![]() |
Tamara - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +---- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire) +---- Thread: Tamara (/t-tamara) Pages:
1
2
|
Tamara - Rachelle Hathaway - 23 Dec 2010 Tamara Rozie ![]() ![]() Dirt and glitter Cover the floor We're pretty and sick We're young and we're bored. [b]Nume:Rozie Prenume:Tamara Varsta:16 Sex feminin Ziua de nastere 24.12.1994 Orasul unde a copilarit Los Angeles Mama varsta 46, jurnalista la Profetul Magic, sange-pur, Kyla Tatal varsta 47, ocupatie necunoscuta, sange-pur, Taylor Statutul Sangelui sange-pur Inaltime 1.70 m Greutate 60 kg Corp suplu Par saten Ochi verzi Ii place sa cante la chitara si sa deseneze Ii displace minciuna, oamneii ingamfati Puncte forte:simtul umorului,disciplina,isteata, Puncte slabe curiozitatea, sensibila, temperamentala,daca cineva se ia de ea doreste razbunare,sadica Obiceiuri scrie in jurnal,canta 3 Mirosuri preferate vanilie,levantica,trandafir Casa Astropufi Bagheta Bagheta Lunii Rude mama si tatal Talente Clarvazator Abilitati vraji fara bagheta vraji non verbale Altceva uraste iarna si iubeste vara,ii place intunericul,ploaia si vantul.Stie 2 limbi straine:engleza si romana. Culoarea preferata Mov,albastru,gri si negru. Trecut :S.a nascut in Los Angeles pe 24 decembrie 1994 cand a inplinit varsta de 5 ani copii in oras radeau de pentru ca era prea timida,ii gaseau tot felul de porecle si plangea mereu din aceasta cauza.Acum este indrazneata si insetata de razbunare.In ziua de 24 decembrie 1999 a primit de la mama sa Kyla o chitara pe care Tamara nu a mai lasat.o din mana,a compus multe melodi.Iar acum este eleva la Hogwards unde si.a facut multi prieteni. Despre mine: Ma numesc Lorena am 13 ani si sunt din Ploiesti,tot ce am scris mai sus este exact descrierea mead doar ca am ochii negri par saten,am 13 ani 1.60 si nu sunt vrajitoare.Am aflat de acst forum cand cautam ceva legat de Harry Potter si am dat peste voi > ![]() Exemplu de RPG: “Ma uitam la aceea oglinda incruntandu.ma asteptand sa se intample ceva dar nimica,am oftat si m.am trantit pe podea cu ochii in lacrimi simtindu.ma exclusa ca atunci cand eram mica si toti radeau de mine.Cand in secunda urmatoare un scartait s.a auzit din spatele meu si cineva mi.a atins umarul,am intors capul sa vad cine e...”[/b] Re: Tamara - Amelia Rodriguez - 23 Dec 2010 Bun venit!> ![]() Sper sa te distrezi pe aici si sa ne vedem la un rpg~ Ti-am trimis cerere ce prietenie~ Iti sugerez sa intri la "Profil" si sa iti schimbi numele in NUME+PRENUME sau PRENUME+NUME. Re: Tamara - Bell Evans - 23 Dec 2010 hey, bun venit ai fost sortata la astropufi have fun there ti'am dat si eu o cerere de prietenie sper sa ne vedem la rpg si sa fii cat mai activa, ca sa'ti faci casa mandra ![]() Re: Tamara - Helena Daphne Rose - 23 Dec 2010 Hi there! Have fun and happy posting! No offence, dar cand am vazut titlul topicului m-am gandit din prima la matusa Tamara Re: Tamara - Jade A. Crawford - 23 Dec 2010 Welcome > ![]() Sper sa ne intelegem bine Poate ne vedem la un RP Ai o cerere de prietenie in asteptare. Re: Tamara - Ashlyn Meester - 23 Dec 2010 Ce'mi plac ochii tipei din poza Bine ai venit > ![]() Re: Tamara - Bella Emily Rose - 24 Dec 2010 Welcome Imi place descrierea ta . Si imaginea . Sper sa iti faci multi prieteni Si poate ne vedem la Rpg . Re: Tamara - Ema Snow - 24 Dec 2010 Welcome! Distreaza-te si ne vedem la RP Ai o cerere de prietenie de la mine ^_^ Re: Tamara - Addie L. Crawford - 24 Dec 2010 Bun Venit pe DM sper sa te distrezi imi place descrierea si mai ales ochii tai sunt superbi PS:ai o cerere de prietenie si de la mine ^^ ooh am uitat, La Multi Ani (pentru ca azi e ziua ta) si Craciun Fericit Re: Tamara - Ginny Anne Alden - 25 Dec 2010 Welcome sper sa te distrezi si La multi ani Craciun fericit! si ai o cerere de prietenie de la mine |