Darkmark RPG Forum
P.S. - Te iubesc II - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout)
+--- Thread: P.S. - Te iubesc II (/t-p-s-te-iubesc-ii)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Re: P.S. - Te iubesc II - Alice Morris - 18 May 2010

chiar ma si gandeam...
nu prea ar avea cum sasi urasca propii parinti
ce as simti eu? dor, singuratate, lipsa de protectie, lipsade ocazia de a spune cuiva mama si tata, si multe alte sentimente amesecate care nu pot fi exprimate in cuvinte

stii, daca ma gandesc mai bine, nu imi place ficul tau absolut deloc!

PS:are capiolele prea scurte

Re: P.S. - Te iubesc II - Ginny Anne Alden - 18 May 2010

imi place rau rau de tot
asa ca hai cu nextu Issa
Kisses

Re: P.S. - Te iubesc II - Anaella L. Hathway - 18 May 2010

Suppperrr! Next plizzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!

Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 18 May 2010

Thanks a lot, Ginny B. Anaella, nextul vine, dar cred ca maine, pentru ca azi m-am cam luat cu vorba cu cineva si nu prea am mai scris. Wink) Plus ca vreau sa scriu mai mult, daca tot Alice mi-a reprosat ca sunt capitolele prea scurte, si aici ii dau dreptate. Insa, in legatura cu faza "nu-mi place absolut deloc ficul tau!" am si eu ceva sa iti spun: nu esti obligata sa il citesti. Ok, nu-ti place, dar din bun simt, nu-mi reprosa mie asta. Mie imi place ce scriu, si poate chiar sunt persoane pe forumul asta carora chiar le place ficul meu. Si chiar daca sunt capitolele scurte, pana la urma e ficul meu si eu decid cand pun punct unui capitol. So.. Desi mi se pare cam ciudat. Pana acum iti placea, ori asta, ori ai mintit, si acum gata, dintr-o data nu-ti mai place? Ma face sa cred ca nu are legatura cu ficul in sine, ci cu mine. Gresesc ? [ Te rog, nu mi-o lua in nume de rau. ] Anyway, pentru ceilalti, , nextul vine maine sigur.

Re: P.S. - Te iubesc II - Anaella L. Hathway - 19 May 2010

Cum sa nu va placa???????????? E imposibil!!!!E cel mai tare fic dintre toate! Ilove this fic. Nextul...

Re: P.S. - Te iubesc II - Matt I. River - 19 May 2010

Abia astept next-ul Isa Dar nush cand o sa-l citesc avand in vedera ca nu am net Trebuie sa rezolv asta cumva

Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 19 May 2010

Dap, stiu problema, Ichi.. Pai.. Thinking? Ti-il scriu intr-un mesaj si ti-l trimit pe telefon?

>Happywide<

Re: P.S. - Te iubesc II - Matt I. River - 19 May 2010

Ar fi o idee (glumesc normal Happywide)

Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 19 May 2010

Da, stiu ca ar fi o idee buna.. Dar mai bine nu, altfel o sa fac reumatism sau ceva la degete.. Kiss

Re: P.S. - Te iubesc II - Rose Evans - 19 May 2010

Isa, ador fic-ul tau...E super tare si in legatura cu ce a zis Alice, nu o asculta!!
Mie imi place foarte mult si ii inteleg sentimentele in privinta parintilor. Chiar daca sunt parintii tai si ii iubesti mai mult decat orice, poti avea momente in care sa le reprosezi faptul ca te-au parasit, ca te-au lasat la voia intamplarii. Dar astea sunt momentele in care esti furioasa si cand nu stii de ce simti acele lucruri. Le zici involuntar, apoi ajungi sa le regreti, cand realizezi ca de fapt nu era vina lor.
Alice, te rog, daca nu iti place acest fic, nu il mai citi pentru ca nu te obliga nimeni. Dar nu o jigni pe Isa doar pentru ca nu iti place tie.
Isa, te rog, pune nextul azi ca de abia astept .