![]() |
Prima dimineata in Marea Sala - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Marea Sala (https://www.darkmark.ro/f-marea-sala) +--- Thread: Prima dimineata in Marea Sala (/t-prima-dimineata-in-marea-sala) Pages:
1
2
|
Prima dimineata in Marea Sala - Calvin LeBlanc - 05 Aug 2011 Se trezise ca de obicei inaintea tuturor,dar nu pentru ca isi dorise asta,ci pentru ca nu putuse dormi deloc,petrecandu-si toata noaptea urmarind cerul si imaginand scenarii in legatura cu ce urma sa se petreaca in ziua urmatoare. Isi alesese singura roba pe masura sa,celelalte fiindu-i mult prea mari,si iesi pe coridor.Nu cunostea pe nimeni,insa asta nu-l impiedica sa le afiseze zambetul timid celor pe care ii intalnea in drumul sa spre Marea Sala.Ii era teama de ce avea sa se intample,si nu isi putea scate din minte gandul negru care il macina ca va fi singur,considerat un ciudat,ca inainte. Insa de indata ce a intrat in Marea Sala,se linisti,fiind inconjurat de zarva haotica produsa de elevi in lipsa profesorilor,isi pierduse orice idee si gand,mintea lui intra in amorteala dinaintea panicii. Cu toata geija se indrepta spre primul loc liber,se aseza si isi ingropa fata cu mainile. Spera ca cineva sa intre in vorba cu el,era mult prea speriat pentru a o face el insusi. RE: Prima dimineata in Marea Sala - Andreea Black - 05 Aug 2011 Cercetasa intra in Marea Sala si se aseza langa un baiat ce parea destul de timid.Ii se parea cuidat sa nu vada profesorii la masa. Baiatul de langa ea parea sa fie de varsta ei si se gandi sa intre in vorba cu el. Desi era cam timida lasa la o parte acest sentiment si zise: -Buna, eu sunt Andreea.Tu cum te numesti?zise Cercetasa zambindu-i baiatului. RE: Prima dimineata in Marea Sala - Calvin LeBlanc - 05 Aug 2011 Fiind ocupat sa cerceteze fetele celor din jur,intuind care sunt cei veseli si care sunt cei posomorati din fire, tragand cu urechea la ceea ce spuneau cei de la celelalte mese Calvin nu observa cercetasa ce tocmai se asezase langa el si fu luat prin surprindere cand aceasta il saluta. "B-bu-buna..."reusi baiatul sa ingane,si se inrosi imediat dansu-si seama cat de stupid sunase salutul sau. Inchise ochii,trase aer in piept si zicandu-si ca mai penibil decat fusese inainte nu poate fi adauga: "Eu sunt Calvin,Calvin LeBlanc, incantat de cunostinta." RE: Prima dimineata in Marea Sala - Andreea Black - 05 Aug 2011 Cercetasa isi aminti ca il vazuse pe baiat pe coridoare si prin imprejurimile castelului. Profesorii si-au facut si ei aparitia in Marea Sala iar elevii se mai linistisera. Asculta anunturile profesorilor iar dupa ce acestea se terminara incepea iar harmalaia. Toata lumea radea si parea sa se simta bine. -Cum ti se pare Hogwarts?intreba Andreea curioasa de raspunsul lui Calvin. RE: Prima dimineata in Marea Sala - Calvin LeBlanc - 05 Aug 2011 Se bucura ca avea ocazia sa vorbeasca cu Andreea,de fapt i se parea ca in prezenta ei reusea sa se destinda si sa uite o parte din grijile pe care si le facuse in timpul noptii.Fu luat prin surprindere din nou,cand dupa ce profesorii sfarsira anunturile,fata ii mai puse o intrebare. "Este...este diferit fata de celelalte scoli.Adica,evident ca e diferita de cele ale incuiatilor,dar este diferita si de Beauxbatons.Stii-am fost si acolo elev,dar o perioada scurta de timp,pentru ca dupa...dupa aceea ne-am mutat in Irlanda si atunci am fost admis aici." Facu o pauza scurta gandindu-se la ce i-ar mai putea spune si adauga: "De fapt imi place foarte mult aici,toata lumea este pritenoasa si bucuroasa.Imi plac persoanele vesele - si dupa cum vezi toata lumea din jur se distreaza si este fericita...asta ma face sa ma simt bine,ma face sa uit de gandurile inutile care imi strica dispozitia." RE: Prima dimineata in Marea Sala - Andreea Black - 08 Aug 2011 Cercetasa il asculta cu atentie pe Calvin si era foarte bucurosa ca avea cu cine sa vorbeasca. Era noua si nu prea avusese timp sa isi faca multi prieteni. Mesele lungi din lemn ce erau in Marea Sala incepeau sa se unple cu mancare.Elevii vorbeau neincetat si din cand in cand cateva bufnite zburau pe deasupra meselor pentru a le aduce elevilor scrisori de acasa.Toata lumea era entuziasmata de inceperea noului an ,maiales bobocii. Andreea vroia sa mai vorbeasca cu Calvin dar nu stia ce sa mai spuna. RE: Prima dimineata in Marea Sala - Calvin LeBlanc - 08 Aug 2011 Trecuse ceva vreme de cnd incepuse sa vorbeasca cu Andreea,si isi pierduse concentrarea incercand sa gaseasca ceva nou de discutat,asa ca fu luat prin surprindere cand pe masa aparura o multime de bunatati. Stia ca asa se va intampla,dar nu-si putu stapani uimirea la vederea acelui munte de mancare. Toata lumea se invalmasa sa apuce cate o bucata,iar rasetele de dinainte devenisera acum aprecieri si laude cu privire la ceea ce fiecare manca. Cu toate ca emotiile primei zile ii taiasera pofta de mancare,isi umplu farfuria doar pentru a o privi cu mai mare atentie si gusta din noate-fiecare era grozava. Dandu-si seama ca nu mai zisese nimic de ceva timp,Calvin o intreba: "Ei...am observat ca si tu esti in acelasi an ca si mine....crezi ca vom avea ore impreuna?Si oricum...daca din intamplare nu avem,ai vrea sa ne intalnim diseara in curte si sa mai povestim?" RE: Prima dimineata in Marea Sala - Andreea Black - 08 Aug 2011 Dupa ce mancasera cu totii pe saturate elevii incepeau sa iasa incetul cu incetul.Nu mai era la fel de multa harmalaie iar in Marea Sala mai erau putini elevi.Soarele inunda Marea Sala iar afara pasarelele ciripeau fericite. -Pai daca ne-am inscris cam la aceleasi ore cu siguranta o sa fim in aceleasi clase chiar daca eram in ani diferiti dar mi-ar placea si sa mergem in curte....In fine eu m-am inscris la Aparare contra magiei negre,Farmece,Grija fata de creaturile magice si Transfigurare.Tu te-ai inscris la ceva cursuri?intreba Cercetasa. RE: Prima dimineata in Marea Sala - Calvin LeBlanc - 08 Aug 2011 Termina sa se joace mancarea prin farfurie si acum ii privea pe ceilalti indreptandu-se spre iesirea din sala mare,fiind totodata atent la ceea ce fata cu care statuse toata dimineata ii spunea. "Eu nu merg decat la cursul de previziuni despre viitor,dar m-am gandit sa ma inscriu si eu la lectiile de farmece si la cele de aparare contra magiei negre.Stii,cat am trait in lumea incuiatilor astronomia si astrologia erau pasiunile mele,speram ca intr-o zi voi cunoaste cat mai multe despre misterele stelelor si planetelor,dar se pare ca magia m-a fermecat si mai mult decat ele."zise astropuful revenindu-i in minte hartile constelatiilor, si adauga "Ce parere ai despre cele doua?Tu ce pasiuni comune incuiatilor ai?" RE: Prima dimineata in Marea Sala - Andreea Black - 08 Aug 2011 Fata medita putin asupra intrebarilor lui Calvin dupa care spuse: -Astrologia nu prea imi place deoarece nu prea inteleg nimic din ea.Nu stiu sa prezic viitorul dupa pozitia stelelor insa imi place foarte mult astronomia.Ador sa gasesc constelatiile pe cer.....cat despre ce paiuni comune Incuiatilor am?Cred ca acelea sunt astronomia si artele martiale.Am mers la cateva cursuri de arte martiale de-ale Incuiatilor dar am plecat la Hogwarts si nu mai am timp de asa ceva din pacate. Cercetasa isi amintea cat de frumos era la cursurile de arte martiale unde tot timpul era ceva nou de invatat.Ii era dor de kimonourile albe si toate acele miscati mai mult sau mai putin complicate. -Tie iti ieste dor de ceva sau de cineva? |