celalalt rand ei Rose, ce parere ai?? Il trimitem pe Mrs. Geniu langa tine

Re: Study, Study and again Study....arhhh :| - Alice Morris - 01 May 2010

Bell Evans Wrote:eu sunt in aceeasi situatie, dar acum dupa scoala mai intru sa vad ce face forumul nu pot sa nu intru
o voi lasa si eu mai moale cu RPG'urile pana trec testele astea, dar totusi am sa intru zilnic pe forum :-)

si eu sunt in aceiasi situatie nu stiu cat de multe rpg-uri o sa mai pot scrie dar o sa ma straduiesc

Re: Study, Study and again Study....arhhh :| - Steve Wandcore - 01 May 2010

Eu si restul membrilor de pe forum va vom simti lipsa tuturor!
Dar, Bellyshor, daca indraznesti sa condamni pe cineva la o soarta atat de curda ca a fi colegul de banca al nunimei tale, ti-ai facut rost de o programare gratuita la coaforul foaaarte exclusivist al lui Tom
Nu se accepta reclamatii!!