![]() |
Materia preferata. - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Materia preferata. (/t-materia-preferata) |
Materia preferata. - Ashlyn Meester - 18 Sep 2010 Off, gosh A inceput scoala din nou, si parca puteam sa mai aveam macar 3 luni de vacanta, era perfect,insa trebuit bineinteles sa inceapa scoala. In fiecare an, in ultima saptamana de vacanta eram entuziasmata,si emotionata, abia asteptand sa inceapa scoala. Insa anul acesta n-a fost asa, in ulitma saptamana am fost posomorata si trista, pentru ca nu vroiam deloc sa inceapa scoala, si nici acum nu sunt prea fericita, si stiu ca as sunteti si voi Well, hai ca incep cu niste prostii, abureli de-ale mele despre scoala. Avand in vedere ca tocmai ce a inceput, Care e materia preferata ? Ce materie detestati cel mai mult? Ce urati cel mai mult cand trebuie sa mergeti la scoala? Soo .. Incep eu . :-s Materia mea preferata e Romana- Gramatica in special ![]() Urasc matematica din tot sufletul. De ce trebuie sa existe? ![]() Urasc ca trebuie sa fie pauzele atat de scurte, si ca unii profesori nu stiu de gluma, si se cred atotputernici ! ![]() Mdeci, astept sa va dezvaluiti si voi ''sentimentele'' despre scoala. Re: Materia preferata. - Katya Sokorov - 18 Sep 2010 Eu iubeeesc matematica... imi place si ora de desen. Dar URASC istoria... Deci... asta e cam tot . Re: Materia preferata. - Helena Daphne Rose - 18 Sep 2010 Mai era un topic despre materii preferate , dar numai conteaza....vad ca aici e vorba de "sentimente". Care e materia preferata ? In mod clar , biologia. Apoi ar mai urma Chimia si Engleza. Ce materie detestati cel mai mult? Tehnologia. Dupa ce ca profesorul lasa de dorit si se predau chestii pe care aproape toata lumea le stie...mda. Apoi ar mai urma Fizica , dar nu urasc decat problemele , la care sunt varza , pentru ca nu-mi dau silinta sa le inteleg. Ce urati cel mai mult cand trebuie sa mergeti la scoala? Pai...fiindca abia a trecut prima spatamana de scoala , mi-e cam greu sa ma trezesc , dar ma obisnuiesc in timp. In al doilea rand , nu-mi place ca trebuie sa dau ochii cu niste fiinte umane involuate intelectual , dar totusi ma intalnesc cu colegii mei (mda , ma inteleg mai bine cu baietii xD ..) ca sa rad/glumesc/distrez etc. But that's life , si nu pot spune ca urasc sau iubesc scoala. Are partile ei bune si rele. Re: Materia preferata. - Ashlyn Meester - 18 Sep 2010 Sophie, scuze ca intervin, dar tu ai putea sa te faci arhitecta ^^ Ma descurc cat de cat la istorie, retin evenimentele improtante, dar uit anii in care s-au petrecut, si asta e o problema. ![]() Re: Materia preferata. - Helena Daphne Rose - 18 Sep 2010 Hmm....si istoria imi place , cand o facem cu profesoara si nu cu mosneagul ala iesit la pensie de mult timp ( profa are niste probleme medicale...) OFF: De fapt , Sophie vrea sa se faca programatoare. Re: Materia preferata. - Ashlyn Meester - 18 Sep 2010 Aaa, nu stiam. Sper sa reuseasca ce si-a propus, Sophie ![]() Da, conteaza foarte mult si profesorul. Eu, spre exemplu la scoala imi preda matematica o idioata, si nici nu pricep nimic din ce preda.Dar ca sa inteleg ceva, iau ore de la alta profesoara mai tanara, noroc cu ea, altfel nu stiu ce ma faceam :-< Re: Materia preferata. - Bell Evans - 18 Sep 2010 ca materie preferata imi place mult chimia..si ador anatomia romana si engleza sunt de asemenea in capul listei..si cred ca ar fi trebuit sa aleg un profil de filo sau naturale..dar deh, m'am dus la mate-info iar la materii pe care le detest..fizica Re: Materia preferata. - Katya Sokorov - 18 Sep 2010 Multumesc de urari... Ma rog, si arhitect suna destul de bine, dar .. oricum ma mai gandesc Mai am opt ani pana termin scoala si patru pana intru la liceu . Deci am o gramada de timp... PS: sunt extra-paf la istorie, ca sa-l citez pe Ron cu 'paf' Re: Materia preferata. - Desiree Rose Goth - 18 Sep 2010 Materii care sa-mi placa? Adica,in afara de pauza?Sa zicem ca imi place chimia,engleza si istoria Romana si franceza ma plictisesc de moarte Si bineinteles urasc matematica,dar nu mai mult decat civica Re: Materia preferata. - Ashlyn Meester - 18 Sep 2010 Quote:si ador anatomiaBell, iti place anatomia, huh? =))))) Si mie, normal Invat partile corpului =))) |