Darkmark RPG Forum
and everything inside screams for second life... - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Artists' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-artists-hangout)
+--- Thread: and everything inside screams for second life... (/t-and-everything-inside-screams-for-second-life)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: and everything inside screams for second life... - Isolde du Maurier - 17 Jun 2012

God, sunt geniale ultimele Love

RE: and everything inside screams for second life... - Lexie Stryder - 17 Jun 2012

si semnatura cu Nina si setul Emei sunt superbe Love

RE: and everything inside screams for second life... - Iris Deonne Parker - 23 Jun 2012

NEW
[Image: P1t5T.png]

SCUZATI ca nu prea am dat pe aicia... scoala + multe altele... sper sa fac cererile pe care le mai am aici, cred ca numai o singura cerere am, cea a lui JulietaHeart o sa o primesti curand:3

@ema: ma bucur ca-ti place

@india: dankeeHeart

@lexie: ;WinkHeart

RE: and everything inside screams for second life... - Ivy Thibault - 23 Jun 2012

Singurul lucru care nu îmi place la semnătura asta e că tipul nu e ddecupat prea bine Thinking În partea stângă se vede destul de mult din albul pozei principale.
În rest e super, mă rog, cum ne-ai obişnuit Tounge

RE: and everything inside screams for second life... - Veronique A. Dupont - 25 Jun 2012

• Iubesc toate creatiile tale. Ai un stil aparte care se regaseste in fiecare semnatura si avatar.
    As vrea, daca nu te superi, sa-ti las o comanda ;Wink
    tip: set.
    imagini: 1 & 2
    text: Fly away, little bird.
    altceva: sa fie cam aceleasi culori din imagini.

RE: and everything inside screams for second life... - Iris Deonne Parker - 27 Jun 2012

NEW x 1
[Image: yOk5F.png]

NEW x 2
[Image: 4rab0.png]

@ivy: yep. nu prea am avut chef de ceva... sper ca acuma sa-mi fi revenit cheful, anyway. lova ya, and dankie >Happywide<

@ronnie: heya >Happywide<. si welcome back? mersi mult, sper sa mai evoluez si eu in bineFinna). si oki, insa nu prea cred ca o sa-mi iasa ceva din pozele aceleaThinking mai ales ca-s micute. poze de o inalta calitate mi-ai putea da? adica lucrez si mai usor si se vede si mai okayOmg3, doar daca poti. daca nu,... am sa incerc cu asteaHeart no problemoHeart

RE: and everything inside screams for second life... - Guillaume J. Devereux - 27 Jun 2012

Wow, cat de frumoase sunt ultimele 2 Heart la prima nu-mi place J-ul, e prea carliontat la capete, si nu ai decupat bine tipa pe la cap si umar Thinking
Insa ador fundalul si culorile Heart
Iar la a doua, in afara faptului ca textul ocupa prea mult spatiu, nu am altceva de spus C:
Well done, very nice Heart

RE: and everything inside screams for second life... - Julieta D. Thibault - 27 Jun 2012

Superbe amandoua semnaturileHeart

RE: and everything inside screams for second life... - Veronique A. Dupont - 27 Jun 2012

• Aceste doua semnaturi sunt foarte frumoase Love Am sesizat aceleasi greseli ca India deci nu prea am ce sa mai spun Finna
    In legatura cu imaginile, ai dreptate ca sunt mici si nu au o calitate prea buna, dar sunt screencap-uri din serial =(( Eu am lucrat cu ele si nu mi-a fost prea greu Thinking
    Iti mai dau doua variante de poze (aceeasi calitate) si te decizi tu cum vrei sa lucrezi. - 1 & 2.
    Daca nu poti sa-mi realizezi setul nu este nicio problema >Happywide<

RE: and everything inside screams for second life... - Lexie Stryder - 27 Jun 2012

ultimele doua siguri sunt superbe Love
ador pur si simplu imaginile pe care le folosesti in fundaluri 8->
asa, sunt de acord cu India in privinta micilor greseli, insa chiar si asa, semnaturile arata foarte bine >Happywide<
Felicitrai! >Happywide<