Darkmark RPG Forum
Parerea despre membri - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Parerea despre membri (/t-parerea-despre-membri)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: Parerea despre membrii - Salathiel Donnerkrieg - 13 Jan 2012

De ce toti tre' sa fie draguti? Nu-mi place.

Jennifer, nu pot sa zic ca am o parere buna dspre tine pentru ca...n-am. Probabil stii sa scrii in romana dar folosesti pe mess pechineza mereu. Nu am nimic cu minoritatile si chiar sustin scolarizarea lor, asa ca spor la un stil de scris mai romanesc pe viitor. Si nu, n-o sa ne intelegem,dar nici nu trebuie.
LE: ti-ai zis parerea, mai lasa si pe altii Finna

RE: Parerea despre membrii - Jennifer L. Campbell - 13 Jan 2012

Stii? Mie una imi place sa fiu draguta cu oamenii dar deja cand incep cu d`astea numai sunt.Care-i treaba cu minoritatile? :| adica pana la urma scriu cum vreau si tu la fel, si nu conteaza daca esti roman sau tigan :|
Crede`ma stiu foarte bine romana, si ce vrei sa spui prin scolarizarea lor ca nu am scoala sau ce? Finna)) crede`ma ca am avut o medie foarte mare in generala si pana la urma nu este problema taWink exista in Romania si romani care nu stiu sa scrie sau sa citeasca asa ca :-$

RE: Parerea despre membrii - Bell Evans - 13 Jan 2012

• ^Mm, mai bine incheiati discutia asta >Happywide< Puteti vorbi pe mess eventualele neintelegeri ^^

Revenind - esti de treaba, Jen ^^ Am facut cateva rpg'uri si in cadrul lor nu am nimic de reprosat in legatura cu scrisul - nu folosesti limbaj de messenger; in afara forumului e treaba ta cum vrei sa scrii Thinking

Da Bell, asta vreau si eu sa spun ca pe mess pot scrie cum vreau eu >Happywide< fiecare cu propriile gusturi >Happywide<
Si tu esti o fata de treaba si imi pare bine ca te`am cunoscut >Happywide<

RE: Parerea despre membrii - Ginny Anne Alden - 13 Jan 2012

Zuzaa nu te supi >Happywide< Si nu cred ca mai are rost sa iti spun parerea mea despre tine nu? >Happywide< Kiss
Doar ca vreau sa ne vedem mai des >Happywide<
Pupici! Kiss

Zuzaaa dar nu m`am suparat :-o =)))) nu ma supar eu dintr`atat Finna)) ma mandresc cu ceea ce sunt cat voi trai Love >Happywide<
Si eu vreau sa ne vedem mai des, si o sa avem acum posibilitatea ca incepe scoala si cand plec acasa trec pe la Obor Cool
Te puupiii si euu Kiss

RE: Parerea despre membrii - Ginny Anne Alden - 13 Jan 2012

Asa te vreau zuza Cool la obor clar ne vedem Devil
Si ca sa nu fac off,esti super de treba,si glumeata si ahh tupeista,exact asa cum imi place mie Cool
>Happywide<

RE: Parerea despre membrii - Georgia Harris - 13 Jan 2012

Ginn .... Ce pot spune?.. Esti super, nebuna, buna, draguta, cu simtul umorului, de traba, geniala, fara egal si,dupa parerea mea, creezi dependenta! >Happywide< Love Imi place foarte mult felul in care scri si as vrea un Rp cu tine.
Love Kiss

RE: Parerea despre membrii - Isabella River - 13 Jan 2012

• Georgya. >Happywide<
    Noi nu prea am apucat sa vorbim calumea sau asa, dar imi pari o tipa tare draguta si de treaba. :3 >Happywide< Parca am facut noi un RPG, dar sincer nu mai tin minte. :-s =))) >Happywide<

RE: Parerea despre membrii - Isolde du Maurier - 13 Jan 2012

Issie >Happywide< esti foarte de treaba, si ai un simt al umorului foarte dezvoltat :> si iti place ahs Heart nu prea am apucat sa vorbim mai mult, insa si pe forum am vazut ca esti de treaba si ajuti pe toata lumea >Happywide<