Darkmark RPG Forum
and everything inside screams for second life... - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Artists' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-artists-hangout)
+--- Thread: and everything inside screams for second life... (/t-and-everything-inside-screams-for-second-life)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: and everything inside screams for second life... - Hayley M. Alden - 27 Jun 2012

Cat de tari pot fi ultimele doua semnaturi, mai ales aia cu 'Jamie' LoveLove

RE: and everything inside screams for second life... - William Knight - 02 Jul 2012

tip: semnatura
imagini: this one or this
text: hell is empty and all the devils are here.
altceva: ar fi de preferat sa folosesti a doua imagine Blush pe prima am pus-o sa fie daca a doua nu este in regula...si sa fie alb-negru Smile Multumesc anticipat.

RE: and everything inside screams for second life... - Iris Deonne Parker - 03 Jul 2012

NEW
[Image: wGtgA.png]

@guillaume: mersi mersi. okay, spune-mi cum sa fac cu decupatu?Finna adica, nu stiu o metoda eficienta care da roade. Heart

@julieta: multumesc>Happywide<

@ronnie: oki, am sa vad ce pot faceHeart

@lexie: aww. dankie >Happywide<

@hayley: ma bucur ca-ti plac>Happywide< te mai asteptSmile

RE: and everything inside screams for second life... - Rosalie Vivienne Alden - 04 Jul 2012

Ce faina e semnatura! Love

RE: and everything inside screams for second life... - Veronique A. Dupont - 04 Jul 2012

• Este foarte frumoasa semnatura =P~ Ai decupat destul de bine, iar fundalul este superb.

RE: and everything inside screams for second life... - Lexie Stryder - 04 Jul 2012

superba Love mi se pare ca textul e prea aproape de fata modelului, insa e deosebit semnatura >Happywide<

RE: and everything inside screams for second life... - Iris Deonne Parker - 12 Jul 2012

VERONIQUE
[Image: J0Ltb.png] [Image: p3Qnd.png]
scuzeee intarzierea! si sper sa-ti placaSmile.
asa, stiu ca inainte ei mai era o cerere. Julieta parca. sa-mi spui daca e mai valabila play-by-ul pt. ca am vazut ca ai schimbat-o pe CrystalSmile

@rosalie: multumesc frumosSmile!

@ronnie: ;Wink mersiii defapt nu am decupat delocFinna doar adaug stockuri peste.

@lexie: danke, LexHeart

RE: and everything inside screams for second life... - Wanda J. Bennet - 12 Jul 2012

>Happywide< Poti sa schimib playbyu-l cu Mila Kunis :3 te rog, cererea ramane in picioare [ Julieta here]Love

RE: and everything inside screams for second life... - Victor A. Olivier - 12 Jul 2012

Imi place cum ti-a iesit Heart doar ca textul e prea mare si ocupa prea multa atentie, iar mana ei este acoperita de stock. Imi place mult cum reusesti sa blenduiesti stock-uri, eu nu sunt prea buna la asta X_X

PS: aici India/Freyja/Guillaume Finna

RE: and everything inside screams for second life... - Lexie Stryder - 12 Jul 2012

Imi place mult ultimul set Love
Nu am nimic cu textul, mie mi se pare bun Thinking culorile sunt superbe si modelul se integreaza bine in sig.
dupa parerea mea, e foarte bun Wink)