![]() |
down from the darkened sky - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei) +--- Forum: Aleea Nocturn (https://www.darkmark.ro/f-aleea-nocturn) +--- Thread: down from the darkened sky (/t-down-from-the-darkened-sky) Pages:
1
2
|
down from the darkened sky - Harper Hildegarde - 09 Oct 2010 OOC: doar eu si Veronica.
Re: down from the darkened sky - Veronique A. Dupont - 09 Oct 2010 Ronnie zacea intr-un colt tinand cu degetele ei lungi si subtiri o punga. Majoritatea oameniilor se intorceau si se uitau scarbiti la ea sau poate ca la mizeria in care statea. 'Mai lasati-ma in pace' boscorodi viperina in gand. Nu-i pasa de jegul ce-o inconjura, nu-i pasa de hainele murdare si rupte ce le purta, nu-i pasa de nimic. Ciudat era ca nu era nevoita sa poarte acele haine sau sa stea tolanita pe o alee foarte murdara. Acele lucruri erau doar elemente ale rebeliunii ce-o afisa parintilor. 'Cand tatal meu se va opri din a-mi cere imposibilul, eu am sa ma schimb' se gandi fata si apoi isi aminti de toata munca grea pe care-o depuse pentru tatal ei, iar el nu era multumit. 'Nu toata lumea poate fi conducatorul intunericului' 'Sange pur pe naiba. O familie de trogloditi, nu alta' spuse viperina in gand si-si propti capul de peretele ce-l avea in spate. Un miros greu ii invada narile, iar apoi semnul in foma de sarpe de pe mana stanga incepu s-o arda. Fata se uita nedumerita imprejuru-i, asteptand ca un adept sa para din clipa-n clipa. Se pare ca asteptarea ii fu in zadar, caci nu vazu pe nimeni cunoscut, doar oamenii dubiosi ce veneau si plecau, multi fiind prea ocupati pentru a-i arunca macar o privire sau o grimasa indurerata. Re: down from the darkened sky - Harper Hildegarde - 09 Oct 2010
Re: down from the darkened sky - Veronique A. Dupont - 10 Oct 2010 Ronnie il privi pe baiat cum se aseza langa ea. 'Oare ce mai vrea si asta?' se gandi viperina si continua sa-l tinteasca cu privirea. Era ceva la el ce-o speria. Probabil ca naivitatea cu care se apropie de ea, gasind-o ca fiind nepericuloasa. Aici se insela, era periculoasa. Foarte periculoasa. Dintr-o data ploaia incepu. Picaturi grele de apa le biciuia fata celor doi copii, creand un zid invizibil intre ei. 'Adept al magiei negre' isi zise vrajitoarea satisfacuta in gand. Probabil ca el ii activase simtul de devoratoare. "- Imi place ploaia" sopti Ronnie uitandu-se in ochii baiatului Vrajitorul nu raspunse nimic, ci doar nu o mai privi pe viperina si-si fixa privirea pe un punct invizibil fetei. Ronnie lua acest gest ca o demonstratie a indiferentei. "- Si ce te-aduce prin aceste locuri de poveste?" intreba Ronnie sarcastica Re: down from the darkened sky - Harper Hildegarde - 10 Oct 2010 OOC: for God's sake, without power play, please.
Re: down from the darkened sky - Veronique A. Dupont - 10 Oct 2010 "Nu-ti dai seama? Am iesit la cautat printese din poveste" ii raspunse baiatul. 'Si atunci de ce vorbesti cu mine?' ii veni viperinei sa intrebe, dar ce rost ar fi avut? Pana la urma baiatul parea destul de arogant. Dupa ce cazu de acord cu ea insasi ca roscatul nu merita efortul, Ronnie reflecta putin asupra cuvantului printesa. Oare ce ar fi trebuit sa insemne asta? 'Sigur nu eu' isi oferi fata raspunsul. 'Uita-te la mine. Sunt o epava' isi zise Ronnie si incepu sa-si cerceteze hainele. Purta o pereche de blugi rupti, un pulover negru si labartat ce-i lasa un umar dezgolit si o pereche de cizme din piele lungi pana mai jos de genunchi, care se incheiau cu sireturi. Parul ei ce in mod normal era carliontat, saten si stralucitor devenise din cauza ploii si a mizeriei negru precum noapte si extrem de drept. 'Intr-un fel imi place aceasta schimbare' realiza fata. "Crezi in perfectiune?" il intreba Ronnie pe baiat in timp ce se juca cu degetul intr-una din gaurile blugilor, dorind s-o mareasca. Re: down from the darkened sky - Harper Hildegarde - 10 Oct 2010
Re: down from the darkened sky - Veronique A. Dupont - 10 Oct 2010 "Da, cred in perfectiune. Desi poate nu asa cum te astepti." fu raspunsul nemilos al baiatului. Ronnie ramase complet dezarmata de acel raspuns. Se asteptase sa zica un simplu si foarte sanatos nu. Era de-a dreptul saturata de oamenii ce credeau in perfectiune si incercau cu orice pret s-o gaseasca. Un lucru ciudat era ca atunci cand roscatul o spuse nu sunase chair atat de superficial, iar datorita acelui desi poate nu asa cum te astepti il facuse sa para si mai putin superficial, dar destul de arogant. "Nimic nu este perfect. Sunt foarte convinsa de asta" zise fata, dar nu se uita la baiat. Un moment lung de liniste se strecura intre cei doi, facand atmosfera si neprietenoasa. OOC: Scuze ca a durat atat. Imi faceam temele in acest timp si n-am vazut ca-i postat Re: down from the darkened sky - Harper Hildegarde - 10 Oct 2010
Re: down from the darkened sky - Veronique A. Dupont - 03 Dec 2010 Fata simiti tensiunea pe care o emitea baiatul. " Esti liber sa crezi in ceea ce vrei. Eu sunt convinsa ca nu exista perfectiune. Daca aceasta perfectiune chiar ar face parte din natura umana, intunericul ar conduce chiar in acest moment lumea intreaga." ii explica Ronnie, iar apoi se ridica mergand mai aproape de roscat. " Oricum, nu este nevoie sa-ti dau nicio explicatie" spuse ea mai mult in soapta invartindu-se in jurul baiatului. " Tu esti cel ce ar trebui sa-mi explice ce-i aia perfectiune si daca eu ma apropi macar vreun pic de ea" Ronnie ii arunca o privire de sus in jos roscatului, iar apoi isi ridica toate lucrurile de pe asfaltul murdar. " Cred ca a venit timpul ca noi doi sa ne spunem adio" sopti viperina si se indrepta catre un punct opus celui in care se aflau. |