![]() |
~Lonely Road - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului) +---- Forum: Padurea Interzisa (https://www.darkmark.ro/f-padurea-interzisa) +---- Thread: ~Lonely Road (/t-lonely-road) |
~Lonely Road - Desiree Rose Goth - 31 Jan 2011 OOC: Only me and Bells. BIC: Luna isi filtra abatuta lumina prin coroanele stufoase ale copacilor din Padurea Interzisa, dezvaluindu-ne o carare ingusta inspre...Domnul stie unde.Stiam cat de entuziasmata era Bells sa incalce regulile, mai ales cu mine.In fond, aventura nocturna fusese ideea ei personala. -Bells, am Redd's la mine, am anuntat-o incantata, meditand deja la cum aveam sa ne imbatam cat mai bine - si nici asta nu fusese ideea mea.Si, daca mai vrei ceva, pot sa merg pana in Turnul Cercetasilor sa aduc alcool... I-am indicat ghiozdanul burdusit pe care il caram. -Si...vreau si eu trii lei! m-am schimonosit amarata. Re: ~Lonely Road - Bella Emily Rose - 31 Jan 2011 Oricat de mult incercam sa ma abtin in preajma lui Desiree , era pur si simplu imposibil . Fiecare privire cu subinteles pe care o arunca spre mine , ma facea sa zambesc , iar atunci cand spunea un cuvant , ma abtineam cu greu sa nu izbucnesc intr'un ras isteric si necontrolat . " - Defapt , Dess , de data aceasta am si eu o surpriza pentru tine . Am ascuns'o aici cu o zi inainte . Ar trebui sa ma ajuti sa o gasesc acum . E pe undeva pe aici . Urmeaza'ma . " am zis eu , mergand alene spre un stejar batran . Stiam ca acolo se afla cea mai mare bucurie pe care i'as fi putut'o face . O sticla de 5 litri de JB . Nu putea sa ceara mai mult de atat . " - Iti place ? " am intrebat eu , privind'o bland , cum ochii incepeau sa ii sclipeasca in lumina palida a lunii . Re: ~Lonely Road - Desiree Rose Goth - 31 Jan 2011 - Iti place ? Am ramas cu gura cascata.De fapt, asta era doar putin spus.Credeam ca maxilarul imi ajunsese pana la pamant din cauza surprizei.Era cea mai mare sticla de JB pe care o vazusem vreodata.Aceasta sclipea in lumina lunii, dezvaluind procentajul de alcool de pe eticheta. Da, imi place.Il iubesc deja.Vreau sa-l si botez, dar nu stiu cum si unde.De fapt, mai bine ne-am marita.Cunosti vreun preot intr-o biserica care sa fie de acord sa oficializeze relatia la ora asta? Ma rog, asta ar fi trebuit sa spun.Dar,in loc, imi iesira alte cuvinte din gura: -Tu o sa-l cari.Si apoi...imi dai si mie trii lei? Re: ~Lonely Road - Bella Emily Rose - 31 Jan 2011 Nu din nou , mi'am zis eu in gand . Incepea sa devina obositoare acea poveste cu trei lei , dar asta nu insemna ca nu era amuzanta . Am ras din nou , iar apoi , dupa ce mi'am revenit , am privit'o sfidatoare pe Desiree . " - Doar nu crezi ca am de gand sa o car , nu'i asa ? " Aceasta ridica o spranceana , apoi isi arunca plictisita mana spre sticla. " - Fie . Facem cu randul ." Re: ~Lonely Road - Desiree Rose Goth - 31 Jan 2011 Mi-am aruncat mana inspre sticla aceea gigantica.Bine, poate ca era JB, dar greutatea ei era...dureroasa. -Uite ce fac din iubire pentru tine, am acuzat-o amarata, punctand-o in acelasi timp cu degetul.Esti atat de profitoare si nici macar nu vrei sa-mi dai si mie trii lei. Am rasuflat sub greutatea sticlei si a ghiozdanului. -Apropo, oare astea se fac mai usoare daca incepem sa bem acum din ele? Re: ~Lonely Road - Bella Emily Rose - 31 Jan 2011 " - Probabil . " am zis eu chicotind . Mi'am indreptat mana spre o sticla de Redd's . Era atat de atragatoare , incat deja ii simteam gustul . Am vrut sa o desfac , dar apoi un sunet imi capta atentia . Am vazut'o cum Desiree isi intoarse si ea capul spre acea directie . Cativa pasi se auzeau , strivind stratul moale de zapada. " - Cred ca ar cam trebui sa fugim de aici . " am strigat eu , strangand cu putere sticla de bere. Am asteptat ca Desiree sa spuna ceva , dar raspunsul ei parea ca vine asa greu , incat cu fiecare secunda inima imi batea mai tare . Re: ~Lonely Road - Desiree Rose Goth - 31 Jan 2011 Probabil ca eu si Bells am auzit pasii in acelasi timp; oricum, eu eram ocupata sa desfac imensitatea de JB din bratele mele. - Cred ca ar cam trebui sa fugim de aici , striga ea, tinand strans in mana o sticla de bere deja desfacuta.O invidiam pentru ritmul ei rapid si dorinta de a se imbata cat mai curand posibil. Am intrezarit o solutie de scapare la indemana, hotarand sa o pun in aplicare. -Eu fug de aici doar daca cari tu asta! am marturisit sfioasa, aratand inspre sticla de JB.Si daca vrei, poti sa si-l desfaci in timp ce fugi... Re: ~Lonely Road - Bella Emily Rose - 31 Jan 2011 Suna atat de tentant ceea ce tocmai rostise , dar nu era timp pentru astfel de glume . Desi riscam destul de mult , am luat sticla de JB din mana ei si am inceput sa alerg . Cercetasa ma intrecuse , bineinteles , deoarece ea nu era nevoia sa care dupa ea inca 5 litri de bautura , dar totusi nu ma plangeam . Credeam ca pasii din urma noastra se pierdusera in noapte , dar ma inselasem amarnic. Urmaritorul nostru incepuse sa alerge , si chiar daca noi eram cu cativa metri in fata lui , ii simteam din ce in ce mai tare forta cu care calca peste stratul de zapada. " - Pe aici ! " , am strigat spre Dess , dar era prea tarziu . Ea o luase in directia opusa . Am incercat sa ma strecor printre niste copaci , dar unul dintre ei ma lovi direct in fata. Am simtit cum corpul meu se prabuseste in neant , fara sa stiu macar unde ma duc . Auzeam undeva departe niste pasi , apoi totul se intuneca in jurul meu . Re: ~Lonely Road - Desiree Rose Goth - 01 Feb 2011 - Pe aici ! Glasul Bellei venea de undeva din spatele meu, ceea ce nu constituia un avantaj, avand in vedere ca ma indreptasem in directia opusa.La naiba, ea detinea sticla de JB, deci era logic ca ma voi duce sa o caut. Intorcandu-ma, am incercat sa-mi dau seama pe unde nimerise Bella.Sau cu cine nimerise...era si asta o posibilitate ridicata.Am pasit prin zapada, uitandu-ma dupa urmele pe care le lasase.Acestea ducea direct la...baza unui copac. M-am repezit innebunita la sticla de JB, ce zacea abandonata pe jos.Am mangaiat-o si m-am asigurat ca era in regula si nu patise nimic. Ma rog, Bella nu era la fel de in regula precum alcoolul acela nepretuit. -Bells, ce ti-au facut copacii? am strigat, desfacand in acelasi timp o sticla de Redd's.Ma uitam la ea, cum era intinsa in zapada.Arata de parca ar fi dormit, dar totusi...ce om intreg s-ar aseza pe omat ca sa doarma? Re: ~Lonely Road - Bella Emily Rose - 01 Feb 2011 Desi eram cufundata intr'un somn adanc , cateva picaturi de Redd's mi s'au prelins pe buze . Gustul bauturii era pur si simplu irezistibil . Simturile mele incepeau sa prinda viata din nou , apoi am deschis cu greutate ochii . Am vazut'o pe Dess , care statea deasupra mea . In ochii ei se putea vedea putina panica . " - Te'am speriat cumva ? " am zis eu , razand , in timp ce o tachinam. " - Bineinteles ca nu ! " zise ea sec . M'a ajutat sa ma ridic , apoi si'a indreptat pasii spre sticla de JB si spuse cu subinteles : " - O iau eu de data asta . " |