Darkmark RPG Forum
2 si 1...1 si 2 - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Despartiri.. (https://www.darkmark.ro/f-despartiri)
+--- Thread: 2 si 1...1 si 2 (/t-2-si-1-1-si-2)

Pages: 1 2

2 si 1...1 si 2 - Oliver C.S. Queen - 25 Dec 2010

Am fost cel mai fericit in acest forum...si sunt inca....si voi fi multa vreme...multe file de catalog si vor fi scrise...kennya,issa,cryss,rose,bell,bella,matt,sophie,luna...si o eternitate...pot spune ca sunt BFF...dar...mereu exisa acest dar..simt ca anumite persoane de pe forum ...sunt sa zicem spartani ce marsaluiesc asupra mea...
-Asa ca prefer sa nu fac o lupta contra morilor de vant si sa imi gasesc iesirea prin portile larg deschise!
(multe PM....rautacioase)

Nu in putine cazuri, tu si prieteni nu stiti sa va despariti atunci cand trebuie. Asteaptati sa dispara tot ce va apropiat si legat, pana ajunge sa va fie sila de voi. In loc sa transforme despartirea insasi in ceva deosebit, de care sa va aduceti aminte cu duiosie mai tarziu, trageti un rest de dragoste ca un hoit care miroase urat.

Pacat...nu stiu cu ce am suparat pe acest forum ...tocmai in aceste timpuri...dar...mereu am stitu sa las de la minte..
Good Night and a Marry Cristmas and a Happy NEw Year!

Re: 2 si 1...1 si 2 - Bell Evans - 26 Dec 2010

Oliver..cum adica pleci?
cine e Scrooge anul asta si face lucruri urate de craciun? ia spune, cine e autorul mesajelor?!
si cu ce drept te supara pe tine..sincer, esti unul din putinii baieti de pe forum..si esti foarte de treaba
a mai fost o chestie de asta..dar un singur lucru iti spun..nu iti parasi familia..pentru ca DM'ul a devenit o familie pentru noi toti..chiar daca acel cineva te calca rau pe nervi..arata'i ca tu esti mai bun ca el Wink

Re: 2 si 1...1 si 2 - Ginny Anne Alden - 26 Dec 2010

Oliver hai mai ce naiba lasi niste pm'uri rautcaiose sa te faca sa pleci de pe forum?
Nu conteaza ce spun ele,conteazxa ca tu esti foarte indragit aici! Asa ca nu pleca!
Nu ne face asta! Te rog Esti unul din baietii pretiosi de pe forum si un prieten bun! chiar daca nu am avut ocazia sa ne cunoastem mai bine...:-s
Asa ca te rog sa uiti acele pm;uri si sa continui actvitatea pe forum Happywide

Re: 2 si 1...1 si 2 - Ginny Malfoy - 26 Dec 2010

ce drq meyBigeyes
adica e pacat..daca tu chiar tii la forumul asta, la dracu' cu aia care nu te vor aici.ghinionul lor i'ai enumerat si tu, si sigur mai sunt si altii, pe cei care tin la tine.
nu vad rostul, serios. eu as sta pe forum si le'as face in ciuda pnm.Finna cine ti'a trimis pm'uri? de fapt nu conteazaSmile, respectivul echivaleaza cu un zero barat cu multe linii.Finna

Re: 2 si 1...1 si 2 - Desiree Rose Goth - 26 Dec 2010

Ba, ce va apuca pe toti sa plecati fiindca niste retardati vor sa o luati la goana de pe forum?
Serios, Oliver, nici nu trebuia sa te sinchisesti de PM-uri.Adica...eventual, sa trimiti un mesaj inapoi aratandu-le degetul mijlociu e foarte tentant.Pe cuvantul meu, daca as fi fost in locul tau I wouldn't give a fuck.
Dar e alegerea ta, in fond Wink

Re: 2 si 1...1 si 2 - Helena Daphne Rose - 26 Dec 2010

^Idem tot ce au zis
Sincer? Nu merita sa pleci. And merry christmas Finna

Re: 2 si 1...1 si 2 - Bella Emily Rose - 26 Dec 2010

Oliver
Sunt total de acord cu Dess . Nu are sens sa te complici. Unii nu merita nici macar sa ler arati degetul mijlociu

Re: 2 si 1...1 si 2 - Isabella River - 26 Dec 2010

Oliver.. nu.
Dar vorbim mai clar pe mess despre asta.

Re: 2 si 1...1 si 2 - Kasumi Mikoto - 26 Dec 2010

I am the spirit of the Christmas that hasn`t come. I show you horrible things will happen... to those who want you to go away...
I am the spirit of the last Christmas. The ones who want you to go away still had their brains back then but they lost `em in spring and seems like Santa didn`t bring them back
I am the spirit of the present Chrismas and I tell you Those who wanted you to leave willl apologize tonight.
I am Kasumi [of every day ] and I tell you is a nonsense to leave just because someone has been rude.
Allright. Enough. You decide.

Re: 2 si 1...1 si 2 - Raizen Isildur - 28 Dec 2010

Zi-mi cine. Doar atat.