Darkmark RPG Forum
Before the storm - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+---- Forum: Padurea Interzisa (https://www.darkmark.ro/f-padurea-interzisa)
+---- Thread: Before the storm (/t-before-the-storm)

Pages: 1 2 3 4 5

Before the storm - Bella Emily Rose - 06 Sep 2010

Era abia ora 22 : 30 . Priveam nelinistita ceasul . Timpul parea sa treaca atat de greu , iar eu nu puteam sa adorm .
Am incercat sa citesc , dar ma simteam prea obosita pentru asta .
M'am ridicat cu greu din pat , tarandu'mi picioare spre fereastra . Desi era deja noaptea afara , nu era nici urma de vreo stea .
Nu prea imi placea atmosfera asta , dar totusi , mi se parea ceva ciudat . M'am indreptat catre Camera de zi . Acolo am vazut'o pe Ashlyn dormind .
Probabil adormise fara sa vrea . M'am gandit sa o trezesc , dar apoi am renuntat la aceasta ideea . Nu vroiam sa o deranjez .
M'am indreptat repede spre iesire si am inceput sa cobor scarile . Vroiam neaparat sa ajung afara . Imi doream sa respir aerul rece al serii si sa simt bataile vantului , mangaindu'mi fata .
Intr'un final am reusit . Am simtit iarba acoperita de cativa stropi de ploaie sub picioarele mele . Era atat de rece , iar eu uitasem sa imi iau papuci , dar nu vroiam sa ma intorc inapoi . Riscam prea mult sa fiu prinsa , asa ca am mai facut cativa pasi . Nu stiam unde sa merg . Sute de idei imi treceau prin minte , pana cand sirul gandurilor mi'a fost intrerupt de niste pasi . Am intors speriata capul , sperand sa nu fi fost cumva vreun profesor .

Re: Before the storm - Bell Evans - 06 Sep 2010

Noapte..un praf de stele argintiu se asternu peste somnul cercetaselor din dormitor, purtandu'le pe aripile vantului spre vise minunate. In patul ei, Bell se foia de cateva ore incercand sa adoarma. Dar furtuna de sentimente ce ii chinuia sufletul nu ii dadea pace.
Putin enervata, se ridica si insfaca o roba de pe marginea patului. Se imbraca in graba si parasi in liniste camera scufundata in intuneric. Cobori treptele de marmura ce duceau spre camera de zi, incercand sa nu faca prea mult zgomot. O vazu pe Ashlyn, prietena sa, dormind intr'un fotoliu din fata focului si zambi. Iesi pe hol, si se lasa purtata spre iesirea din castel.
Ajunsa afara lasa racoarea noptii sa ii inunde plamanii si sa alunge ultimele urme de tristete. Cerul impodobit cu mii de stele ii paru un imens acoperamant, simtindu'se protejata.
Un zgomot slab de pasi in fata ei o facu sa tresara si sa isi ridice privirile spre silueta intunecata.
"-Cine e acolo??" intreba Bell, cu respiratia intretaiata..

OOC: Sper ca nu te superi ca am continuat eu, aveam chef de rpg

Re: Before the storm - Ashlyn Meester - 06 Sep 2010

Degeaba. ''Niciun nu pot sa adorm'', mi-am spus, ridicandu-ma de pe canapea. Oare cati au trecut pe langa mine si m-au privit fix cand atipeam? ''Sa-mi amintesc sa nu mai incerc sa adorm aici, in fata semineului''.Am intrat in camera in care dormeau cateva cercetase. Patul meu, al Bellei, si al lui Bell erau goale.''Oare ce fac nebunele astea fara mine?'', m-am intrebat. Am iesit tiptil din camera de zii, si am ajuns pe un coridor foarte lung, pe care l-am traversat alergand, impedicandu-ma de 2-3 ori in roba cea lunga. ''Fir-ar, trebuie sa-mi comand una noua''.
Am iesit afara, si am zarit doua siluete care-si sopteau ceva.Eram sigura ca ele sunt, insa am asteptat cateva secunde, in caz ca ma inselam.Ele erau, le-am recunoscut de indata vociile.

- Hei, fetelor !am soptit.
- Cine-i acolo ?au intrebat amandoua speriate.
- Eu, Ashlyn. Ce faceati acolo?

OOC: Sper ca nu-i problema ca am continuat si eu :-s.

Re: Before the storm - Bella Emily Rose - 08 Sep 2010

Am privit'o pe Ashlyn cum se apropia cu pasi repezi de noi .
Mi'am intors privirea spre Bell , apoi i'am raspuns la intrebare :
" - Pai . cred ca nu prea avem somn . Dar tu ce faci aici la ora asta ? "
" - Banuiesc ca acelasi lucru ca si voi . " raspune fata zambind senin .
Un gand sumbru imi trecu prin minte . Nu puteam risca sa merg in acel loc la o ora atat de tarzie . Si in plus .. erau si prietenele mele aici . Nu vroiam sa le pun in pericol , dar totusi , tentatia era prea mare . Cu fiecare secunda , simteam adrenalina crescand . Pur si simplu , fara nici un motiv , am facut cativa pasi , apoi le'am privit pe cele doua fete de la Cercetasi .
Bell ma prinse de mana , adresandu'mi o intrebare in soapta :
" - Unde vrei sa pleci ? "
" - As vrea sa .. merg in Padurea Interzisa . " am raspuns eu cu o voce putin ragusita , incercand sa par cat mai calma .

OOC: Scuzati ca am raspuns abia acum . Happywide

Re: Before the storm - Ashlyn Meester - 08 Sep 2010

Am ramas uimita. Bella, cea mai cuminte si cea mai linistita dintre toti cercetasii ? Bella, cea mai.. silitoare, vroia sa mearga in Padurea Interzisa? Wow. Eram socata. Ma asteptam de la oricine altcineva, insa nu de la ea. Chiar, nu de la ea. Ehh, se pare ca ingerasul nu putea ramane prea mult timp cuminte. Chiar vroiam s-o vad pe Bella ''in actiune'', insa imi era teama sa nu fim prinse.Si in cel mai rau caz, daca era sa fim prinse.., ei bine. Nu trebuia sa ne gandim la asta acum.

- Esti sigura ca vrei ?am intrebat-o, un pic speriata.
- Mdaa.., a raspuns un pic ezitanta.
- Paii ...Te-ai supara dac-as venii si eu? am intrebat, un pic jenata.

Prima data am vrut sa raspund : " Bineinteles ca nu ! " , dar apoi m'am gandit la consecinte . Mereu faceam asta . Trebuia sa ma controlez . Autocontrolul era foarte important pentru mine .
Nu stiam ce sa ii spun lui Ashlyn . Era prietena mea , si bineinteles ca mi'ar fi placut sa vina , dar putea fi prinsa din cauza mea . Si era abia in anul IV . Nu vroiam sa primeasca detentie sau sa fie pedepsita din cauza mea .
Prima data am ezitat , apoi am auzit'o cum isi misca mainile ,agitandu'se . Vroia sa primeasca un raspuns .
Am intrebat'o , fara sa vreau :
" - Esti sigura ca vrei sa mergi ? "
Fata aproba din cap , entuziasmata .
" Pai . atunci . E riscul tau . Eu nu am nimic impotriva . "
Bell ne privi pe amandoua .
Intr'un fel , stiam ca ea avea sa ne urmeze .

Eram atat de entuziasmata. Niciodata nu mai vizitasem Padurea in timpul noptii, numai ziua. Intr-un fel, ma simteam in siguranta alaturi de doua fete din anul VII, insa adrenalina imi urca tot mai sus, in vene, pana ajungea in varful capului. Si ma facea sa explodez numai gandindu-ma la faptul ca puteam fii prinse, sau ca ni se putea intampla ceva. Bell m-a privit speriata, asemeni Bellei.
- Esti sigura ca vrei, adica, esti doar din anul IV.
- Stati linistite. Daca ne prinde, e vina mea. Nu e vina voastra ca am venit si eu.

Fetele si-au aruncat o privire, apoi au aprobat, spunand : ''Noi vroiam sa te tinem in siguranta, insa tu ai vrut!''.Bella mi-a pus o mana pe umar si mi-a soptit ''Pentru orice eventualitate, scoate-ti bagheta.

Speram ca totul sa fie bine .
Daca Ashlyn patea ceva , era doar din vina mea , pentru ca i'am permis sa ne insoteasca . Nu ii puneam la indoiala abilitatile , pentru ca stiam ca era o vrajitoare priceputa , doar ca imi era frica sa nu fim prinse .
Am facut cativa pasi , urmata de Bell , iar in spatele nostru statea Ashlyn , cu bagheta stransa in mana .
Am ajuns aproape de coliba lui Hagrid . Nu era pic de lumina . Intunericul puse stapanire pe tot domeniul .
Eram la cativa metri de intrare . Le'am privit pe cele doua fete si le'am intrebat pentru ultima oara :

" - Sigur vreti sa mergem ? "

Cele doua aprobara scurt din cap si ma urmara .

Paseam linistise, niciun zgomot nu se auzea prin imprejurimi, probabil doar sforaitul lui Hagrid, care bineinteles se auzea de la cativa metri departare de coliba. Toate trei ne-am aruncat niste privri amuzate, apoi am grabit pasul. Inima nu-mi mai batea acum, eram linistita, de parca nu intrat in Padurea Interzisa, ci parca intram in Marea Sala, sau orice alt loc obisnuit.Era acum intuneric bezna, deja ne aflam in Padure. Bella a decis sa stea ea ultima, si sa raman eu la mijloc. Nu putea sa se indoiasca de mine, insa o intelegeam, eram mai mica decat ea, si ea totusi era mai buna decat mine, asa ca m-am supus.Era linisiste, si dintr-odata s-a auzit un ''scart'' de sub picioarele mele.Mi-am ridicat piciorul atat de speriata, incat simteam si auzeam cum imi batea inima.''Pfiuh, e doar o creanga'',mi-am spus.
'' - Esti bine?'' a intrebat Bell.
'' - Da, e ok. Doar o creanga, continuati'', am soptit, apoi, am inceput sa ne afundam tot mai mult in Padure.

Nu imi placea deloc situatia in care eram , dar nu aveam de ales .
Acceptasem ca cele doua sa vina cu mine , asa ca trebuia sa ramanem impreuna acum .
Si in plus .. venisem aici pentru distractie . Simteam deja adrenalina curgandu'mi prin vene .
Simteam cum pulsul meu creste cu fiecare secunda care trecea .
Ne afundam tot mai tare in padure , iar luna parea sa ne urmeze indeaproape . Lumina ei palida se reflecta pe chipul lui Ashlyn . Parea atat de entuziasmata , asa ca am apucat'o de mana si am intrebat'o :
" - Vrei sa marim pasul ? "
Bell ma privi putin nelinistita , in schimb Ashlyn parea incantata de idee .
Am inceput sa alergam , lasand urmele noastre sa se piarda in noapte.