Darkmark RPG Forum
Zbyeee:| -Shayera Holl - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Despartiri.. (https://www.darkmark.ro/f-despartiri)
+--- Thread: Zbyeee:| -Shayera Holl (/t-zbyeee-shayera-holl--2773)

Pages: 1 2 3 4 5

Zbyeee:| -Shayera Holl - Sandra Potter - 07 Jun 2010

Shayera m-a rugat sa scriu la "despartiri", deoarece are probleme medicale, si nu crede ca ar reveni foarte curand pe forum.
De asemeni, doreste sa fie ales un alt sef de casa, un inlocuitor permanent al Cercetasei noastre dragi.

Eu una sper sa isi revina curand, draga noastra prietena.Kiss

Re: Zbyeee:| -Shayera Holl - Isabella River - 07 Jun 2010

Nuuu..

Ne va fi foarte dor de Shery a noastraaa...
Dar o asteptam cu drag sa revina.. Love

Re: Zbyeee:| -Shayera Holl - Alice Morris - 07 Jun 2010

Shery, ne va fi foarte dor de ea,
ce neam face noi fara Shery, sa mai invioreze forumul putin?

Re: Zbyeee:| -Shayera Holl - Rose Evans - 07 Jun 2010

Nuuu!!!
O sa-ti simtim lipsa, Shery, muuult!!
Ne va fi foarte dor de tine!

Speram sa te insanatosesti repede si sa revii curand alaturi de noi!
Dar cu un aspect nu sunt de acord!
Nu mi se pare corect sa schimbam seful de casa doar pentru ca lipseste o perioada.
Mai bine asteptam ca scumpul nostru sef sa se faca bine si sa intre din nou, iar pana atunci vom supravietui si fara un Sef de Casa.

Voi ce ziceti?

Re: Zbyeee:| -Shayera Holl - Sophia Mason - 07 Jun 2010

da mi se pare corect
sunt sigura ca se va face bime si va reveni curand
nu trebiue s-o imlocuim

Re: Zbyeee:| -Shayera Holl - Jenny Spring - 07 Jun 2010

Shayera e extrem de serioasa. Spune ca are cateva probleme (M-a rugat sa va asigur ca se vor rezolva) Spune ca durata de lipsa va fi MINIM 5 luni si de asta doreste un inlocuitor. (permanent din pacate). Ea mentioneaza ca sunt unii care merita cu adevarat sa fie seefi de casa.
Va rugam amandoua sa nu va suparati pe ea, pentru ca ea va reveni repede (chiar daca cel putin 5 luni par 5 ani). Isi imbratiseaza cercetasii dar nu exclude deloc celelalte case unde are prieteni

PS: Motive serioase

Re: Zbyeee:| -Shayera Holl - Isabella River - 07 Jun 2010

Off..
Shery a noastra.. fara ea 5 luni?!
Deja imi e dor de ea..
Sper sa treaca repede lunile astea. >.< Sad

Re: Zbyeee:| -Shayera Holl - Desiree Rose Goth - 07 Jun 2010

5 luni?
Dar de ce atat de mult?

Re: Zbyeee:| -Shayera Holl - Jenny Spring - 07 Jun 2010

Jessica Erin Sword Wrote:PS: Motive serioase Happywide

Nu stiu decat atat. M-a rugat doar sa va transmit.

Conversation:
Shayera Holl: Te rog transmite-le si asta: Imi este si imi va fi foarte dor de voi, de familia mea. Cercetasii mei, sa nu va prind ca faceti nazbatii( ) desi, din clipa asta, nu va mai sunt sefa de casa. Eu tot tin la voi si sper sa va distrati si fara mine
Jessica Sword: Deci le transmit...Okey!

Desi, Shery, nu ne vom putea niciodata distra fara tine!

Re: Zbyeee:| -Shayera Holl - Shayera Holl - 08 Jun 2010

Mersi mult Ana,Simona >Happywide<

Deci am intrat sa va spun La Revedere personal si sa va rog sa schimbati seful de casa.Sunt unii cercetasi care merita cu adevarat sa se intreaca pentru titlul asta.Eu am imbratranit...s-a dus era Shayerei.[era lui Mi-shil...cat imi place cum suna ].Vreau sa fie ceva nou Smile Si vreau ca cercetasii sa infloareasca si sa zburde la fel ca si tot forumul.
Va iubesc foarte mult.Si montionez ca DarkMark-ul a fost mereu casa mea cea dulce Aici am avut singurii prieteni cand s-a dovedit ca si sora[my ex best friend] mea era doar o prefacuta.Aici am descoperit persoane minunate cum ar fi...wow...lista lunga.Ingrid e prima
Prefer sa plec din timp...decat sa fie o plecare brusca si sa spuneti ca nu-mi pasa de voi si alea,alea.Nu...chiar imi pasa de voi si sa iubesc.Cum ziceam...ati fost singurii mei prieteni. Smile
Acum am niste probleme medicale severe,si sa recunosc...mi-e frica in adancul meu ca la un moment dat nu o sa le mai fac fata,iar lupta se va sfarsii lasand campul de razboi imaculat...la fel cum a fost inainte.Pana atunci...o sa iau sabia,si cu bratele taiate si am sa lupt cu tot ce ma chinuie.Stiu...sunt filoloaga
Ma intorc in 5 luni...in cel mai bun si uimitor caz.Dar totusi...o sa ma intorc!Si promit asta!
O sa imi fie foarte dor de voi!Insa...nu scapati voi de mine
Sper ca atunci cand ma intorc sa va gasesc la fel de uniti si de activi ca si acum!

PS: casa de piatra Isei si lui Ichi Smile
PS2: Sorry Nate Sad...ne nuntim dupa ce revin?;Wink [sigur revin ]
PS3: Va love-esc pe totiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! KissKissKiss
PS4: ultimul post
Ps5: cate ps-uri o.O
PS6: GATA!Termin!
PS7: Paaaaaaaaaaaa
Ps8: ce m-ar bate profa de engleza acum
PS9: nu pot sa dau "Trimiteti "...n-am putere!!!!
PS10: ma ajuta Chuck Norris

LORDI RULLZ!

[nu luati in seama partea asta >.< ]