Re: Limbi straine - Ashlyn Meester - 21 Oct 2010
Si eu am fost inscrisa in urma cu cateva saptamani la un asemenea concurs Alice.
Au venit ceva danezi aici pentru 1 saptamana, si am vorbit numa in engleza 9 ore pe zii Ahh Si mi-am facut un tic si cu a mei sa vorbesc acum =))) Saracii 
Oricum. Au plecat inapoi 
Mda nah, vestea buna este ca in aprilie mergem si noi,clasa noastra in Danemarca 
RE: Limbi straine - Fantine Tholomyes - 28 Aug 2012
engleza(fac doar cursuri, inafara orelor) franceze si rusa(la perfectie)!
RE: Limbi straine - Kurt F. Malfoy - 01 Sep 2012
Engleza:fluent.
Franceza: stiu sa traduc,sa citesc si vorbesc destul de cursiv dar nu pot spune ca e perfect desi sunt la intensiv franceza.
Italiana: inteleg doar,nu vorbesc,nu scriu,citesc binisor.
Spaniona:citesc,scriu,nu stiu sa fac propozitii,fraze.
Germana e tentanta,dar e dificila. Finlandeza deasemeni. Poate ma apuc si de alea cat de cat.
RE: Limbi straine - Isolde du Maurier - 01 Sep 2012
- Engleză: dubioasă, dar merge

Franceza: pot să citesc, şi să scriu propoziţii simpluţe, însă de vorbit...mai greu...
Română: aproape la perfecţie :> =))
Restul...prea mare lenea xD
RE: Limbi straine - Julieta D. Thibault - 01 Sep 2012
Engleza: scriu, citesc, pot sa comunic bine ma descurc.
Franceza: de comunicat, scris, citit din nou bine.
Spaniola: comunicat, scris, citit.
Germana: Inteleg cateva cuvinte, insa nu stiu sa scriu in germana si de citit iarasi ma descurc.
Romana: la perfectie.
RE: Limbi straine - Lexie Stryder - 02 Sep 2012
Engleză: merge bine, pot să spun că o vorbesc fluent 
Franceză: ştiu să citesc şi leg două cuvinte, însă mai mult nu pricep 
Română: fluent :- ??
RE: Limbi straine - Isabella River - 02 Sep 2012
- Engleza: Stiu sa citesc, sa scriu, sa port o conversatie, as putea spune ca o stiu la perfectie, insa intotdeauna e loc de mai bine.
Franceza: Stiu sa citesc si sa traduc, in special, la scris am ceva probleme si nici nu cred ca pot purta o conversatie. 
Italiana: O stiu foarte bine, pot sa scriu, sa citesc si sa port o conversatie, as spune ca o stiu la fel de bine ca engleza.
Si urmeaza sa studiez spaniola la anul, dar nu cred deloc ca va fi asa greu. Mai ales ca stiu italiana asa bine.
Iar despre romana cred ca nu mai este cazul sa zic nimic..
RE: Limbi straine - Ivy Thibault - 02 Sep 2012
- Engleza: Se poate şi mai bine, dar am progresat de când am început să citesc cărţile în engleză

Franceză: Păi, nu mă descurc prea bine, având în vedere faptul că o urăsc...
ah, si romana... în rest, habar n-am decât ola şi nein.
RE: Limbi straine - Isolde du Maurier - 25 Sep 2012
(01 Sep 2012, 18:28)India Allise Lee Wrote: - Engleză: dubioasă, dar merge

Franceza: pot să citesc, şi să scriu propoziţii simpluţe, însă de vorbit...mai greu...
Română: aproape la perfecţie :> =))
Restul...prea mare lenea xD
Well, la engleză, ce pot spune, sunt boss :> lol, nu XD Adică, mă pricep foarte bine, şi e evident că mai e loc de şi mai bine, însă niciodată nu poţi şti o limbă la perfecţie. Poate nici măcar cea natală. DETALIIDETALII.
Franceza: având în vedere că am 4 ore de franceză acum, cred că o să pot vorbi mult mai bine. Şi cum o să avem şi activităţi de listening (ecouter??? =))), o să progresez. Cu toate că la început parcă ni se vorbeşte în chineză 
Română: well, cred că e destul de evident că sunt şi mai boss. Mai fac şi greşeli, e logic, însă sunt mândră de stilul meu de rp (când nu mi se duce inspiraţia şi fac posturi cizmice de 3 rânduri). Păcat că am mai multă imaginaţie decât talent (cine-mi citeşte comentariile ar crede că sunt clasa a V-a XD)
Germană: Yaaaaay, fac germană   iubesc germana(deşi am făcut doar o singură oră până acum), şi mi se pare o limbă genială, indiferent cât de grea e.
Latină: dafuq is diz chinesee??
Ok, poveşti poveşti XD
|