![]() |
A lot of blood - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului) +---- Forum: Padurea Interzisa (https://www.darkmark.ro/f-padurea-interzisa) +---- Thread: A lot of blood (/t-a-lot-of-blood) |
A lot of blood - Odette B. Malfoy - 19 Jul 2011 Era aproape miezul noptii si Lily nu putea nici cum sa doarma. Se ridica din pat isi lua o roba neagra simpla cu insemnele viperinilor. Iesi din camera de zi a viperinilor, apoi din pivnita, apoi din Castel si se indrepta spre Padurea Interzisa. Nu avea un motiv anume pentru care o facea ci, simtea nevoia de a merge acolo. Peste cateva minute intra in padure. -Lumos, sopti Bellatrix pentru a putea vedea pe unde calca. Cand varful baghetei se aprinse isi dori sa nu o fi facut. Un lichid argintiu lucea pe trunchiurile copacilor si pe jos. Viperina o lua la fuga tot inainte impiedicandu-se in repetate randuri. Cand ajunse intr-o poienita o scena macabra ii aparu in fata ochilor. Era un unicorn, un unicorn sfasiat. Lily nu era o persoana sensibila dar cateva lacrimi i se scursera pe obraji. le sterse repede si se apropie de unicorn cand in spatele ei se auzi un fosnet. Lily se intoarse si striga: -Incarcerous! Apoi se auzi o bufnitura. Mai facu o vraja pentru a aduce persoana respectiva in poienita. Era Robert profesorul ei de Studiul Incuiatilor. -Tu ai facut asta?! tipa ea. OOC ![]() RE: A lot of blood - Robert Eric Smith - 20 Jul 2011
RE: A lot of blood - Odette B. Malfoy - 20 Jul 2011 Viperina isi dadu parul din ochi cu un gest gratios apoi mai privi odata unicornul. -Cand il gasesc pe cel care a facut asta il omor, zise Lily pe un ton rece. nu i-ar fi pasat daca ar fi murit orice alta creatura dar unicornul facea o exceptie. Era cea mai pura fiinta care ar fi putut exista. In poienita isi mai facu aparitia cineva-Lily isi dadu seama ca era vampir. Isi dadea seama ce erau oamenii cu adevarat. -Crucio! striga ea fara sa mai stea pe ganduri. -Lily stai! Il cunosc, striga Robert. -Are sange de unicorn in coltul gurii! De asta ce mai zici? spuse Lily apoi mai zise inca o data Crucio. RE: A lot of blood - Robert Eric Smith - 20 Jul 2011
RE: A lot of blood - Odette B. Malfoy - 20 Jul 2011 Ajunsera in alta poienita, ceva mai mare. -Mersi, sopti Lily eliberandu-se din bratele lui Robert. Mi-ai vazut bagheta? il intreba apoi amintidu-si ca o dezarmase. Vampirul ii intinse bagheta si viperina ii multumi iar si se aseza apoi pe iarba sprijinindu-se de un copac. -Nu credeam ca in padurea asta sunt si scorpioni, zise viperina inca uimita. -In mod normal. nu ar trebui sa fie,zise Robert asezandu-se si el pe iarba. Vampirul brunet o cerceta pe Lily cu privirea si arata de parca mai avea putin si ii sarea la gat. -Uite, chiar imi pare rau ca te-am torturat, spuse Lily defensiv desi nu era deloc convingatoare, deoarece ea nu regreta niciodata cand tortura pe cineva. William inca o privea cu acei ochi verzi si reci, ceea ce nu o facea sa se simta prea bine. I-ar fi fost mult mai usor ca vampirul sa treaca peste sau daca nu macar sa nu o mai priveasca asa. RE: A lot of blood - Robert Eric Smith - 20 Jul 2011
RE: A lot of blood - Odette B. Malfoy - 20 Jul 2011 -William, si ce te aduce pe aici? intreba Robert. William incepu sa ii povesteasca cum ca regele vampirilor din California, George Hamby, il trimisese dupa Robert pentru ca horase ceva important, si, Robert ca un membru al juriului vampirilor californieni trebuia sa ajunga urgent in America sa vada despre ce era vorba. Lily asculta si ea atenta apoi zise: - Asa nemaipomenit, acum sa stiti ca ma ofer eu sa omor scorpionul, -Esti sigura?intreba Robert. -Am o tinta foarte buna, zise Lily zambind. Acum, ne-ar trebui un plan.... RE: A lot of blood - Robert Eric Smith - 20 Jul 2011
RE: A lot of blood - Odette B. Malfoy - 21 Jul 2011 -Stai putin... Robert, sangele de reptomit nu functiona si ca unintaritor daca era luat in cantitati mici? intreba Lily usor derutata. -Ba da asa e, zise Robert amintitndu-si si el de cum se folosise din putin din sangele lui Lily. -Acum, avem nevoie de un mic plan. Deci voi doi care nu patiti nimic mergeti si il ademeniti inapoi in acea poienita si apoi eu imi fac treaba, zise Lily. Robert si William aprobara si o luara inainte, Lily fiind nevoita sa alerge pentru a ajunge cat de cat repede in urma lor. Scorpionul era acolo. Lily statea in fata lui si era gata sa arunce blestemul fatal. -Avada....incepu ea dar scorpionul isi agitase clestii si o taiase ingrozitor de tare pe oraz. -Avada Kedavra!strigase apoi nimerindu-l. Nu fu atenta unde cazuse scorpionul ci isi duse mana la taietura care se intindea de pe obraz pana pe gat, incercand sa opreasca cumva sangele care ii siroia printre degete. RE: A lot of blood - Robert Eric Smith - 21 Jul 2011
|