Darkmark RPG Forum
...::lalalalala::... - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard)
+--- Thread: ...::lalalalala::... (/t-lalalalala)

Pages: 1 2

...::lalalalala::... - Charlizze Di Rino - 23 Dec 2007

Ei bine, e timpul ca eu sa ma retrag definitiv re pe forum, din mai multe motive. Pe unelel vi le voi face cunoscute, insa altele nu le veti sti niciodata. Intai incep cu o rugaminte pentru admine; Va rog sa-mi banati numele de utilizator pe o perioada nelimitata si sa-mi inchide-ti sau sterge-ti toate si absolut toate topicurile(thread-urile). Stiu ca v-am chinuit pe foarte multi dintre voi, v-am enervat cu prezenta mea pe forum(dar si voi pe mine de n mii de ori).
Acum sa va spun si cateva motive pentru care plec:
  • - regulamentul forumului
    - stilul de Rp pe care-l face-ti aici(1. se cheama Rp nu RPG; 2. imi stric minunatul meu stil de Rp cu jualnicile povesti pe care le face-ti aici)
    - egoismul si egocentrismul unor useri prezenti destul de des pe forum

Acestea sunt catevas dintre sumedeniile de motive care m-au facut sa iau aceasta decizie, restul nu le veti afla niciodata. Dar sunt sigura ca nici nu va intereseaza. Nu ii va fi nimenui dor de mine, nu o sa lipsesc nimanui. Ei bine, Bye all...

And no hug form Sam.

Re: ...::lalalalala::... - Lyra Dust - 23 Dec 2007

Pot sa spun ca mi-ar fi fost dor de tine, dar dupa aceste cuvinte no comment. Este decizia ta daca pleci de pe acest 'jalnic' forum si nu cumva sa-ti strici tu stilul de RP pe forumuri ca acestea de doi bani.
Cat despre regulament, cred ca nu ai dreptul de al judeca. Regulamentul este facut bine si nu doar de dragul de a fi cat mai multe reguli. Si orice forum are regulile lui.
As mai vrea doar sa spun ca m-ai dezamagit profund...

Re: ...::lalalalala::... - Julia Lilith Potter - 23 Dec 2007

Okay... [ in seara asta am venit de la bunici.. doar in seara asta stau aici.. ]
In ultima perioada, am impresia ca jignesc pe toata lumea cu care vorbesc -_-... si nu stiu de ce cred ca e si adevarat...
Sam... din cauza unui idiot de regulament, tu pleci de pe un site pe care ( sper eu ) ti-ai format un mic grup de prieteni, discuti cu lumea etc... ma rog, e decizia ta...
Chiar as fi vrut sa ne intalnim, din moment ce suntem din acelasi oras... ar fi fun...
Acuma... atata vreme cat consideri acest forum ... cum il consideri... e decizia ta sa pleci de pe site...
Indiferent daca parerea ta e ca nimanui n-o sa-i fie dor de tine, ar fi cazul sa vezi ca NE VA FI...
Din nou spun ca e decizia ta...
Asta e...
Si in legatura cu RPG-ul sau RP-ul sau cum [...] se cheama... chestia asta te-a deranjat ataaat de tare incat sa vrei sa pleci de pe site? Zau asa... nu suntem deloc experte, recunoastem... dar tootusi...
Bine... acuma am vazut partea cu 'imi stric minunatul stil RP cu jalnicele voastre povesti'... daca intr-adevar unii membri de pe site sunt egoisti sau mai stiu eu cum, asta nu-ti da dreptul de a fi si tu la fel... nu sunt genul de persoana care sa inghita genul asta de replici ... ' eu am ceva genial, voi sunteti niste jalnici '...

PS : apropo... daca tot ai un stil "minunat"... din cate stiu eu, verbele la timpul prezent, persoana a II-a plural se scriu intotdeauna legat... nu "sterge-ti", ci "stergeti"... "ti" nu e pronume personal sau altceva... daca zic de exemplu : " Sterge-ti masa ( tu )", atunci merge...
De obicei, persoanele cu un stil "minunat" stiu sa scrie corect in limba romana... asta e doar o mica observatie

Re: ...::lalalalala::... - Charlizze Di Rino - 23 Dec 2007

Am cerut ca userul meu sa fie sters, dar nu ma supar, cel putin am mai putut face postarea asta
Iar din regulamnet, partea care nu-mi place(si singura parte care nu-mi place) este faptul ca lipseste regula cu Pawer-play-ul interzis
Quote:Sam... din cauza unui idiot de regulament, tu pleci de pe un site pe care ( sper eu ) ti-ai format un mic grup de prieteni, discuti cu lumea etc... ma rog, e decizia ta...

pai imi formasem, dar incet incet am inceput sa-mi schimb parerea despre unii...

Quote:Chiar as fi vrut sa ne intalnim, din moment ce suntem din acelasi oras... ar fi fun...

si eu as fi vrut asta...

Quote:Bine... acuma am vazut partea cu 'imi stric minunatul stil RP cu jalnicele voastre povesti'... daca intr-adevar unii membri de pe site sunt egoisti sau mai stiu eu cum, asta nu-ti da dreptul de a fi si tu la fel... nu sunt genul de persoana care sa inghita genul asta de replici ... ' eu am ceva genial, voi sunteti niste jalnici '...

pai nici eu nu le prea inghit, dar imagineaza-ti cum ma simt cand vad replici de astea adresate mie...

Quote:Indiferent daca parerea ta e ca nimanui n-o sa-i fie dor de tine, ar fi cazul sa vezi ca NE VA FI...
Nu tuturor... sau cel putin nu la majoriatea persoanelor...

Si cat despre PS-ul tau, se numeste TAYPO

Sa nu se inteleaga ceva gresit din prima mea postare, insa cred ca a venit momentul sa spun exact ceea ce simt...
Am incercat sa ma obisnuiesc cu stilul acesta, insa nu reusesc, pur si simplu sunt mult prea obisnuita cu alt stil de Rp...

Re: ...::lalalalala::... - Ginny Malfoy - 23 Dec 2007

Hmz... am citit de 2 ori k sa clarific totul. In primul rand , am inteles ca tie nu'ti place regulamentul ... ma pufneste rasu ... no comment ... nu pricep ce astepti de la un biet regulament ...
Apoi , tu " iti strici stilul minunat de rp pe " jalnicele " povesti de aici " ... mda ... ai un stil minunat de ( schimb adjectivele " minunat " si " jalnic " intre ele ) de rp daca zici ca povestile de pe'aici sunt " jalnice " ... Apoi , nu ne intereseaza filozofia ta , chiar nu ma intereseaza daca se zice RP sau RPG ( si inca cv : sora mea , care are 19 any :tongue: spune ca se zice RPG ... degeaba te crezi desteapta , daca nu poti sa ne'o demonstrezi ... )
Apoi , ai zis k unele persoane de pe forum sunt egoiste. Draga Sam , da'mi voie sa'ti zic ca TU esti egoista si [...] ca zici asta despre noy. Aaa si apropo , in caz ca e vorba de mine , chiar nu vad ce vezi tu dak zic k nu vreau sa respect regulile tale " minunate " de joc , deoarece jocul nu e inventat de tine , si ai si spus asta ( " Bineinteles ca jocul e luat de pe alt forum, pentru ca eu nu as fi venit nicicand cu o idee atat de geniala " - recunosti aceasta replica? ) nu ai dreptul sa schimbi regulile originale ...
In ultimu rand , dupa ce am citit , nici nu ma intereseaza imbratisarea ta ... am vazut cum esti pot zice , la fel ca Ginny P , k m'ai dezamagit ...

Ok.. permiteti sa fac pe proasta... ce ai vrut sa spui cu " Si cat despre PS-ul tau, se numeste TAYPO "...?

Re: ...::lalalalala::... - Charlizze Di Rino - 23 Dec 2007

Taypo= greseli de ortografie, punctuatie, etc. care apar din cauza unei tastaturi proaste, graba, neatentie, etc.

Huh... bine... desi am observat ca la toate verbele de genul asta ai facut la fel... si ma-ndoiesc ca e taypo... tac...

Re: ...::lalalalala::... - Hermione Anne Granger - 24 Dec 2007

Mitittica de tine.Hai fugi repede k poate ti se strica si mai mult stilul minunat de RP.
egocentrismul:oo..incredibil..a deschis fata gura si a iesit cuvantul simandicos.hai explica-ne si noua,prostimii,ce e aia egocentrism.Mai da o tura pe la DEX inainte sa vorbesti.Uite aici ce inseamna:

EGOCÉNTRIC, -Ã, egocentrici, -ce, adj. (Despre oameni; adesea substantivat) Care priveºte totul prin prisma intereselor ºi a sentimentelor personale, care se considerã centrul universului; (despre manifestãrile oamenilor) care trãdeazã o asemenea atitudine. – Din fr. egocentrique

Parerea mea este ca definitia de mai sus este total opusul atitudinii membrilor acestui forum.
jualnicile povesti ,inchide-ti,sterge-ti,face-ti:mai invata si tu limba romana inainte sa treci pe aici.Si sincer,te-ai facut de tot rasul cu citatele alea. Ce ma intereseaza pe mine citatele tale?Finna

Pentru cultura ta generala,nu e TAYPO ci typo.Nu am facut degeaba 11 ani de engleza.Watch and learnSadsau ar trebui sa scriu uatch end lern ca sa intelegi)

Typo \Ty"po\, n. [An abbreviation of typographical error.]
a typographical error; an error in typing, printing, etc.

Vorba aia :Daca taceai filfizoana ramaneai.(Acum nu mai ramane decat sa sara si Sam cu gura:"ca nu e filfizon,e filozof..".)
Pentru final,no hug de la Hermione,mai degraba un sut in posterior.SmileZbor placut spre minunatele forumuri unde poti sa iti dezvolti in voie minunatul stil de rp.
Aa....si ca sa clarificam chestiile...RP=role playing,adica ce facem noi aici.Este un verb,mai pe intelesul tau.RPG=role playing game,adica un substantiv,adica de fapt jumatate din forumul asta jalnic.
Zbor placut!

Edit by Julia : Inteleg, tentatia e mare de a spune tot ce simti, sunt de acord cu tot ce ai scris ( mai ales partea cu Typo, caci Taypo suna cam bizar citit in engleza ), dar totusi...

Edit by Hermione:eram sigura ca o sa imi editeze cineva postulHappywide .imi cer scuze dar m-a luat valul.mi se pare foarte jignitor pentru forum si membrii lui ce a spus samantha acolo.acuma gata,incetam si suntem cumintiSmile

Re: ...::lalalalala::... - Ginny Malfoy - 24 Dec 2007

Hermy, am zis k esti tare ^^

App, acum imi dadui seama cate greseli "TAYPO" ( subliniez ghilimelele..) faci... mda, eu sunt in clasa a patra, si stiu mai multa romana k u ... "inchide-ti","sterge-ti","face-ti"... hmz, prea multe verbe gresite, despartite inutil cu liniuta de alte cuvinte... care nu sunt pronume ... apoi jualnici? Smile nici n'am mai auzit de cuvantul asta imi permit sa aduc in vedere posibilitatea de a nu fi facut "TAYPO" deoarece ai incurcat 2 litere ... nu mai jti cum se scrie jalnice?Finna bn bn, ai un stil " minunat " de RP, dar ai un stil jalnic de ortografie ...
Apoi , intr'adevar , nu ne pasa de " sumedeniile " de motive pe care le ai pentru a pleca ...
Cum ar zice si Hermy... zbor placut catre alte forumuri minunate, unde sa'ti dezvolti stilul de'asemena minunat de RP