Darkmark RPG Forum
"Scary.mirror" - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Oglinda lui Erised (https://www.darkmark.ro/f-oglinda-lui-erised)
+--- Thread: "Scary.mirror" (/t-scary-mirror)

Pages: 1 2 3

"Scary.mirror" - Rachelle Hathaway - 26 Dec 2010

"Scary.mirror"

Era miezul noptii,afara batea un vant puternic,incepuse sa ploua si sa fulgere”Minunat”parca eram in acele filme de groaza.M.am ridicat in fund pe patul meu si ma uitam la celelate fete cum dormeau una dintre ele a inceput sa balmajeasca ceva „Nu privi!Nu face asta”,am chicotit.Se pare ca si in noaptea asta mi.a pierit somnul,eii bine nu cred ca se va supara nimeni daca ma plimb si eu putin prin scoala,ce avea sa se intample.
„Scoala asta nu putea sa fie si mai infricosatoare”cine a facut coridoarele astea asa de sinistre,ma plimbam si nu stiam unde o sa ma indrept,ce poti sa faci cand esti plictisit cand am trecut de prima usa ceva mi.a atars atentia era o usa deschisa iar inauntrul incaperi era o carpa pusa deasupra unui obiect mare.Am dat buzna in incapere si am tras carpa...era...„o oglinda?aceasta ar trebui sa fie Oglinda lui Erised imi aduc aminte de povestile mamei”eram moarta de curiozitate sa vad aceea dorinta.
Ma uitam la aceea oglinda incruntandu.ma asteptand sa se intample ceva dar nimica,am oftat si m.am trantit pe podea cu ochii in lacrimi simtindu.ma exclusa ca atunci cand eram mica si toti radeau de mine.Cand in secunda urmatoare un scartait s.a auzit din spatele meu si cineva mi.a atins umarul,am intors capul sa vad cine e...

Re: "Scary.mirror" - Rosalie Vivienne Alden - 27 Dec 2010

"Buna!",i-am spus eu acelei fete care se afla in camera unde dainuia Oglinda lui Erised. Nu stiam ce face aceea fata aici,nici macar nu stiam ce fac eu aici,dar erau momente cand preferam sa fiu aici , nu stiam de ce,nu imi puteam explica,stiam doar ca asta vreau. Probabil ca aici era linistea de care aveam nevoie in unele momente. Unele in care aveam sa ma gandesc profund la ceva anume. Aici am avut parte de intamplari nu prea placute,ca sa zic asa...dar au fost si altele mai bune,mai rare sincer,dar existau. Erau fiori ...aceasta camera imi trimitea niste fiori anume. Frica? Nu,nu era asta...Dar ceva foarte asemanator. Imi aduc aminte de prima data cand am ajuns aici. L-am vazut pe Jake. Si nu a fost deloc bine atunci! Pur si simplu cand intru aici nu pot sa nu ma gandesc la asta. NU pot. Dar exista ceva in mine ce isi doreste sa fie aici. Este una dintre camerele din Hogwars care sunt tacute,liniste ... in tacerea de basm a noptii. Nu stiu de ce,dar am senzatia ca aici,daca nu privesc in oglinda , desigur , ma simt linistita. Am observat pe cineva care intrase in aceasta incapere. I-am pus mana pe umar si a tresarit putin. Nevrand sa o sperii i-am spus observandu-i buimaceala:
"Se pare ca esti noua pe aici! Ma numesc Rosalie Andrews Blackfire!",am rostit eu pe o voce destul de calda incat sa nu o sperii pe biata fata...

Re: "Scary.mirror" - Rachelle Hathaway - 28 Dec 2010

O fata pe nume Rosalie Andrews Blackfire ma atinse pe umar,oare si ea nu mai putea sa doarma din cauza vremii de afara.M.am sters cu maneca pijamalei mele mov cu buline albe,la ochii mei inlacrimati cred ca ii aveam rosii de la plans.Oare ce ma apucase sa incep sa plang?Ce a fost in mintea mea?Nu puteam sa fiu mai sensibila de atat?”Off,m.am facut si de ras”
-Buna..Ma numesc Tamara Rozie,mda…sunt noua in aceasta scoala,nu m.ai puteam sa dorm si uite.ma in aceasta incapere.Am spus eu suspinand.”Penibil”.Uite am gasit aceasta Oglinda,am aratat cu degetul catre Oglinda lui Erised.M.am ridicat si am atins sticla cu varful degetelor transand linii.Rosalie se uita cam ciudat la mine in timp ce se apropia de mine.Oare credea ca sunt nebuna?
-Si ce vezi in oglinda?Aceasta iti arata cea mai mare dorinta pe care o ascunzi in adancul sufletului.Trebuie doar sa privesti in ea.
-Tocmai asta e problema la mine nu vad absolud nimica."Nimica"Doar pe noi doua holbandu.ne la aceasta oglinda.

Re: "Scary.mirror" - Rosalie Vivienne Alden - 28 Dec 2010

O intelegeam pe Tamara,multora li s-au intamplat asa,probabil ca ori nu isi doresc ceva atat de mult,ori pus si simplu si-o doresc intr-o asemenea masura...
Am oftat amintindu-mi ce mi s-a intamplat mie apoi am spus:
"Sa stii ca intr-un fel e mai bine asa...ca nu vezi nimic!"...Fata se uita nedumerita la mine si mi-am putut da seama ca ma credea...ciudata.
Am chicotit usor,apoi am continuat pe o voce clara si blanda:
"Pai , hmm, eu am vazut de doua ori ceva in aceasta oglinda...si au fost de rau,nu mi-am dorit sa fie asa...Adica ciudat,dar asa a fost! Sau am auzit zvonuri ca in caz ca vezi ceva de bine si ai sa iti doresti mereu sa vezi acelasi lucru si revii de atatea ori poti pur si simplu sa innebunesti!"
Nu stiam de ce i-am spus atatea aceste fete,insa am incercat sa ii explic cam ce poate sa iti rezerve aceasta 'minunata' oglinda.
Mi se parea de incredere...

Re: "Scary.mirror" - Rachelle Hathaway - 28 Dec 2010

Ma uitam la Rosalie,nedumerita cum sa nu functioneze aceasta oglinda,doar e magica,nu ar trebui sa imi dea un semn.Orice.Imi doresc multe lucruri dar aceasta.Oglinda.”Uff ce cruda e viata cu tine”Si sigur nu o sa devin nebuna.Oare Rosalie ce a vazut?Oare care este dorinta ei?asa ca am intrebat.o,eu fiind foarte curioasa.
-Hei Rosalie...tu ce vezi cand privesti la aceasta „minunata” oglinda?oare ce ar vedea ce eu nu pot...o masina?se poate sa se vada cum va arata peste ani?nu.i drept m.am bosumflat eu.
Rosalie s.a uitat cateva secunde la mine dupa si.a indreptat privirea catre oglinda,am incercat sa ma uit si eu gandindu.ma la familia mea care ma iubeste,la prietenii mei.Prosti.Eu am decat o singura prietena...pe Ema Snow...dar uitandu.ma la aceea oglinda am vazut ceva ciudat.Eram eu si Rose vorbeam si chicoteam dar o lumina puternica aparu pe intreaga sticla si un baiat bine facut brunet cu ochii albastri aparu,dupa...aceeasi imagine cu noi doua doar ca acuma certandu.ne...Asta nu e o dorinta.

Re: "Scary.mirror" - Rosalie Vivienne Alden - 28 Dec 2010

"Uite vezi ....? Despre asta iti spuneam eu...". Am oftat brusc. Aceasta oglinda nu iti oferea mereu ceea ce doresti,destinul nu poate fi schimbat decat de tine insuti,spun unii...Altii pur si simplu nu cred in soarta,iar altii...ei bine,altii spun ca destinul nu poate fi schimbat,ce iti rezerva asa vei primi.
Am zambit dupa care am soprit uitandu-ma la Tamara:
"Stii...Sunt unele chestii pe care oricat de mult ti le-ai dori aceasta oglinda nu iti poate oferi,chiar daca iti arata pur si simplu nu iti poate readuce pe cineva drag..."
Am mai vrut sa spun ceva dar m-am oprit in mijlocul frazei. Tamara se uita la mine nestiind despre ce vorbesc eu aici.
"Ei...iubitul meu e mort. Si cand ma uit aici..uneori il vad , dar nimeni nu mi-l poate aduce inapoi!"
Nu stiam de ce i-am spus lui Tamara asa ceva,dar totusi probabil ca astepta un raspuns in legatura cu ce vad eu in oglinda.
Apoi am continuat:
"Oglinda lui Erised nu poate arata ce simti...ea arata doar ce vrei,ce iti doresti cu ardoare sa ai sau sa fii...!"

Re: "Scary.mirror" - Rachelle Hathaway - 29 Dec 2010

-Imi pare rau Rose,am spus cu ochii inlacrimati ridicandu.ma sa imi pun mana pe umarul ei.Rose e chiar de treaba si prietenoasa.
Nu stiu ce s.a intamplat cu aceea oglinda,dar Rosalie avea dreptate sigur as fi inebunit.”Poate am tot ce imi doresc,am familie,am prietenii,am un talent si il iubesc”am gandit eu zambind.Am inceput sa casc poate ca ar trebui sa ma culc eram chiar obosita dupa toata experienta din nopatea aceasta si cred ca si Rosalie la fel .M.am ridicat usor de pe podea,am luat.o pe Rose de mana si i.am zis:
-Ar trebui sa mergem la culcare este tarziu si avem lucruri importante de facut amandoua maine este zi cu scoala.Am zambit.
-Mda..ar trebui sa mergem spuse Rose uitandu.se in alta parte.Cand am iesit din incapere am intors capul sa ma ut la oglinda iar aceasta incepu sa straluceasca,am scuturat din cap...oglinda se oprii din a straluci “Cred ca e din cauza oboseli”
Mergeam pe coridoarele acestea sinistre ale scolii...

Re: "Scary.mirror" - Rosalie Vivienne Alden - 29 Dec 2010

A doua zi spre seara m-am intors tot in acea incapere unde se afla faimoasa "Oglinda a lui Erised". In ultimul timp mi se parea un loc destul de linistit, am deschis usa iar langa oglinda se afla din nou Tamara. La inceput nu stiam ce face acolo,dar apoi am reusit sa deslusesc...Nu se uita in oglinda,practic se comporta ca si cum nici nu ar fi,nici nu ar exista oglinda aceea acolo. Am zambit observand-o cantand la chitara. Se pare ca se pricepea la cantat. Canta o melodie superba,dar cam trista. Am calcat lejer nevrand sa o sperii apoi am salutat-o cu un suras pe fata:
"Hei buna...Canti frumos...Ce mai faci?"
Speram sa nu o deranjez,oricum asteptasem sa termine melodia inainte sa o intreb,apoi am asteptat un raspuns din partea ei.

Re: "Scary.mirror" - Rachelle Hathaway - 30 Dec 2010

Ma atargea mult acea incapere unde se afla „Oglinda lui Erised” asa ca ma hotarasem sa merg si in noaptea urmatoare doar ca de data asta mi.am luat si chitara cu mine,de cand am venit la scoala nu am mai avut timp de ea.Cantam in soapta versurile unui cantec:

O! Vine-o vreme-n care nu poþi sã mai visezi
ªi dragostea nu-nseamnã decât cuvinte goale
De nimeni nu-þi mai pasã, în nimeni nu mai crezi
Deºi, în pieptu-þi putred, simþi sufletul cum doare

Am auzit pasii dar nu m.am oprit din cantat.Lacrimi.O lacrima se prelinse pe obrazul meu.Am ridicat privirea putin sa vad cine e...in fata usii statea Rosalie.M.am sters repede cu maneca pijamalei mele mov la ochii se pare ca nu observase.
-Hei buna...Canti frumos...Ce mai faci?ma salutase ea cu un suras pe fata.I.am zambit
-Buna...Multumesc,cant de cand eram mica si o iubesc.Nici in seara asta nu am somn,m.am uitat pe furis la oglinda care era in dreapta mea.
Oglinda a inceput sa starluceasca puternic ca ultima oara cand veniseam aici doar ca acuma luminase toata camera.Eu si Rose am inceput sa tipam pana cand ne.am pus mana la gura dandu.ne seama ca puteam sa fi prinse.Oglinda.Oglinda aceasta mai mult ca sigur era bantuita tot continua sa straluceasca si a ne arate tot felu de imagini cu noi doua.

Re: "Scary.mirror" - Rosalie Vivienne Alden - 30 Dec 2010

Am hotarat sa ignor aceea lumina care provenea din oglinda...Cica ne arata ce ne doream noi in acest moment cel mai mult,dar nu m-am uitat incolo,in acest moment chiar nu imi dorea prea multe.Eram obosita si de aceea am si venit aici,sa ma odihnesc,sa ma linistesc fiindca aceasta incapere,care odata fusese de cosmar pentru mine acum ma linistea,mai ales acum-cand mai ascultam si muzica. Am chicotit putin dupa care am soptit:
"Ce dragut este sa ai un asemenea hobby de mica. Stii...eu prefer dansul.Ador sa ascult pe altii cantand insa nu ma prea pricep...Dar cu dansul este altceva,pentru mine este o alinare sufleteasca...Cand dansez ma simt pe alta lume,una magica. "
Mi-am adus aminte de cursurile de dans pe care le-am avut cand ma aflam in Lumea Incuiatilor,nestiind ce sunt eu cu adevarat,o vrajitoare,nici macar nu banuiam ca voi ajunge la Hogwarts,nici macar nu auzisem de Hogwarts...Iar acum sunt Adulta,sunt deja Vrajitoare,sunt si profesoara...Am zambit melancolica cand in minte mi-au venit atatea amintiri. Parca ceva ma lovise in piept cand mi-am reamintit ca anul acesta trebuia,cel mai posibil,sa ma casatoresc...dar...Asta e viata...El a murit...Iar eu..