Darkmark RPG Forum
Complexe~ - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Complexe~ (/t-complexe)

Pages: 1 2 3

Complexe~ - Jessica F. Jersey - 13 Nov 2010

Cred ca toti avem complexe.

Majoritatea persoanelor cu aparat dentar spun ca 'vai nu.ma urasc X_X'
Dar eu una iubesc fetele cu aparat dentar (nu intelegeti gresit.)
Le apreciez pentru ca au curaj sa il poarte. Eu una nu cred ca as putea,nu tine de personalitatea mea. Si oricum, trebuie sa fie constiente ca le face un bine.

Apoi, cam toata lumea se plange de greutatea ei sau de felul cum arata.
Dar totusi , fratilor , trebuie sa mancam ,ce naiba?! T_T
Asta cu 'ingrasatul' este marea probleema a tuturor fetelor.
(si o spun din propria experienta =)):>)

voi ce parere aveti despre aparatul dentar si 'grasimea'?
aveti complexe? Smile

Re: Complexe~ - Isabella River - 13 Nov 2010

Hmm.
La faza cu ingrasatul.. nu prea iti dau dreptate cand zici "e problema tuturor fetelor".
Eu una ma consider foarte norocoasa, pentru ca seman cu bunicul meu. Sunt inalta si slaba. Am 14 ani si am 48 de kilograme.
Si cand ma gandesc la faptul ca eu ma trezesc si noaptea si mai mananc. Toata lumea spune, inclusiv doctorita mea de familie, ca eu n-o sa trebuiasca niciodata sa-mi fac probleme cand vine vorba de greutatea mea. Si asta e foarte bine.

Eu port ochelari. [Cam degeaba, pentru ca medicul a zis ca problema s-a rezolvat, dar ca nici nu ma mai ajuta daca ii mai port si nici nu-mi dauneaza, Asa ca am ales sa-i port in conitnuare.] Mi se pare [probabil pentru ca m-am obisnuit] ca arat mai bine cu ochelarii. Asa ca nici nu asta n-am vreo porblema.

In schimb ma deranjeaza parul meu uneori. E prea moale. Si din cauza asta stau cate jumatate de ora in baie, cu feonul in mana sa-l usuc si sa-l intind. Dar sunt persoane care spun ca le place parul meu, deci imi mai scade "nervozitatea". Finna

Re: Complexe~ - Jade A. Crawford - 13 Nov 2010

OMG...ma urasc [hei, ai avut dreptate Finna]

Pai, complexe la mine?
~ port ochelari
~ O SA PORT aparat dentar...
~ am platfus [adica merg stramb]

Eh...nimeni nu-i perfecr, dar unii oameni sunt deosebit de...imperfecti X_X

Re: Complexe~ - Jessica F. Jersey - 13 Nov 2010

Quote:nu prea iti dau dreptate cand zici "e problema tuturor fetelor"

spuneam in general.
adica , eu nu sunt multumita de felul in care arat

si eu am o problema cu parul.
adica eu il urasc pentru ca sunt creata de felul meu si si eu stau in oglinda cate o jumate' de ora pieptandandu-l incontinuu si tot nu isi pierde din volum

--------------------------------------

apoi Jade.
nu esti 'imperfecta' te cunosc si stiu ca esti minunata asa cum estiKiss

Re: Complexe~ - Helena Daphne Rose - 13 Nov 2010

O buna prietena de-a mea are aparat dentar de cand era mai mica si nu o deranjeaza deloc si nici nu-i face viata calvar. Doar cand ii pune dentistul culoarea roz (Intr-un timp ma gandeam sa-mi pun si eu dar n-am de ce )

Asa..ingrasatul. Bullshit, sunt multumita de cum arat. =]] Nu's nici schiloada dar nici grasa. Eu cred ca problema fetelor aici e miscarea care nu prea e facuta. l-)
E am parul moale si usor ondulat (ma mir, ca ar fii drept astfel..) dar nu ma enerveaza E plin de volum, etc si blond-roscat, cum ar trebui sa fie. Complex taiat de pe lista.

Nici cu inaltimea nu stau rau. La cei 13 ani ai mei am 1.64
Jade, inceteaza. Eu nu te cunosc, dar sa stii ca unele defecte te pot face perfecta. Vrei sa stii care e defectul tau? Neincrederea in sine.

P.s: Isa, nu. Complexe. Happywide

Re: Complexe~ - Rosalie Vivienne Alden - 13 Nov 2010

1. Da,Iss,iti sta foarte bine cu ochelari>;d< Si e dragut parul tau!Smile
2.Jade,nu-ti fa griji pentru chestii din astea>[Image: 741267.gif] Vorba lui Jess,esti minunata asa cum esti tu>;d<
:-w
3. Jess,sper ca tu nu te plangi ca esti grasa8-|

Re: Complexe~ - Jessica F. Jersey - 13 Nov 2010

Nu ma plang ca sunt grasa.
Dar in general , nu imi place cum arat. :|

Re: Complexe~ - Isabella River - 13 Nov 2010

Jess, si eu spuneam la modul general, deoarece cunosc o gramada de fete care nu se plng deloc de greutatea lor [Helena, ai intrat si tu pe lista. Thanks. >Happywide<]

Jade, nu te prosti. Nimeni nu e perfect, in primul rand. Toti avem cate un defect. Dar uneori se intampla si altceva: si anume ca noi ne vedem nu stiu ce defect, dar cei din jur nu o fac. deci tot de noi si de modul nostru de a gandi tine si chestia asta. Wink

Re: Complexe~ - Bell Evans - 13 Nov 2010

Hmm
complexe..stiu ca atunci cand eram mai mica [prin a6a cred Thinking] ma complexa mult faptul ca purtam ochelari..iar acum, rad cand imi aduc aminte..ma rog, faptul ca port lentile nu m'a ajutat sa trec peste asta, dar ma face sa ma simt mai bine..e pur si simplu stupid, dar asta e..port ochelari prin casa, si multa lume imi zice ca imi sta foarte bine in privinta greutatii si inaltimii am 1.73 si 52 de kg..deci, nu am probleme clasa a9a, si diferenta se zice ca trebuie sa fie de 10 intre greutate si inaltime..la mine e de 21 dar nu sunt schiloada pur si simplu asa am fost mereu..
altceva pai..ma dispera parul cateodata se onduleaza dupa ce il spal..dar il mai indrept din cand in cand..si e ok..mai ales ca acum e lung..nu imi sta bine cu parul scurt arat ciudat..eu mereu am avut parul lung..deci, asa si trebuie sa raman
chestia la faza cu complexele astea..nuj, pur si simplu tine de parerea ta despre tine insuti..si daca o iei pe de alta parte, de exemplu sa zicem o persoana care tine intr'adevar la tine..un baiat care te iubeste..nu ar inceta sa te iubeasca daca ti'ai pune aparat dentar..sau daca ai incepe sa porti ochelari..sau daca te'ai ingrasa..te'ar iubi pentru ceea ce esti tu cu adevarat..si la fel se intampla si cu prietenii buni si cu oamenii care gandesc..si au cu ce in ceea ce ii priveste pe cei care incep sa faca panarama, si sa se poarte ca niste idioti..sa se uite mai intai la ei..adica, nimeni nu e perfect, nu?!

Re: Complexe~ - Jade A. Crawford - 13 Nov 2010

In legatura cu faza cu grasimea...Mdeeeah, la faza asta sunt multumita Sunt slaba si inalta... la 12 ani am 1.65 si 47 kg. Merge, zic eu...
Bell, as vrea si eu sa`mi pun lentile Dar vreau sa te intreb cum e pentru ca eu una nu suport nici macar o picatura de apa in ochi ...