Darkmark RPG Forum
In the Shadows - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei)
+--- Forum: Aleea Nocturn (https://www.darkmark.ro/f-aleea-nocturn)
+--- Thread: In the Shadows (/t-in-the-shadows)

Pages: 1 2

In the Shadows - Raphael Olivier - 06 Jul 2011

Just me andEliza
Pelerina neagra se pierdea printre umbrele intunecate, cat timp se strecura spre intunecatele vitrine ale Aleii Nocturn. Umbra avea un pas hotarat, cu o tinta precisa. Crystal arunca o privire peste umar, pentru a se asigura ca nu o urmarea nimeni. Se furisa pe Alee, incercand sa nu atraga atentia, cu pelerina trasa, acoprindu-i jumatate din fata.

Se indrepta cat de repede putea spre magazinul pentru obiecte blestemate. Da, Crystal era o Astropufa, dar pana si cei buna folosesc Magia Neagra pentru a scapa de cei rai. Bratara blestemata pentru care facuse comanda era doar de protectie si, daca nu erai rau cu adevarat, nu-ti facea nimic. Si prin rau, Crystal se gandea la "diabolic".
Intra in magazin, iar clopotelul scoase un sunet deranjant.

Propietarul magazinului statea dupa tejghea, studiind-o cu atentie pe Astropufa. Aceasta se furisa cu grija sub privirile lui pana la tejghea, incercand sa nu atinga niciun obiect.
"Am facut comanda pentru o bratara blestemata" spuse fata, destul de sigura pe ea.
"Nu esti de pe aici, nu?" intreba batranul.
Crystal isi dadu seama ca trebuia sa se prefaca ca era. Dar putea?
"Cum iti permiti, vierme?" spuse ea cu o expresie dezgustata. "Acum adu-mi brata aia".
Batranul zambi si se duse dupa bratara. Chiar in acea clipa, cineva intra in magazin.

RE: In the Shadows - Eliza G. Blest - 06 Jul 2011

~Eliza's POV~
Era un ger aprig ,puternic si cat de cat dureros pentru mine . Mergeam , cu gluga neagra trasa pe cap , pe aleea Diagon , avand o tinta anume . Imi placea sa ma plimb pe alei intunecate si singuratice dar sub nicio forma pe o astfel de vreme . Trebuia neaparat sa ajung in acel loc . "Si cat mai repede posibil "
Am dat coltul , aproape dand cap in cap cu o persoana la fel de ascunsa ca si mine .
-Ai grija pe unde mergi ! mi.a spus acesta , pe un ton dur , matur si infricosator .
-Acelasi lucru e valabil si pentru tine , i.am intors.o eu . Nu suportam ca cineva sa se lege de mine , deci , le inchideam gura . Acesta trecuse de mine , intorcandu.si din cand in cand capul dupa mine . "Ce om ! " am exclamat eu nervoasa .
Intrasem pe aleea Nocturn , luandu.ma un vant puternic pe sus . "Hopa ! " M.am luptat cu el cat am putut , insa cu sorti de izbanda . Am trecut in graba pe langa pravaliile negre si uracioase ce pareau a fi inchise , dar cei ce umblau des pe acolo stiau ca erau de fapt .. deschise .
Deschidesem usa de la o pravalie si am intrat . Culmea , in fata mea , la tejghea , se mai afla o persoana . N.am bagat de seama si m.am apropiat de un raft cu carti .
-Magie straveche nu ai ? il intreb eu nervoasa , indreptandu.mi fata spre vanzator .
Persoana ascunsa sub gluga ma privea cu mult interes . Privirea mea a cazut pe o insigna : "Hogwarts "
-Cine esti ? il intreb eu , nestiind de ce sex era .

RE: In the Shadows - Raphael Olivier - 06 Jul 2011

Crystal o studia cu atentie pe Eliza. Aproape ca nu-i venea sa creada ca se intalnise cu ea aici. Fata o auzise intrebandu-l pe batran despre ceva magie straveche (??) si isi dadu seama ca si ea o observase pe Astropufa. Pelerina lui Crystal ii aluneca, dezvelind insigna scolii Hogwarts, iar ochii Elizei cazura asupra ei.

"Cine esti?" intrebase Viperina.

Crystal se intoarse complet cu spatele la vanzator. Arunca o privire spre usa, incercand sa-i dea de inteles Elizei ca vor vorbi afara si ii facu cu ochiul.Apoi isi intra in rolul de vrajitoare rea.

"Nu este treaba ta" spuse Crystal taios, speran ca Eliza intelesese semnele si se intorse inapoi spre vanzator. "Colierul?" intreba ea, uitandu-se superior la vanzatorul batran.

RE: In the Shadows - Eliza G. Blest - 06 Jul 2011

~Eliza's POV~
Am ramas putin incruntata la fata acea . Da , era o fata . Asa parea dupa voce . Imi facuse cu ochiul si imi aratase usa . "Ce inseamna asta ? Ma da afara sau ce ? Sau poate e un semn ? Oare ma cunoaste ? Oare eu o cunosc ?? " Acestea erau niste intrebari la care nu puteam sa raspund dupa placul meu . Trebuia sa am rabdare ceea ce am si facut . Dar tonul pe care imi vorbise incepuse sa imi schimbe nitel parerea despre ea . In mod sigur , nu o cunosteam .
N.am mai bagat.o in seama , am luat o carte din raft ce parea cat de cat folositoare . Am rasfait.o si am dat la cuprins . Toate acele capitole ce semnificau de fapt niste vraji si folosirea lor imi era de ajuns . M.am apropiat de tejghea si am trantit.o de aceasta .
-Vreau cartea ! Cat ma costa ! i.am spus eu rastit .

RE: In the Shadows - Raphael Olivier - 06 Jul 2011

In momentul in care Eliza spuse aceasta, vanzatorul se intoarse cu al meu colier. Mi-l inmana, iar eu i l-am smuls din mana, trandindu-i monedele pe tejghea, de unde batranul le insfaca repede. Apoi, m-am intors sperand ca Eliza ma va urma. Am iesit si m-am postat lipita de perete, pe parte stanga a usii.

Peste cateva minute, Eliza iesi din magazin, incordata. Am atins-o usor pe umar si am tras-o de mana spre mine. Mi-am dat jos gluga, stiind ca sunt in umbra si nimeni in afara de Eliza nu ma vede.

"Imi pare rau de chestia din magazin" ii spuse Crystal. "Sunt intr-un fel... sub acoperire."
Ii urmaream cu frica reactia Elizei, de teama sa nu se fi suparat.

RE: In the Shadows - Eliza G. Blest - 07 Jul 2011

Persoana ascunsa trantise monedele pe ,,biroul'' vanzatorului , gest ce mi se parea foarte urat . "Ce sa ii faci ? Trebuie sa te comporti ca atare cu astfel de oameni ! " Aceasta iesise din incapere lasand.o pe Eliza singura cu cu vraitorul meschin .
-Cartea costa 25 de galeoni ! ii raspune acesta la intrebare .
-Poftim ? 20 de galeoni !
-24 !
-21..
-23!
-20!
-21!
-2 galeoni !
-S.a facut ! a zis el si Eliza a scos doua monede din buzunar . Insfacase cartea si iesise la randul ei din pravalie , trantind usa cu putere . Deodata , cineva o atinse de umar si a tras.o de mana de parca vroia sa o conduca undeva . Eliza incercase sa se traga inapoi , dar persoana isi daduse deja gluga jos , recunoscand.o . Era..
-Crystal ? Esti nebuna ? Ce cauti aici ? ii spuse ei in soapta , absolut speriata . Stii daca de vede cineva ai dat.o in bara , puneti gluga inapoi inainte sa vina cineva !

RE: In the Shadows - Raphael Olivier - 07 Jul 2011

Crystal isi acoperi din nou fata cu gluga lunga.
"Iti explic pe drum"ii spuse Crystal Elizei.
Astropufa o conduse pe Eliza pe un o alee laturalnica, unde nu prea pareau a fi oameni, desi nu prea poti stii niciodata. Ne-am strecurat cu atentie printre umbre, pana cand am ajuns la o fundatura. Sau cel putin o presupusa fundatura. Ciocani cu grija de trei ori in caramida a treia de pe al treilea rand de jos in sus si usa secreta se deschise in partea dreapta jos. Crystal se strecura impreuna cu Eliza, aprinzand lampa cu grija.
Au intrat amandoua in camera mica, dar primitoare, luminata de o lampa.

Avea acolo tot de ce avea nevoie. Ii placea acest culcus.
"Deci, ce vrei sa stii?" intreba Crystal.

RE: In the Shadows - Eliza G. Blest - 08 Jul 2011

~Eliza's POV~
M.am lasat tarata de Crystal pe aleele intortocheate ale acelui cartier intunecat . "Oare unde ma duce ?? " Am ajuns in fata unui zid si ea apasase pe caramidele acestuia intr.un cod nestiut de mine . M.a tras din nou dupa pana intr.o camera normala , slab luminata .
"Deci, ce vrei sa stii?"
Mi.am tras aer in piept , incercand sa nu imi las nervii sa strice totul .
-Ce vreau ham ? Pai ! Unu la mana , ce cautai tu pe Aleea Nocturn . Doi la mana , stie cineva ? Trei la mana , ai fost vazuta de cineva in afara de mine ? Si patru la mana ,cand te reintorci la scoala ? Stii bine ca trebuie sa faci totul pe ascuns !

RE: In the Shadows - Raphael Olivier - 13 Jul 2011

Crystal se asteptase la toate astea.
"Am facut comanda pentru un medalion blestemat. Este din pura dorinta a mamei mele de a ma proteja. Raneste doar oamenii care vor sa-i faca rau purtatorului. Blocheaza unele blestema si chestii. Stie mama mea si tu acum. Sper ca nu am fost vazuta de nimeni. M-am straduit sa ma integrez in peisaj, ai vazut. Ma duce mama la scoala maine sau poimaine. Si, da, fac totul pe ascuns." raspunse Crystal pe nerasuflate. "Totusi, ma bucur ca te-am intalnit...."

Crystal se intrerupse si se incrunta.
"Tu ce treburi ai aici?" intreba Crystal deodata.

RE: In the Shadows - Eliza G. Blest - 13 Jul 2011

~Eliza's POV~
Am ascultat , rezemata de un perete din apropiere tot discursul lui Crystal . Uneori o priveam suspicioasa , neintelegand spusesele ei . Mi se pareau absolut fara rost insa intelegeam teama mamei ei . Erau niste vremuri foarte intunecate , te speriai la fiecare sunet , la fiecare persoana ce era ascunsa sub o gluga , de fiecare bagheta si blestem ce este aruncat asupra ta . Niste timpuri total groaznice , in care Lordul Intunecat pusese stapanire , nu intr.u totul , dar totusi , pusese cat sa bage spaima in toata lumea atat vrajitoreasca , cat si incuiata .
M.am intors inapoi in mica ,,camera'' , avand.o pe Crystal in fata mea privindu.ma ciudat . O intrebare rasuna in capul meu , parca tipand : "Tu ce treburi ai aici?" Mi.am scuturat capul , incercand sa scap de acel ecou , care cedase , in cele din urma, incet .
-Ohh...ce fac eu prin aceste locuri . Sa zicem ca am nevoie de niste vraji mai ... puterni, i.am spus eu dar usa se daduse la o parte lovindu.se de perete si o persoana isi facuse aparitia dupa ea .
"Ooops ! "