![]() |
Help... please HELP!!! - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Help... please HELP!!! (/t-help-please-help) Pages:
1
2
|
Help... please HELP!!! - Ginny Malfoy - 18 Jan 2008 Traiesc intr'o clasa de manelisti! AJUTOOOR!! Numai manele prostesti si idioate se aud! telefon, cu gura.. Madalina se intrece pe sine. Imi canta simfonii deja cu biografia lui Gutza. Mooor... mai ales k fac mijto de mn k ascult rock ji zic k rockul e o porkarie. SA NU AUD MANELE!! Ce ati face in locul meu? Dati sfaturi. Mai ales k deja stiu k ma deranjaza sa ii ascult flecarind manele. Ji incerc sa'i ignor, dar apoi incep sa zica ce minunata e maneaua in comparatie cu tampitul gen rock. Si TREBUIE sa dau o replica!! Inca odata, help! Re: Help... please HELP!!! - Julia Lilith Potter - 18 Jan 2008 OMG OMG mai... eu zic un singur lucru... ignora-i in continuare ... o sa-si dea ei seama [sau nu] ce ...[ma abtin] ... asculta... Dar... acuma, nu trebuie nici tu sa-ncepi cu laudatul : "Eu ascult numai rock" tralala... ca si ei sar cu gura imediat... Incearca sa nu-i inciti... eu zic ca merge ![]() Re: Help... please HELP!!! - Raizen Isildur - 18 Jan 2008 pe bune asta ash face eu: ash economisi bani si miash cumpara statie de amplificare si boxe klumea.... duapai iau o melodie, poate slipknot sau dimmu borgir si let's rock !!! si dupai la auzul versurilor acelea minunate, pun pariu ca le piereste zambetul si ascultatul manelelelor, poate vor intra in transa mais ti. serios acum, chiar nu merita sa bagi in sema cocalari majoritatea sunt niste fraieri needucati(majoritatea). deci spuenele asha: "GUSTURILE NU SE DISCUTA!!" Re: Help... please HELP!!! - Black Wizard - 20 Jan 2008 Ai de capu lor...VEnereaza niste Inculti.....Mai ales ca folosesc mereu categoria CARE ESTE.... ![]() ![]() ![]() Re: Help... please HELP!!! - Ginny Malfoy - 20 Jan 2008 Am incercat... incerc sa'i ignor, dar voi nu stiti cum e. Va dau o discutie cu Madalina pe mess.. Cissy.darkangel: URASC manelele!!! Madalina Dindire: sunt de o mie de ori mai bune decat rockul Cissy.darkangel: a nu zau? Madalina Dindire: Rockul e o porcarie! Sus cu manelele Cissy.darkangel: crezi ce vrei. Nu ma intereseaza. Manelistii sunt la pamant. Madalina Dindire: insinuezi ceva?? Madalina Dindire: nu'i adevarat! Cissy.darkangel: manele, telenovele... ia mai lasati'ma! Madalina Dindire: dar tu la ce te uiti la tv?? stiri, desene animate? Cissy.darkangel: FILME! Horror mai ales... spooky... si documentare.. cu fantome de ce nu? dar u la ce te uiti toata ziua? telenovele? BUZZ!!! Madalina Dindire: da! telenovele, na! Cissy.darkangel: of of... ai ascultat vreodata melodii pop, rock sau punk? ceva? NU manele? Madalina Dindire: da ce'ai cu manelele? Cissy.darkangel: ma DEZGUSTA. Dar hai sa nu mai vb. Madalina Dindire: Guta e cel mai tareee Cissy.darkangel: nu mai vb ![]() Madalina Dindire: nu ma las! ai ascultat vreodata melodii de Copilul de Aur? Cissy.darkangel: ARGH... las'o balta. Sunt niste porkarii. Numai manelisti prin clasa. etc etc... e un cosmar.. atunci cand le zic sa inceteze, imi turuie alte manele proaste. Cred k asa imi e sortit mie... dar nu renunt la rock, punk sau orice alt gen de muzica inafara de manele. Ji nici NU ma uit la telenovele! E clar: manele sunt de doi bani, la fel si manelistii... nu'mi vine sa cred ce colegi am... Re: Help... please HELP!!! - Cheyenne Laurette - 20 Jan 2008 Pai... yo zik sa te transferi la o alta scoala.... ya uite frate si care credeam ca numa aia handicapatzii din bucuresti asculta manele... yo credeam ca cel din cluj, timisoara, la munte etc asculta rock, punk, pop sau mai jtiu eu ce dar NU manele... ce ciudat O.o Re: Help... please HELP!!! - Iris Black - 31 Jan 2008 Haha...omg,deci stiu cum e. Si exact cum a zis Black Wizard:venereaza niste inculti. Nu-ti bate capul cu ei....stiu ceva exact: moda noua acum e emo,punk,funky...toti manelari o sa incerce sa fie ''cul'' si o sa treaca peste perioada asta ca fiind''demodata''. Crede-ma,stiu enorm de multi oameni de genul pe care ii aud: ''Ce??Manele?!Dar eu nu suport manelele!''si tot ce pot sa ma gandesc este: ''Cat de ipocriti si mincinosi pot fi!" Pe moment ,ignora-i..mai arata-le un hi5 cva plin de comenturi(unul funky) si o sa vezi ce se integreaza: )) Momentan,ignora-i,nu are rost sa-ti bati capul cu ei... Re: Help... please HELP!!! - Sharma Josephine - 21 Jan 2009 Nu stiu de ce si nici nu stiu cine a inceput acest razboi manelisti-rockeri dar cred ca imi pot imagina ca un rocker pletos din ala care cand se duce la vreun concert rock urla de l-ar intrece si pe SATAN. 1. Dragilor in primul rand: Nu acesta este sensul rock-ului. Recunosc ca si mie imi place sa ascult rock. Chiar foarte mult insa nu imi plac cluburile de Rock unde urla de parca zici ca sunt scapati de la Spitalul 9. Eh un concert Linkin Park, de exemplu la asa ceva m-as duce cu mare drag. 2. Nivelul de inteligenta nu se masoara dupa preferintele muzicale. Asa ca mai terminati-o cu insultele unei tabere la adresa celeilalte. 3. Cum a spus si Raizen GUSTURILE NU SE DISCUTA! 4. Eu de exemplu ascult atat rock cat si manele in egala masura dar la un nivel incat sa aud eu. Nici intr-un caz nici in celalt nu deschid ferestrele sa dau volumul maxim sa auda tot blocul. Nu dragilor, eu nu imi deranjez vecinii. Pur si simplu preferintele mele variaza in functe de starea de moment si eu nu pot intra in nici una din cele 2 tabere. In plus imi place sa respect linistea. Iar cand unul din vaecini ma deranjeaza cu muzica lui ca-i rock ori manele o ascult daca starea de moment imi permite, daca nu, imi pun castile pe urechi si ascult ce ma relaxeaza in acel moment. Re: Help... please HELP!!! - Ginny Malfoy - 22 Jan 2009 "Nu dragilor", parerea mea despre manelisti a fost foarte foarte proasta anul trecut.. zau asa, ma stresau tampeniile alea infecte cu "am nu stiu cate femei" sau "eu sunt bossu" Melodiile englezesti sunt super tari.. noi ce avem? manelele. Daca m'ai fi intrebat acum un an, as fi zis ca manelele sunt chestii pentru tzarani. Dar acum.. nu mai am nimic cu ei. Adica, mi se par doar stupizi aia care isi dau nume de alimente [Salam..wtf?] sau Printzesica de Aur.. ![]() Ma dezgusta faptul ca majoritatea sunt batausi. Adica, am auzit atatea povesti in care se apuca, "in turma", sa bata un rocker [20 contra 1.. va dati seama ce echilibru extraordinar]. Da' mrg. Exista si manelisti de treaba. Btw, mi'am dat seama ca ma dezamagesc si rockerii si manelistii la fel de mult, asa ca nu mai conteaza preferintele muzicale. Re: Help... please HELP!!! - Ada McNair - 24 Jan 2009 Eu urasc manelistii =))) DOAMNEE!! Chiar azi am avut un conflict cu ei.. te vad si ei ca te imbraci mai bine, mai bine zis "mai normal" si gata comenteaza. Au inceput sa injure ca cica sunt nu stiu ce cacat. Ca ascult nu stiu ce pana mea. Dupa parerea mea, manelarii sunt niste infecti care nu stiu ce fac cu viata lor . Muzica este absolut dezgustatoare!! Cum poti asculta asa ceva? Cum poti asculta atatea versuri interminabile despre bani, bautura si femei? Deci.. logic ca manelistii sunt tampiti daca in fiecare zi le turuie in cap aceleasi versuri "sa-ti dobori dusmanii" va dati seama ce influenta are pentru un copil care da din greseala si el acolo pe canalu' de manele. Eu sincer le-as scoate. Pentru ca strica oamenii. Deci Ginny. Nu-i baga in seama ca astia nu gandesc si nici nu o sa gandeasca atata timp cat asculta astfel de versuri idioate. Si ... ce daca ascultam rock? Eu ... ascult metal.. un subgen al rockului. Mai dur decat rock'ul. Si... ce au cu asta? Atata timp cat nu zice sa-mi dobor dusmanii. Sa zicem ca metal'u este mai bun pentru copiii din romania care nu prea stiu engleza[majoritatea] nu prea inteleg ei care-i treaba. Oricum.. depinde de metal. Ca daca asculti Death Metal sau Black Metal, nu o sa fie prea bine. Dar daca asculti alte genuri, nu zic nimic/ Cum ar fi Folk Metal.. etc etc. Deci Ginny Da-i naibii! Ca sunt niste infecti ![]() |