Darkmark RPG Forum
Antoine Nicolas Dubois - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard)
+---- Forum: Sala de Primire (https://www.darkmark.ro/f-sala-de-primire)
+---- Thread: Antoine Nicolas Dubois (/t-antoine-nicolas-dubois)

Pages: 1 2 3

Antoine Nicolas Dubois - Antoine R. Malfoy - 22 Apr 2011

Welcome to…
Antoine «nicolas» Dubois
[Image: anty.png]

• [Image: plain.jpg]
    S-a nascut in Paris, cu patru zile inainte de Craciun, pe 21.12.1995. A copilarit in orasul "dragostei" pana la varsta de 11 ani, cand a plecat in propria sa aventura : HOGWARTS ! El mai are un frate pe numa Léonard, acesta fiind in anul I la scoala de farmece si vraji, spre deosebire de Léonard, Antoine aproape a absolvit scoala la Viperini, in schimb ce tatal si fratele sau au fost la Ochi-de-Soim. Mama lui, Scarlet, a invatat la Beauxbatons, in momentul de fata are 31 de ani si este un designer vestimentar foarte cunoscut in lumea Incuiata, iar tatal sau, Raphaël a fost la Ochi-de-Soim - cum am zis mai sus - , are 33 de ani si este redactor la "Profetul zilei". Sangele parintilor este pur, ceea ce il face si pe el sa aiba acest statut de sange.

[Image: plain1.jpg]
    Antoine nu este nici gras, dar nici slab, nici musculos, nci bleg, este un individ normal, cu ochii albastrii ca cerul senin, iar parul de culoarea ciocolatei cu lapte si unele suvite, ca si cum ciocolata s-ar varsa intr-un lan de grau in timpul rodului, pielea destl de de alba, dar suficient de inchisa, arata ca el nu este imposibil de bronzat, dar nici extraordinar de palid. Are o inaltime normala pentru un adolescent de 16 ani, greutatea lui nu este imposibila, are doar 64 de kilograme si se aseamana foarte mult cu celebrul Leonardo DiCaprio - Léonard DiCaprio pe franceza - .

[Image: plain2p.jpg]
    Este o persoana buna la suflet, asta mostenind de la parintii lui, insa statutul sangelui, ii da un oarecare aer de snobism la scoala, nu vrea sa para deloc inganfat sau si mai afurisit, dar cand o face, o face. Este prietenos, dar casa in care se afla trebuie sa-si pastreze demnitatea, asa ca acesta calitate poate fi ascunsa in interiorul inimi, trebuie sa invete sa urasca, si sa suporte ca este urat de alte persoane ! Ii place sa-si foloseasca puterile in scopuri umanitare, avand talente de vindecator, insa el este vampir fara voie, exact ca mama sa, este nevoit sa poarte zilnic un inel antic, cu litera "D" de la, Delavanture familia mamei sale. El fiind singurul copil care a mostenit aceast talent, dar el nu a mostenit abilitatea de animag care a fost transmisa de tatal sau. Ii place sa faca vraji, sa se antreneze, sa-si faca prieteni [momentan doar din prpria casa] si sa-si faca parintii si casa mandra de el. Ceea ce ii displace este ura care cu voie sau fara de voie trebuie sa o invete si s-o foloseasca, prostia si bineinteles crimele cu victime colaterale. Adora mirosurile florale, mai ales liliacul si trandafirul si mirosul de iarba proaspat taiata. Un obicei de-al lui este ca tine la onoare si uraste minciuna !

[Image: plain3.jpg]
    Utilizeaza Bagheta Magica a Serpilor, culorile preferate de el sunt verdele, blueoul si argintiul, ii admira pe Lily, Kenya, Rose, Bell, Ema, Raizen si cred ca a uitat pe cineva ... oh, da, pe Ronnie Smile, scumpica de ea !

[Image: plain4.jpg]
    Am 13 ani, ma numesc Robby, sunt din Ploiesti, invat la S.A.M "Toma Caragiu" Ploiesti si ce sa mai zic ? Am experienta in RPG aproape 4 luni daca nu mai mult si cam atat Happywide .

[Image: plain5.jpg]

Quote:Antoine inghiti in sec, avand grija sa nu fie vazuti de cei din incapere, 'Vai de mine ! Am dat de necazurrri, chiarrr trrrebuia sa dau de Mangemorts aici ? Je suis membrrru a Orrrdinului Phoenix ! Si banuiesc ca cei care ne-au atacat, au fost tot din Orrrdin .' gandi viperinul, continuand sa inghita in sec. Baiatul statea in banca a treia de la geam, insa n-ai putea zice, caci ziceai ca esti in Pivnita Viperinilor, mai rau ziceai ca esti in Laboratorul de Potiuni, numai ca aici studiai Intunericul.
    • "-Deci, Antoine, tu nu ai sa ne zici nimic ?" intreba Anna suspicioasa in timp ce pe usa isi facu aparitia ingrijitorul scolii.
      "-Aveda Kedavra !" rosti Andrew fara niciun efect, caci ingrijitorul sopti mai devreme 'Protego Horibillis !'. Uite o persoana care nu se asemana cu Flich, nu era Non !
      "-Ce cautati aici, netrrrebnicilorrr ?!" tipa paznicul care-si ridica maneca aratandu-si Semnul. "Nu pe mine trrrebuie sa ma omorrrati, ci pe unul din aceasta incaperrre !" continua paznicul in timp ce lua din saculetul ce trebuia protejat un inel. Si-l puse la deget, iar in cateva secunde muri.
      "-De ce a murrrit mosnegul ?" intreba Antoine fara a parea suspicios.
      "-De ce ?! Hha!" rase Andrew batjocoritor.
      "-Din cauza blestemelor de pe ele, pot sa te omoare lent si in chinuri sau direct si fara durere ." explica Anna linistita.
    'OK, niciun motiv de panica ! Doar te omoara ! Ce e bine e ca ei vor sa le distruga, dar mosnegul a zis ceva ca nu el trebuie sa moara, daca se vor gandi la mine ?' gandi viperinul.
    • "-Stati nitel ! La ce se referea cand a zis ca cineva din incaperea asta trebuie sa moara, dar nu el ?" intreba Andrew uitandu-se insistent catre Antoine.
      "-Am sa va zic ceva ! Darrr va rrrog sa nu ma omorrrati !" zise Antoine, ca un adevarat copil, in timp ce ceilalti il priveau cu insistenta. "Fac parrrte din Orrrdin!" termina Antoine de vorbit, iar Nicolas se inrosii si-si scoase bagheta proiectandu-l pe baiat direct in perete.

Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement.
Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon.
Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine !

RE: Antoine Nicolas Dubois - Rosalie Vivienne Alden - 22 Apr 2011

:-W
Iarasi alt cont , mai? Finna
Bine ca ai vrut neaparat sa fii Viperin. [-(
In fine. Blush Have fun. Happywide

RE: Antoine Nicolas Dubois - Antoine R. Malfoy - 22 Apr 2011

Da ce au Viperinii ? Finna Mie imi plac Tounge ! Pai cred c-o sa i-au ban si pe ala sa ca e mai bine sa am un cont de urgenta Finna .

RE: Antoine Nicolas Dubois - Rosalie Vivienne Alden - 22 Apr 2011

Nu am nimic cu Viperinii. [Love] , mai. Doar ca asa de mult ti-ai dorit sa fii Viperin pana ai luat bann pe primul cont. Finna
In fine@: nu vreau sa fac off-topic asa: ca sper sa ne vedem la RPG .:>

Dap Happywide sa fac puncte pentru noua mea casa Devil !

RE: Antoine Nicolas Dubois - Effy K. Dietrich - 22 Apr 2011

Have fun! Aş zice şi Welcome, dar având în vedere că eşti deja pe forum ... Happywide. Oricum spor la postat! Smile

RE: Antoine Nicolas Dubois - Desiree Rose Goth - 22 Apr 2011

Succes la RP in continuare, Robby.
Viperin :>

Multumesc Smile !

RE: Antoine Nicolas Dubois - Fleur Delacour - 22 Apr 2011

Hey,spor la postat RPG in continuare!

RE: Antoine Nicolas Dubois - Bell Evans - 22 Apr 2011

Alta clona? Finna
Anyway, have fun in continuare Wink
Si uu, viperini :> Cool