![]() |
La multi ani Raizen!!! - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: La multi ani Raizen!!! (/t-la-multi-ani-raizen) |
Re: La multi ani Raizen!!! - Raizen Isildur - 09 Sep 2010 Kennya Isildur Wrote:"Defapt suna mai bine daca e cantata." De fapt eu am inceput sa o cant intial In gand =) Mersi de urari wa! Va iubesc pe toti puisorii lu tata ![]() ![]() Re: La multi ani Raizen!!! - Isabella River - 09 Sep 2010 Motanelu' supreeeeem. > ![]() Re: La multi ani Raizen!!! - Katya Sokorov - 09 Sep 2010 La multi ani Iti urez sa... sa... sa ai un an bun in continuare Sa ... ... Tu nu prea ai nevoie de urari . Sunt foarte putine lucruri care ar mai avea rost sa ti le uram din moment ce te descurci la aproape orice ... PS: scuze de intarziere, da' eu pe la ora 12h00 nu prea pot sta Re: La multi ani Raizen!!! - Veronique A. Dupont - 09 Sep 2010 La Multi Ani! Sa fii fericit si sa traiesti o mie de ani. Re: La multi ani Raizen!!! - Bella Emily Rose - 09 Sep 2010 La multi ani , Raizen Sa fi fericit si sa ai parte de tot ce iti doresti Re: La multi ani Raizen!!! - Alice Morris - 09 Sep 2010 La multi ani Raiz sincer, nu prea stiu ce as putea sa'ti urez Sa ai parte de cea mai frumoasa zi de nastere, sa fii fericit mereu si sa ti se implineasca toate dorintele Re: La multi ani Raizen!!! - Shayera Holl - 09 Sep 2010 Pai si eu am scris-o in timp ce cantam Apoi...te imbeti azi,nup? ^^ Re: La multi ani Raizen!!! - Bell Evans - 09 Sep 2010 La multi ani Raiz sa fi fericit si sa iti petreci ziua cu Sinzy si sa nu te imbeti fara noi ar trebui sa dam un party, ceva Re: La multi ani Raizen!!! - Raizen Isildur - 09 Sep 2010 Mersi tuturor ![]() ![]() Veronica C. Rose Wrote:La Multi Ani! Oh cat mi-as dori asta Shayera Holl Wrote:Pai si eu am scris-o in timp ce cantam Logic asa ar fi ![]() ![]() Bell Evans Wrote:La multi ani Raiz Sinzy e plecata La multi ani Raizen!!! - Shayera Holl - 09 Sep 2010 La multi ani cu sanatate Sa iti dea Domnul tot ce doresti Zile senine si-activitate Noi ne rugam sa nu-mbranesti La multi ani si fericire Tot ce-ti propui sa reusesti Fericire si iubire La multi ani,sa ne traiesti! Sa castigi multi bani la loto Sa primesti si-un car de vin Sa ai fata pe care-ai iubit-o Si sa nu-mi dai,un ban divin Sa te bucuri de DarkMark Si sa fi mandru de noi Sa ne ti pe toti in tarc Cand vom fi rai,sa ne jupoi O mare Raizen,iti dorim Sa ne traiesti,sa nu pleci Tu mereu,sa fi admin Si sa stai aici pe veci Sa o ierti pe-o tampa fata Neatenta,ea a gresit Uitand ca e o drogata Master Wizard a devenit Vai ca-i Shayera si-si cere scuze Vai ca se da din nou de pereti Si-acum incearca sa te'amuze Si satul,tu sa o ierti Vai te rog,nu m-asculta Acum sper sa-ti fi propus Sa fi crita de ziua ta Si sa ai putere de urs Sa mergi in cap,poate si-n deget Pe Nikita s-o ridici,putere sa ai Sa iti deschizi al tau suflet Si de mine mila sa ai Asta-i urarea mea Tot ce-i aici,sper tu sa faci Iar cand toti ne-om aduna Sa te cinstim,ca ne placi! La multi ani!!!!!! ~Si scuzeeeeeeee >.< ~ Defapt suna mai bine daca e cantata. Deeeeci...La multi ani Raizen! |