![]() |
Dupa cumparaturi - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei) +--- Forum: Aleea Diagon (https://www.darkmark.ro/f-aleea-diagon) +--- Thread: Dupa cumparaturi (/t-dupa-cumparaturi) |
Dupa cumparaturi - Evelina R. Potter - 20 Jun 2011 Rhidima Evelina era cu mama si fratele ei in drum spre Alea Diagon . Mai erau cateva zile pana sa inceapa scoala si cele necesare pentru noul an trebuiau cumparate. Avea nevoie de o roba noua deoarece cea veche ii ramasese mica, de carti pentru noul an precum si chesti mai mici ca diferite ingrediente pentru potiuni . Rhiidima batuse in preretele din spatele Ceanului Crapat, si ea cu mama si fratele ei au intrat in frumoasa strada de pe Aleea Diagon. Fratele Evelinei spusese ca se grabeste deoarece trebuia sa se intalneasca cu niste colegi la cofetaria lui Floren si pleca grabit. Evelina cu mama sa , vorbisera ce sa faca mai intai si unde sa mearga, asa ca au hotarat sa mearga intai la magazinul cu robe si pelerine . In timp ce mergeam spre magazin, deodata........ RE: Dupa cumparaturi - Ema Snow - 22 Jun 2011 Stirbul se strecura cu agilitate printre ceaunurile expuse vanzarii in incercarea de a scapa de catelusa Ariadne. Aceasta nu a avut aceasi putere de a se strecura, daramand totul in calea ei. Ema era exaspeata, chinuindu-se sa stranga ceaunele de pe jos. Le spunea intruna celor doua animale sa se potoleasca si incerca sa se scuze in acelasi timp. Era o chestie relativ dificila. Soimeanca se repezi dupa ultimul ceaun si il ridica, dandu-si seama ca era pusa in fata cuiva, probabil blocandu-i drumul. Ridica privirea, iar fata-i capata o expresie scuzatoare. " - Imi cer mii de scuze, a fost doar un mic accident" Abia apoi isi dadu seama cu cine vorbea, iar sprancenele i se ridicara in surprindere. OOC: Sper ca nu te superi ca am continuat eu. RE: Dupa cumparaturi - Evelina R. Potter - 23 Jun 2011 Cercetasa se intoarsese brusc in spate sa vad ce s-a intamplat. O vazu pe Ema incercand sa-si potoleasca animalele si sa ridice de pe jos ceaunele daramate: - Buna Ema, raspunse Evelina zambind . Nu-i nimic , raspunse aceata uitandu-se la cele doua animale. - Uite , daca na-s avea probleme cu ei.... Soimeanca arata catre cele doua animale. Deodata aparu si vanzatorul, si chiar daca se uita mai ciudat nu zise nimc . Amandoua fetele se indepartara de acolo. Ema parca reusise sa iti potoleasca animalele. Acum toti mergeau pe strada frumaosa de pe Aleea Diagon - Si, ce faci pe Alea Diagon, o intreba Evelina pe Ema OCC : Bineinceles ca nu ma supar ca ai continuat ![]() RE: Dupa cumparaturi - Ema Snow - 23 Jun 2011 " - Ultimele 'provizii' " chicoti Ema. " Aveam nevoie de cateva frunze pentru Potiuni si de ceva pergamente. Eventual o pana sau doua, de rezerva." Catelusa Ariadne se gudura pe langa Soimeanca, incercand sa atraga atentia. Scanci scurt. " - Desigur. Evelina, mi-ar placea sa ti-o prezint pe Ariadne. Iar morocanosul acela este Toothless" Ema isi dadu ochii peste cap. Atunci cand ii crescuse, crezuse ca era o idee incantatoare sa fie politicosi. Acum incepea sa aiba dubii. Ariadne zambi caineste, dand vesela din coada. " - Dar lasand asta la o parte..." interveni Soimeanca. " Nu te-am mai vazut de mult. Ce ai mai facut?" Isi dadu parul la o parte de pe umar si se uita vioaie la Cercetasa. Poate trecuse prea mult timp. Rhidima crescuse sub ochii ei, daca se poate spune asa. Ema ii admira trasaturile fine de domnisoara. Nu mai avea chipul unui copil, asa cum isi amintea Soimeanca atunci cand Evelina era in primul an. RE: Dupa cumparaturi - Evelina R. Potter - 24 Jun 2011 Cercetasa se bucura asa mult ca o revedea pe Ema. Nu o mai vazuse de mult timp chiar asa cum precizase si soimeanca. A trecut un timp de cand nu se mai vazuse la Hogwarts pe la bibleoteca sau pe coridoare.: - Ma bucur sa-i cunosc pe Ariadne si Toothless, zise Evelina zambind. Sunt foarte draguti!! - Da atunci cand nu-mi fac probleme spuse Eme chicotind. - Ai dreptate cand spui ca nu ne-am mai vazut de mult. Parca eram eu in primul an nu? Cercetasa incepu sa-si aminteasca momentul cand o vazuse prima data pe Ema. S-au intalnit la bibleoteca cand amandoua isi faceau temele pentru scoala. Atunci facuse cunostinta cu Ema si vorbisera pentru cateva minute. - Uite, ce sa fac zise Evelina. Am venit sa-mi fac ultimile cumparaturi. Pelerine noi ca celalte mi-au ramas mici, ingrediente pentru potiuni dar si manuale pentru noul an scolar. - Aaaa pai si eu trebuie sa-mi cumpar carti pentru noul an scolar ....raspunse Ema - Ce zici intreba Evelina. Mergem la Caligraf si Pete? RE: Dupa cumparaturi - Ema Snow - 24 Jun 2011 " - Perfect!" zambi Ema. Incerca sa revada lista cu manuale in mintea ei, asigurandu-se ca nu uita vreo materie. Se bucura sa intre iar in acest magazin. Ii placea mirosul de aici. Cerneala proaspata, pagini vechi si noi, mirosul copertilor acoperite de lemn... Peste tot vedea stralucirea catorva carti cu pagini marginite de aur. Ema lua un cosulet si isi puse manualele in el, apoi se uita la raftul cu pene. Nu vroia sa dea banii aiurea. Si-ar fi dorit ceva simplu, dar rezistent. Si poate ca nici o calimara cu cerneala nu strica... Isi umplu cosuletul si se indrepta spre Evelina, surprinsa de numarul cartilor ce tot crestea. Chicoti. " - Sa intelege ca si tu ai mult de lucru anul acesta?" RE: Dupa cumparaturi - Evelina R. Potter - 27 Jun 2011 Evelina si Ema se uitau prin magazin. Ema se duse intr-o parte a librariei iar Evelina in cealata. Cercetasa scoase lista cu cartile necesare anului acesta. Incet cu degetul urmarea lista. Avea nevoie de 5 carti noi . Incepuse sa cerceteze prin rafturi cand Ema se apropie de ea: - Da, am mult de lucru anul acesta raspunse Evelina zambind. Este anul din inaintea N.O.V -ului si este de invatat din ce in ce mai mult. - Imi amintesc si eu cum era in anul 4, chicoti Ema dar urmeaza anul 5 care este mai greu. - Ma gandeam eu raspunse Evelina oftand. Cercetasa isi puse cartile intr-un cosulet la fel ca al Emei. Mai luase o calimara cu cerneala, o pana de scris si niste pergamente pentru eseuri. Se duse catre vanzatoare sa plateasca si asa facu si Ema. Cercetasa astepta sa fie gata si Ema iar apoi ieisira amandoua pe strada de pe Aleaa Diagon. Deodata Eve vazu o colega cercetasa si o saluta. Dupa aceea se intoarse spre Ema si o intreba: - Si unde vrei sa mergem mai departe? RE: Dupa cumparaturi - Ema Snow - 27 Jun 2011 Ema se gandi o clipa, verificand lista. " - Ce spui de Drogheria Magica? As avea nevoie de cateva chestii pentru Potiuni si, in plus, e destul de aproape" Soimeanca se intoarse pe calcaie si se apleca spre caine si leopard. Nici nu vroia sa-si imagineze ce s-ar intampla daca s-ar isca o cearta intre cei doi in mijlocul magazinului. " - Va duceti frumos la ceaunul crapat. Sora mea e acolo, si va rog sa stati potoliti pana vin. Ne-am inteles?" Ema ridica din sprancene, in timp ce Ari latra vioaie si Stirbul dadu un aprob monoton. Ii privi o clipa cum se indreapta spre local, imbarligandu-se printre picioarele oamenilor. Apoi se intoarse spre Rhidima. " - Asa. Acum pot sta linistita" chicoti Soimeanca. Cele doua fete incepura sa mearga spre Drogherie. Ema se uita ocazional prin vitrine, admirand diverse obiecte magice sau rochii festive si robe. RE: Dupa cumparaturi - Evelina R. Potter - 29 Jun 2011 Fetele sau hotarat sa mearga la ,, Drogheria magica'' . Ambele aveau nevoie de unele ingrediente pentru potiuni. Ca sa fie mai linistita Ema si-a trimis cele doua animale la ceaunul crapat unde era sora acesteia. - Acum ii mult mai bine nu? O intreba cercetasa pe Ema - Sigur, mult mai bine chicoti soimeanca Fetele incepura sa mearga spre Drogherie admirand diferite lucruri prin vitrine. Evelina se oprise se admire niste robe noi foarte frumoase ce erau expuse in vitrina. Sub ele era un scris ,, Robe care isi schimba culoarea in functie de dispozitie'' - 4 galeoni bucata. Foarte interesant se gandi Evelina in sinea ei . O chema si pe Ema sa-i arate si amandoua chicotira. - Poate cand ne intoarcem de la Drogherie trecem pe aici sa nu luam robe din acestea, raspunse Ema. Oricum avem nevoie de robe normale pentru scoala. - Ai dreptate , zise cercetasa . Venim aici la robe. Fetele mersera mai departe si intrasera in drogherie. Ambele sau dus sa caute ingredientele necesare pentru potiuni . Eve observase expus pe un raft o frumoasa balanta de argint. Se gandise ca a ei era deja de 4 ani si era inca buna dar totusi poate ii trebuia una noua. Se gandi sa-i ceara parerea si Emei: - Ema, am nevoie de parerea ta... Ce zici merita sa iau aceasta balanta? RE: Dupa cumparaturi - Ema Snow - 29 Jun 2011 Ema se apropie. Se uita o clipa la balanta argintie, cautand din reflex zgarieturi. Intr-un final, isi scoase clema subtire din par si o puse pe talerul din dreapta. Ce urma o facu sa ridice surprinsa din sprancene. " - E foarte sensibila!" zambi Ema cu jumatate de gura si isi recupera clema. " Cred ca este una din acele balante foarte precise" Isi intinse mana pentru a rasuci eticheta cu pretul. Cu cifre negre si inclinate, scrise in caligrafia de la inceputul secolului trecut, era trecuta suma. 3 galeoni. Pentru o asemenea precizie, nu era un pret scump. " - Eu cred ca merita banii" zambi Ema. Se dadu inapoi doar doi pasi ca sa poata lua din raft cateva borcane. Frunze de iedera, menta, bucati din mere ofilite, aripi dantelate si clestisori de radasca. Soimeanca se intoarse sa-si reia pozitia langa Rhidima. " - Eu am terminat. Nu te grabi, te astept fara probleme" zambi ea. |