![]() |
Self is the only prison that can ever bind the soul. - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului) +---- Forum: Padurea Interzisa (https://www.darkmark.ro/f-padurea-interzisa) +---- Thread: Self is the only prison that can ever bind the soul. (/t-self-is-the-only-prison-that-can-ever-bind-the-soul) Pages:
1
2
|
Self is the only prison that can ever bind the soul. - Eleanor "Ellie" Skyshade - 14 Dec 2010 Adoram iarna, mai ales atunci cand ningea. Acum, in timp ce paseam incet, auzeam scartaitul zapezii sub pantofii mei. In jurul meu pluteau fulgi imensi, luminati slab de luna plina din spatele norilor. Era minunat. Si apoi mi-am dat dintr-o data seama ca eram la marginea Padurii Interzise. Ce cautam aici? Fusesem avertizata de un milion de ori ca nu trebuia nici sa ma apropii de acest loc. Imi era frica de el si de creaturile din adancurile padurii. Insa acum, cand amintirile amenintau sa ma copleseasca, acum ca simteam ca nu mai pot rezista, aveam nevoie de un loc unde sa fiu singura cu gandurile mele, un loc departe de turnul cercetasilor, de coridoarele ticsite de elevi, de salile unde rasunau, vesele, colinde. Voiam sa scap de toate astea, sa raman singura, doar eu cu mine. In graba mea uitasem sa-mi iau jacheta si fularul meu era prea putin ca sa-mi tina de cald, dar cu toate astea nu simteam frigul. Am inceput sa pasesc incet printre copaci, grabind pasul din ce in ce pana cand alergam cu toata puterea prin padure. Lacrimile imi siroiau pe obraji, le puteam simti, fierbinti, dar acum era in regula. Puteam sa plang, nu mai avea cine sa ma vada. Alergand tot mai repede, in cele din urma m-am topit in intunericul padurii. Re: Self is the only prison that can ever bind the soul. - Luna Slytherin - 19 Dec 2010 Cat o fi ceasul ? se intreba Luna inainte sa realizeze ca defapt nu o interesa raspunsul . Se afla in padurea interzisa , nu putea sa fie gasita de nimeni si in sfarsit isi putea auzi gandurile . In sfarsit putea sa fie ea , sa nu mai depinda de constrangerile impuse de ceilalti , sa faca ce vroia . Brusc se simti plictisita . Foarte plictisita , acolo , singura , fara nimeni altcineva . Macar de ar fi un Devorator acolo , printre copaci , isi spuse ea si zambi . Cine mai stia cate chestii se ascundeau acolo , nevazute ? Isi trecu mana prin par si clipi , apoi auzi un zgomot venind din spate . Re: Self is the only prison that can ever bind the soul. - Scarlett Soul - 19 Dec 2010 Simteam cum vantul imi adia fiecare suvita de par, iar fulgi mari se asterneau ca o imensa plapuma de zapada, peste mine, ingropandu-ma. Iubeam acel sentiment, neinteresandu-ma de goliciunea mea fizica, caci in afara rochiei subtiri, inpodobita cu petale de trandafir nu mai aveam nimic, doar inima. Tremuram, dar nu simteam frigul, nu mai aveam cu ce sa-l simt.Cu toate astea nu m-am miscat, continuand sa privesc stelele, cuprinse de haosul alb ce parca le ingreuna mandria cu care straluceau. Erau atat de sus, erau atat de frumoase si lipsite de griji, incat deseori le invidiam, gandindu-ma ca steaua mea era acolo undeva, ferita de orice privire. Trecu ceva vreme de cand stateam doar asa, cu capul o perna inchipuita, zapada ravasindu-mi trupul. Uneori maai sopteam in vant, sperand sa gasesc un raspuns : "Acum n-am cum sa mor, n-are ce sa ma doara." Iar apoi un cristal cu liniste, nimeni nu putea sparge cristalul, asa ca pentru o vreme aveam sa aud doar ... liniste. Re: Self is the only prison that can ever bind the soul. - Jessica F. Jersey - 19 Dec 2010 Am intins mana. In gol,in speranta sa pot atinge pe cineva,sau macar ceva.Dar nu era nimic acolo, decat fulgii mari pe care ii simteam cum se asezau pe palma mea rece. Am inchis ochii si m-am imaginat intr-un tinut alb,plin de zapada,purificat , unde doar animalele iti sunt prietene.Era totul frumos,dar dintr-o data se auzi un sunet cutremurator. Toate animalele se raspandira, lasandu-ma in mijloc. Atunci,mi-am intors privirea,speriata, si am observat cum se ridica ceva de culoare neagra dintr-un tufis plin de zapada. Era un...dementor?! Il vedeam cum se apropia de mine,cum isi apropia fata acoperita de gluga de parul meu. Am inceput sa tip,dar era in zadar. Dar brusc,dementorul disparu iar eu ma trezisem din nou in...Padurea Interiza. Adormisem?Sau visasem cu ochii deschisi? M-am scuturat de zapada si am privit in jurul meu. Ma aflam la intrarea in Padurea Interzisa,putin speriata,dar totusi fericita. Infrigurata,am hotarat sa caut pe cineva. Dar...parea imposibil. Re: Self is the only prison that can ever bind the soul. - Scarlett Soul - 19 Dec 2010 O pandeam. Parea ca un joc intre tigru si prada sa, dar adoram jocul, iar asta pentru ca eram sigura de casting si deja ma vedeam cu prada intre dinti. "Jess ! Opreste-te !", i-am urlat eu, brusc scuturandu-mi parul si ridicandu-ma din urma de ingeras pe care o lasasem acolo. Vedeam cum usor o cuprindea frica, o nadusea spre o moarte sigura, dar nu o moarte obisnuita, moartea sufletului.Se opri, lucru care ma facu sa intru in ea, dar ma sustinu, adresandu-mi un zambet crispat. "Nu ma asteptam sa fi aici." 'Eu da ...', gandeam eu in timp ce-i gesticulam ceva. "Intinde mana !", se auzi vocea mea, fara a mai gandi ce spunea. Si fata se supuse. "Acolo !", am soptit eu ingrozita, vazand o muscatura pe mana ei stanga. 'Tocmai castigasem prima batalie.' Re: Self is the only prison that can ever bind the soul. - Jessica F. Jersey - 19 Dec 2010 Mi-am ridicat sprancenele. Ce aveam pe mana? O muscatura? Am privit-o pe Crystal speriata. De unde aveam acea...chestie pe mana? Oare de la acel vis? Avea Crystal vreo legatura? Padurea Interiza? Dementorii? Erau o groaza de intrebari la care stiam ca nu imi puteam raspunde. Cel putin,nu acum. Imi simteam mana cum ardea. Durea,si simteam durerea ca si cum mi-ar fi strapuns cineva inima. Mi-am acoperit rana cu mana,cazand in genunchi. Mi-am ridicat privirea spre Crys,care ma privi rece. Nu ii intelegeam privirea,ce vroia sa faca,sau orice altceva. Am continuat insa sa mentin contactul vizual cu cercetasa. "Crystal...?" am murmurat fortat. Re: Self is the only prison that can ever bind the soul. - Scarlett Soul - 19 Dec 2010 "Da.", i-am raspuns cu aceasi voce glaciara, ce nu-i conferea nici un pic de caldura. 'Nu ai voie sa arati nici un sentiment, doar priveste-o incercand sa prinzi chestia care a muscat-o, caci acela nu era un Dementor, era un vampir.', gandeam eu in timp ce priveam "caprioara" zbatandu-se in agonia mortii. "Ce o sa se intample cu mine ?", ma intreba ea, tremurand. "Vei muri.", i-am raspuns, ridicand cutitul care-l sterpelisem din castel.Am fixat tinta, avea sa fie perfect. Inca putin si 10 centimetri, 5, patru si BUM. Nimerisem langa, dar tocmai castigasem a doua batalie, caci "chestia" aparu, scotandu-si infatisarea de om. 'Imi pare rau Jess ca a treubuit aproape sa te omor, dar cumva suntem in aceasi situatie, doar ca pe mine nu a reusit sa ma muste atat de adanc, deci nu ma poate monitoriza, insa tu ...', i-am trimis eu un mesaj mintal, lucru pe care nu eram sigura ca-l receptase. Iar apoi mi-am dat la o parte mantia neagra cu care-mi era infasurata rana si i-am aratat-o fetei, lasand-o totodata prada vantului. Re: Self is the only prison that can ever bind the soul. - Eleanor "Ellie" Skyshade - 19 Dec 2010 Acum imi dadeam seama ca ar fi trebuit sa gandesc inainte sa incep sa alerg ca nebuna prin padure, si daca inainte nu simtisem frigul, acum ma ataca din toate partile, ma ardea, se strecura in plamanii mei si ma sufoca. Abia daca reuseam sa-mi mai tarasc picioarele inghetate prin zapada. Si dintr-odata m-a cuprins panica. Aveam sa mor aici, inghetata si pierduta. Va fi prea tarziu atunci cand vor observa ca lipsesc. Nu ma va salva nimeni de data aceasta, nimeni. "Vei muri." Oare incepeam sa delirez din cauza frigului? Sau chiar era real acela care rostise acele doua cuvinte? "...dar cumva suntem in aceasi situatie..." Nu, nu erau doar in mintea mea. Ii puteam auzi, pe ei sau ele, oricine sau orice erau. Erau atat de aproape... "...nu a reusit sa ma muste atat de adanc, deci nu ma poate monitoriza, insa tu..." Stiam sigur ca nu voiam sa raman aici. M-am fortat sa pasesc in fata. Salvarea imi era atat de aproape... inca putin... Impiedicandu-ma printre tufisuri si cioturi am intrat clatinandu-ma intr-un luminis. Doua fete, Jessica si Crystal. Le cunosteam din vedere, din castel. Eram salvata. Imi era atat de somn... M-am prabusit in zapada. Era moale si rece, dar pielea mea amortita nu mai simtea acum nici frig, nici altceva. O ceata mi se intindea peste ochi. Voiam sa dorm... "Ajutor" am reusit sa murmur inainte sa ma scufund in inconstienta. Re: Self is the only prison that can ever bind the soul. - Jessica F. Jersey - 19 Dec 2010 Ma simteam doborata.Si la propriu, si la figurat. Ce avea sa sa intample cu mine? Vedeam rana deschisa din care curgea sangele neincetat.Stiam ca voi ceda,simteam asta. Gemeam cumplit din cauza durerii. Mi-am acoperit rana cu ambele maini, gandindu-ma la cinve,sau ceva care ma putea salva. Am inceput sa plang,lacrimile atingandu-mi buzele vinete. Un vampir? "Cry..stal" am spus punandu-mi mana pe frunte. Nu ma privea. Statea intoarsa cu spatele. Brusc si-a lasat capul in jos. "Te rog,ajuta-ma.." am murmurat. Ma fortam sa scot toate aceste cuvinte. Era o durere insuportabila. Incepeam sa simt gustul amar al mortii. Re: Self is the only prison that can ever bind the soul. - Scarlett Soul - 21 Dec 2010 "Toate aveti nevoie de ajutor ?", le-am intrebat eu pufnind in ras. 'Iar atunci cand nimeni nu are incredere in tine, atunci vei izbandi', mi-am continuat propozitia in gand. Pana la urma ce puteam sa fac ? Trebuia sa le ajut, nu le puteam lasa doar acolo, plecand si privindu-le dintr-o casa rosie cu perdele albe. Trebuia sa depun un efort pentru a le fi alaturi. Stiam caputeam sa o fac ... "Nu o sa mori. Nu iti dau voie. Si nici lumea asta de blesteme nu-ti va da voie !", i-am spus incet lui Jess, ridicand-o din somnul de vecie in care avea sa se afunde si punand-o pe trepul cald al lui Kira . "Ellie, 15 ani nu ti se pare ca te-ai chinuit prea mult sa traiesti si sa supravietuiesti fiecarei zi, ca acum sa mori in felul asta, precum un animal ? Ridica-te !", i-am ordonat. Iar ... |