Darkmark RPG Forum
~ Aparecium ~ - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Orele de Curs (https://www.darkmark.ro/f-orele-de-curs)
+---- Forum: Farmece (https://www.darkmark.ro/f-farmece)
+----- Forum: Arhiva (https://www.darkmark.ro/f-arhiva--67)
+----- Thread: ~ Aparecium ~ (/t-aparecium)

Pages: 1 2 3

~ Aparecium ~ - Bella Emily Rose - 11 Jan 2011

Vacanta de iarna luase sfarsit . Intr'un fel regretam , deoarece era placut sa ma plimb pe domeniu , fara sa am nici o grija , in schimb ,imi era dor sa predau. Imi era dor sa ii revad pe ceilalti.
Eram nelinistita . Speram ca de data aceasta sa fie mai multi elevi prezenti la ora. Stiam ca aveau si alte griji , dar nu puteam sa neg ca mi se umplea inima de bucurie la vederea lor . Eram nerabdatoare sa incep cursul , desi nu urma sa predau o vraja chiar atat de interesanta.
Am auzit scartaitul usii si mi'am indreptat privirea sper elevul care intra in clasa.

Re: ~ Aparecium ~ - Evelina R. Potter - 11 Jan 2011

Am intrat in sala de curs. Vad ca doamna profesoara era deja aici. Arunc o privire prin clasa si vad ca sunt prima care a ajuns la noua lectie. Eram fericita si emotionata ca o revedeam pe doamana profesoara dupa vacanta . Imi era dor de orele de farmece si de-abia asteptam sa incepem din nou orele.
O salut iar doamna profesoara imi zambeste si imi face semn sa ma duc sa ma asez in banca pana vin ceilalti colegi. Ma indrept incet spre banca si ma asez. Eram extraordinar de curioasa cum era noua lectie. Sunt sigura ca era ceva interesant....

Re: ~ Aparecium ~ - Bell Evans - 11 Jan 2011

Ma grabeam sa ajung in clasa de Farmece, rugandu'ma in gand sa nu intarzii; dar cand usa mare din lemn masiv de paltin se infatisa inaintea ochilor mei, pulsul mi se potoli. Ajunsesem la timp.
In incaperea mare si puternic luminata, nu era decat o singura persoana, alaturi de domnisoara profesoara. Am salutat in soapta, dupa care m'am indreptat spre Evelina.
"-Hey" am spus in soapta, zambind.
"-Bell..buna" replica Eve, chicotind. "Se pare ca numai noi doua am ajuns.." continua ea, aruncand o privire la bancile goale.
"-Pentru moment.." o completa Bell, atenta la usa care se deschise.

Re: ~ Aparecium ~ - Alice Morris - 11 Jan 2011

Usa mare de lemn, atent sculptata se deschise. Alice isi facu aparitia, imbracata in roba ei de zi cu zi, si cu parul lung, brunet, prins intr'o coada la spate. Se putea numi o premiera, fiindca ea niciodata nu isi prindea parul. Clasa mare, cu tavanul inalt, era rece, dar nimeni nu se plangea. Era unul din cursurile ei favorite, si se bucura sa o vada, din dreptul usii, pe domnisoara Rose stand la catedra, citind de pe niste foi. Se aseza in prima banca, randul de la geam, ca de obicei, si o saluta, zambind.
"Buna ziua!"

Re: ~ Aparecium ~ - Ema Snow - 11 Jan 2011

Cu ochii larg deschisi, cine stie din ce motiv, am intrat in sala de curs. Am zambit larg.
" - Buna ziua, doamna profesoara!"
Am inaintat printre banci, salutandu-le pe fete.
M-am asezat cuminte in banca si mi-am scos pergamentele si pana de scris, punandu-le in ordine pe banca.
Mi-am indreptat apoi privirea spre tabla.

Re: ~ Aparecium ~ - Jessica F. Jersey - 11 Jan 2011

Usa se deschise din nou,iar de data aceasta intra o Astropufa.Purta roba sa deloc speciala,insemnata cu semnul Astropufilor,parul pe spate,lung si brunet,si niste ghete comode.
"Buna dimineata!" spuse ea,privind-o pe domnsioara Rose.
Fata ii privi pe ceilalti colegi,deja veniti,si cauta cu privirea unde sa se aseze. O observa pe Ema Snow,stand singura intr-o banca,asa ca se puse langa ea,zambindu-i. Isi scoase pergamentul,cartea si bagheta si le aseza usor pe masa,asteptand ca lectia sa inceapa.

Re: ~ Aparecium ~ - Bella Emily Rose - 11 Jan 2011

Ma bucur ca astazi sunteti mai multi prezenti . Dupa cum stiti , vom trece la o alta vraja.
Aceasta se numeste " Aparecium " . Desi nu e intocmai o vraja puternica si folositoare , este foarte usoara si sunt sigura ca va veti descurca de minune.
Ea este folosita pentru relevarea a ceea ce este scris cu cerneala invizibila. Stie cineva daca aceasta vraja functioneaza mereu ? Cel care raspunde primeste 10 puncte pentru Casa pe care o reprezinta .

Re: ~ Aparecium ~ - Ema Snow - 11 Jan 2011

Am ridicat nesigura mana.
" - Vraja aceasta functioneaza de obicei, dar exista situatii in care se intampla contrariul. De exemplu, obiectele care nu sunt scrise cu 'incantare'. Cum a fost jurnalul lui Thomas Crupuld..."
M-am pierdut in cuvinte, nestiind cum sa ma fac inteleasa mai bine.
M-am incruntat la pergamentul de pe masa, ridicand apoi privirea spre doamna profesoara.

Re: ~ Aparecium ~ - Evelina R. Potter - 11 Jan 2011

Insfarsit au venit si ceillati colegi. Acum ora putea sa inceapa. Doamna profesoare dupa ce ne zambeste incepe sa predea. Insfarsit ora a inceput.
Era vorba despre vraja ,,aparecium '' o vraja care releva ceea ce este scris cu cerneala invizibila. Imi iau repede notite ca sa nu pierd nimic din ce ne didcta doamana profesoara. Era o vraja cu adevarat interesanta si folositoare.
Dupa cateva minute doamna profesoara ne pune o intrebare despre aceasta vraja. Ma hotarasc sa raspund sperand sa nu ma fac de ras. Ridic timid mana iar doamna profesoara aproba cu capul ca pot raspunde.
- Nu, aceasta vraja nu funcioneaza mereu . Sunt unele documente vrajite special sa nu poata fi citite decat intr-un mod special. Aceasta vraja nu merge in acele cazuri.
Sperand ca am raspuns cat de cat bine ma uit la doamana profesoara sa vad ce-mi raspunde

Re: ~ Aparecium ~ - Bella Emily Rose - 11 Jan 2011

" Accept ambele raspunsuri si sunt multumita ca v'ati dat silinta sa raspundeti corect. Atat Cercetasii , cat si Ochii de Soim vor primi cate 10 puncte. Ar vrea cineva sa incerce aceasta vraja ?
Poate o demonstratie ar fi perfecta , asa incat sa va obisnuiti.
Deci. se ofera cineva ? "