![]() |
La multi ani, Iss! >:d< - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: La multi ani, Iss! >:d< (/t-la-multi-ani-iss-d) |
La multi ani, Iss! >:d< - Matt I. River - 26 Feb 2011
La multi ani, Isabella! ![]() Este ziua ta. Ziua ta de naºtere. În sfârºit poþi spune cu mâna pe inima cã ai 1X aniºori. [;; ) ] Vreau ºi încerc sã iþi transmit prin acest mesaj un cãlduros "La mulþi ani!". Fie ca tot ceea ce iþi doreºti sã devinã realitate. Fie ca orice zi din viaþa ta sã fie plinã de dragoste, bucurie ºi împliniri. Fie ca ºi urmãtoarele 86 de aniversãri sã le sãrbatoreºti alãturi de persoanele pe care le iubeºti cel mai mult. Fie ca toate acestea sã se îndeplineasca iar tu sã fii fericitã în orice secundã a vieþii, pentru cã nu ai motive sã fii tristã. Vreau ca aceasta zi sã fie una specialã, mai specialã decât este deja. Vreau ca tu sã zâmbeºti ºi sã râzi ºi sã uiþi cã ai fost vreodatã tristã. Vreau sã fii înconjuratã de prietenii tãi cei mai buni, de cei care te inteleg, de cei care rad alãturi de tine ºi plâng alãturi de tine. De toþi cei care þin la tine. De asemenea, vreau sã iþi reamintesc cât de mult þin eu la tine. Cât de mult te iubesc. Sper ca în ultimele 10 luni ai fost la fel de fericitã pe cât am fost ºi eu. Vreau sã iþi multumesc pentru tot, pentru ceea ce eºti, pentru ceea ce faci ºi pentru cã ai apãrut în viaþa mea. Te iubesc ºi te voi iubi mereu. La mulþi ani, Cosmina! --- Pãºeºte-þi cu zâmbete umbra ªi lasã-þi visurile sã zboare Peste dealul unde apune lumea Peste nori ºi peste zare. ªi într-un mâine îndepãrtat Ridicãþi aripile spre ele Sã le prinzi lâng-un copac Ce-þi va ºopti "eºti printre stele". Fii vocea sufletelor surde Ce n-au gãsit în vise note ªi soarele pe fructe crude Cu dinþii reci ai unei cobre. ªi zboarã ca un fluture Zboarã mai sus decât se poate zbura Iar fiecare stea sã-þi scuture Câte-o dorinþã, de ziua ta. Matt & Bells
Re: La multi ani, Iss! >:d< - Isabella River - 26 Feb 2011 Mersiiii. Si tu acolo asa atent la cursor si la bara de meniu sa vezi cand e 00:00. =))))))))))))))))) Bells deja mi-a trimis mesaj [cu 2 minute mai devreme [-(] si vad ca tu.. [ma suni acum O.o]. =)))) Multumesc mult, iubitule. @Bells. ;; ) Stii ca esti o dihanie, nu? Te iubesc! ![]() Re: La multi ani, Iss! >:d< - Ginny Anne Alden - 26 Feb 2011 Issaa fiica mea La muulti anishori Iti doresc sa ajuuungi si tu o baba asa ca mne kiddin' ![]() Sa fi fericita si toate dorintele tale sa devina realitatea Te puuupicesc muult Re: La multi ani, Iss! >:d< - Isabella River - 26 Feb 2011 Mersi, Ginny. Da, chiar vreau sa devin o baba ca tine. =)))))))) Dar tu esti una model. =)))))) Re: La multi ani, Iss! >:d< - Ginny Anne Alden - 26 Feb 2011 Yeah i konw Deci inca odata Issa La muulti anishori Doamne cata mai am si eu pana sa fac 17 ani nu e corect Deci inca odata fiica mea LA muulti anii Re: La multi ani, Iss! >:d< - Desiree Rose Goth - 26 Feb 2011 La multi ani, matusa Sa fii fericita, sa ai parte de tot ce-ti doresti si sa primesti tone de cadouri azi Doar o data implinesti 40 de ani > ![]() Re: La multi ani, Iss! >:d< - Bella Emily Rose - 26 Feb 2011 - La multi ani inca o data Stii deja cat de mult tin la tine si cred ca nu mai are sens . Ti'am urat si aici , ti'am si scris mesaj . Mai lipseste sa ne vedem azi - Thanks , Matt Pentru ca ai respectat " intelegerea " ![]() Re: La multi ani, Iss! >:d< - Bell Evans - 26 Feb 2011 Iss La multi anisori Sa te bucuri de varsta asta pentru mine, anul in care am avut 15 ani a fost cel mai frumos dintre toti de pana acum..am invatat multe si l'am petrecut in compania celor dragi [chiar daca unii sunt la distanta ![]() Fie ca toate dorintele sa ti se implineasca Sa ai parte doar de fericire si clipe minunate alaturi de cei pe care ii iubesti..La multi ani! > ![]() Re: La multi ani, Iss! >:d< - Isabella River - 26 Feb 2011 @Dess cea cu ceva ascutit in mana. - Multumesc mult si sa stii ca deja ma bucur de ziua asta! La 40 de ani ma simt mai tanara! Ne vedem! @Bells.. - Nico a mea! Multumesc mult de tot si sper sa fie totul bine astazi. Ne-am vazut deja astazi la pregatirea de mate. ![]() @Bell.. Mersiiii. Am avut parte de o gramada de mesaje si telefoane la 12 aseara si chiar si pana la 2. Dar mesajul lui var'miu si telefonul lui [15 minute am vorbit incontinuu =))] a fost cel mai tare. [Alexander the great ! ![]() Dar si Adri, Bells, si Matty, si cateva colege si rude [mama a avut cel mai superb mesaj ] mi-au urat "La multi ani!" chiar de la 12. Ba chiar am deschis pe furis PC-ul la 2 noaptea sa vorbesc cu Adri ca nu mai aveam mesaje internationale. =)))))))))))) Buhilina mea. Hugolina mea. Si am avut noi asa o discutie sentimentala si serioasa despre prietenia noastra stransa. 8-> =))))))))))))) Dar gata ca dau din casa si ma dezmosteneste Adri. =)))) Multumesc tuturor! ![]() Re: La multi ani, Iss! >:d< - Bella Emily Rose - 26 Feb 2011 Bell Evans Wrote:Iss Defapt . Isa n'are 15 ani |