Darkmark RPG Forum
Valentine's Day - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Valentine's Day (/t-valentine-s-day)

Pages: 1 2

Valentine's Day - Lyra Dust - 10 Feb 2008

Ei bine?
Pentru voi este o zi speciala sau o zi ca oricare alta?
Ce v-ar placea sa primitzi de Valentine's Day? Ma refer la ceva material.

Pentru mine este o zi obisnuita ...
Mi-ar placea sa primesc o cutiutza care sa fie plina de bomboane de ciocolata in forma de inimioara. Sau mi-ar placea sa primesc un ursuletz de plus care sa aiba ceva ... o bluzita pe care sa scrie I love you. Sau mi-ar placea sa primesc trandafiri rosii. Defapt mi-ar placea sa primesc orice.

La voi in clasa se aduc lucruri? La noi doar doi baietzi aduc pentru aceias fata Lol

Re: Valentine's Day - Charlizze Di Rino - 10 Feb 2008

anul trecut baietii aupregatit o surpriza...
am intrat in clasa, si pe fiecare banca unde statea o fata erau cate o cutie de bombonele in forma de inimioare, cu un trandafir rosu langa ele... Servetele cu inimioare pe banca, catedra frumos ornata, deasupra tablii un sirag de inimioare Love Love Love si totul era asa frumos, decorat cu inimi roz si rosii... iar baietii au fost foarte galanti... Love Love

Re: Valentine's Day - Lyra Dust - 10 Feb 2008

Wow Sam! Ai niste colegi foarte dragutzi Ce misto!!!

Re: Valentine's Day - Charlizze Di Rino - 10 Feb 2008

da, doar ca a fost ideea diriginetei, insa ei au aranjat asta... inca nu-mi vine sa cred ca nu era vis Love

Re: Valentine's Day - Black Rose - 10 Feb 2008

Nu prea imi place ziua asta. Nu sunt genul de persoana careia sa ii placa "giugiulelie" sau ceva de genu asta. Cand vad inimioare roz, ursuleti sau chestii de'astea ma indispun. Pentru mine trece ziua ca una obinuita... Anul trecut a fost soper nasol... Eram cu un baiat (defapt nu eram cu el, nu imi placea de el , lui ii placea de mn ... nush de unde le'a venit ideea astora din clasa ca ash fi cu el) si toata ziua am fost torturata cu replici de genu: "Unde iti este iubitu' ??" etc. Turbam de furie. Sper ca anul asta sa fie mai bine. Eu cu boyfriend-ul meu suntem impreuna in secret... doar cateva persoane stiu. Totusi... . Sper sa treaca repede 14 Februarie :-S.

Re: Valentine's Day - Cheyenne Laurette - 10 Feb 2008

Mie imi place ziua asta... e chiar mijto... nush ce miar placea sa primesc. Orice gest cat de mic e semnificativ si important.

Re: Valentine's Day - Ginny Malfoy - 10 Feb 2008

La fosta scoala, la kre am stat pana in clasa a doua, nu s'a intamplat nik neobisnuit de Sfantul Valentin. Dar anul trecut, la actuala scoala, toate fetele au primit cate un trandafir rosu sau alb LoveLove Iar odata, cand sora mea era in clasa a unsprezecea ( acum 2 ani ) cand au intrat fetele in clasa, fiecare a primit cate un trandafir rosu, un fel de ornament din ala cu plastic si o felicitare. Sor'mea a primit una pe care scrie " Pentru Denisa, sin partea la toti baietii " Lol nu, nu am facut nicio gresheala de ortografie Lol
Abia astept sa vad daca si anul asta baietii vor da fetele ceva de Sf Valenin

Re: Valentine's Day - Iris Black - 10 Feb 2008

Nu,nu Val`s daySad
Pai nu as vrea sa primesc nimic(am primit doar trandafiri de hartie si bomboane: )) ) si sincer au mai fost tentative,insa nu ma intereseaza deloc.
Cum ar spune o prietena buna de a mea: Nu ai pic de romantism in tine.
Si sincer,cam asa e...
Well...cred ca o sa merg la scoala,o sa ma enervez putin si dupaia o sa dorm toata ziua : ))
Happy valentine`s day!

Re: Valentine's Day - Black Rose - 10 Feb 2008

Eu si prietenul meu suntem romantici... dar eu una detest ziua asta... Adik el imi canta la chitara 8-> , eu ii scriu poezii ... e chiar dragutz , dar intr'o zi obishnuita* , nu pe 14 Februarie... Anul trecut am "sarbatorit" la engleza, am adus povestea originala de Valentines Day si poezii de dragoste (in engleza, of course) si a fost destul de ok. Ora aia* ... Conform povestii traditionale, nu este nici o legatura dintre ce s'a petrecut defapt si ce se sarbatoreste in ziua de azi... :-L

Re: Valentine's Day - Raizen Isildur - 20 Feb 2008

hmm...a trecut de mult ziua asta da pt mine ramen tot Valentines Gay Smile
Nash vrea sa primesc nimic de Valentines Gay Smile