Darkmark RPG Forum
Reviste - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Reviste (/t-reviste)

Pages: 1 2

Reviste - Jade A. Crawford - 12 Dec 2010

Ce reviste cititi?

Eu nu pierd NICIODATA revista Popcorn..
Si ocazional imi mai iau si:
~Bravo
~Bravo Girl
~Cool Girl
~Witch (de care mi-a fost foarte greu sa ma despart Sad )

Cand eram mai mica eram innebunita dupa chestiile alea cu Sabrina`s Secrets erau porcarii pure

Re: Reviste - Ginny Anne Alden - 12 Dec 2010

Eu cel mai mult iau Bravo,si ocazional Popcorn
Si eu cand eram mai mik imi placeau chestiile alea de la Sabrina Secert's si chiar erau niste porcarii Finna

Re: Reviste - Bella Emily Rose - 12 Dec 2010

Inainte imi luam Bravo , Bravo Girl si Popcorn , dar de o perioada apar prea mult chestii despre cei cu Disney , asa ca m'am lasat de cumparat.

Re: Reviste - Rosalie Vivienne Alden - 12 Dec 2010

Eu imi iau de obicei:

~Bravo!
~Bravo Girl
~Cool Girl.

si imi iau si ceva revista de geografie "Terra".

Eu aveam cateva numere din Witch si imi placeau.
Iar in legatura cu Sabrina's Secrets...Am avut un singur numar de curiozitate si nu prea mi-a placut.
Demult,era o revista "Acasa Magazin". Aceea o luam mai mereu.

Re: Reviste - Crysella Blythe - 12 Dec 2010

Eu imi iau "Dilematica", "Poezia", "Terra Magazin" si, ocazional, "National Geographic" si "Times Literary Supplement". Mi-as lua de fiecare data "National Geographic", dar mi se pare prea scump... cat despre New York Times, nu vad de ce mi l-as lua de fiecara data, avand in vedere faptul ca nu citesc decat maxim 4 carti prezentate intr-un numar.

Porcarii de tipul "Bravo", "CoolGirl" si "Popcorn" nu mi-am mai luat de peste patru ani.

In generala imi luam si "Planeta albastra"... dar ma enerva tot tam-tam-ul ala facut in jurul vanatorii (cazul impuscarii mistretilor) si a eutanasierii cainilor vagabonzi.

Ah, si la 12 ani eram fana "Practic: Idei pentru casa, gradina si apartament"

Iar in copilarie eram innebunita dupa revistele alea de benzi desenate cu Mickey Mouse de la Egmont.

Re: Reviste - Jade A. Crawford - 12 Dec 2010

Pfff...eu nu am rabdare sa citesc Terra chair daca mi`o cumpar frecvent...

Re: Reviste - Desiree Rose Goth - 12 Dec 2010

Sa vedem...nu mi-am mai cumparat o revista de ceva timp
De obicei luam Bravo, Popcorn, Bravo Girl, dar am renuntat dupa ce am vazut ce dadeau non-stop articole/postere cu Just In Biberon/ Disney/ Lady Guga.Imi iau de ceva timp Cool Girl , dar numai pentru faptul ca au postere cu TVD.
Inca mai am numere vechi de 2 ani din revista Terra+ o gramada de CD-uri de la ei. Si inca mai am revistele de la Corpul Uman si 100 de personalitati Finna

Re: Reviste - Jessica F. Jersey - 12 Dec 2010

Hmm si eu am o tona de reviste in casa. Si Jade stie perfect.
Acum imi cumpar
~Popcorn.
~Cool Girl
~Bravo
~Bravo Girl (ocazional )
Ah si fac colectie de revista "Look" pe care pur si simplu o adooooor

Re: Reviste - Helena Daphne Rose - 12 Dec 2010

Hmm...era o perioada in care imi cumparam des Bravo Girl si Bravo. Acum mi se par niste porcarii, sincer. Singura revista de genul asta care imi place e Cool Girl, pe care o iau cand apuc.
In rest sunt la curent cu "Terra Magazin", "National Geographic" - chiar daca e scumpa,mai luam candva si Descopera..dar nu am mai vazut-o de mult pe rafturile magazinelor..si mai cumpar Jurnalul National, chiar daca nu e revista, cand mai e o carte care imi place/as vrea sa o citesc. Totusi mai sunt si altele care le iau daca mi se par interesante.

Dar e naspa sa ai mii de reviste intr-un dulap. Decupate, rupte, vechi..X_X

Re: Reviste - Crysella Blythe - 13 Dec 2010

Desiree Katherine Rose Wrote:Sa vedem...nu mi-am mai cumparat o revista de ceva timp
De obicei luam Bravo, Popcorn, Bravo Girl, dar am renuntat dupa ce am vazut ce dadeau non-stop articole/postere cu Just In Biberon/ Disney/ Lady Guga.Imi iau de ceva timp Cool Girl , dar numai pentru faptul ca au postere cu TVD.
Inca mai am numere vechi de 2 ani din revista Terra+ o gramada de CD-uri de la ei. Si inca mai am revistele de la Corpul Uman si 100 de personalitati Finna

Si eu am "100 de personalitati" si "Atlas" (bine, dar nu pe toate) si am luat din cartile de la Adevarul destul de multe, le am aproape pe toate cele de la Jurnalul, am cateva albume din colectia "Mari Pictori", am Enciclopedia Universala Britannica si mai nou m-am apucat de colectia noua de la Adevarul, cu "101 carti de citit intr-o viata". Aproape ca am avut orgasm... intelectual cand am vazut ca a aparut Stapanul Inelelor!

Dar lasand asta la o parte... au postere cu TVD? :-O

Vreau si eeeeeu... spune-mi si mie ce numere si daca mai am sanse sa le gasesc pe undeva (asta daca esti din Bucuresti).

Cat despre revistele pe care mi le doresc... daca ar exista o revista lunara de gnoza/ezoterism/religie BUNA in Romania as fi fana infocata

Sau mai bine zis, orice NU contine spiritism.

Nu ma refer la porcarii publicate in "Formula AS" (daca o mai exista) sau la idiotenia de "Magazin". Sau porcarii ortodoxe/catolice/ale martorilor lui Iehova... ci mai degraba la ceva legat de istoria religiilor. Dar fara propaganda din "Manastiri Ortodoxe".