Darkmark RPG Forum
P.S. - Te iubesc II - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout)
+--- Thread: P.S. - Te iubesc II (/t-p-s-te-iubesc-ii)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Re: P.S. - Te iubesc II - Alice Morris - 19 May 2010

Isabella Luminita River Wrote: Insa, in legatura cu faza "nu-mi place absolut deloc ficul tau!" am si eu ceva sa iti spun: nu esti obligata sa il citesti. Ok, nu-ti place, dar din bun simt, nu-mi reprosa mie asta. Mie imi place ce scriu, si poate chiar sunt persoane pe forumul asta carora chiar le place ficul meu. Si chiar daca sunt capitolele scurte, pana la urma e ficul meu si eu decid cand pun punct unui capitol. So.. Desi mi se pare cam ciudat. Pana acum iti placea, ori asta, ori ai mintit, si acum gata, dintr-o data nu-ti mai place? Ma face sa cred ca nu are legatura cu ficul in sine, ci cu mine. Gresesc ? sigur.

Logik ca gresesti
tiam mai spus in celelalte commuri ca ficul e bestial
numi place pentru simplul fapt ca are capitolele prea scurte
si da, e dreptul tau sa pui punct unui capitol cand vrei, nimic de reprosat
dar imi place extrem de mult, atat de mult incat incepe sami para rau ca are capitolele atat de scurte
sper ca nu miai luato in nume de rau, eu doar glumeam
Si, Rose, daca nu miar placea, pur si simplu nu las mai citi si in niciun caz nu as lasa un comm in care sa spun ca numi place
Eu chiar nu vreau sa mio luati in nume de rau, nu vreau sa ma cert cu nimeni, am fost doar ironica, si sper ca vam lamurit

Re: P.S. - Te iubesc II - Rose Evans - 19 May 2010

Alice, nu te supara...Dar nu era prea evident sarcasmul tau...
Oricum bine ca s-a lamurit...nici eu nu vreau scandal...
Acum sa ne reluam posturile de fani ai acestui fic si sa o pisam la cap pe Isa sa puna nextul

nu mam suparat absolut deloc, pur si simplu nu am vrut sa fiu neinteleasa si sai fac pe altii sa se supere pe mine-urasc cand cineva se supara pe mine fara motiv.

ON:ca tot veni vorba Izzy, sper ca nu teai suparat si ca o sa pui nextul cat mai repede pentru fanii tai

Re: P.S. - Te iubesc II - Anaella L. Hathway - 19 May 2010

Next Next vreau nextul azi neaparat!Happywide

Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 19 May 2010

Quote:Logik ca gresesti
tiam mai spus in celelalte commuri ca ficul e bestial
numi place pentru simplul fapt ca are capitolele prea scurte
si da, e dreptul tau sa pui punct unui capitol cand vrei, nimic de reprosat
dar imi place extrem de mult, atat de mult incat incepe sami para rau ca are capitolele atat de scurte
sper ca nu miai luato in nume de rau, eu doar glumeam
Si, Rose, daca nu miar placea, pur si simplu nu las mai citi si in niciun caz nu as lasa un comm in care sa spun ca numi place
Eu chiar nu vreau sa mio luati in nume de rau, nu vreau sa ma cert cu nimeni, am fost doar ironica, si sper ca vam lamurit

Da, stati, ca am inteles acum ce a vrut Alice sa spuna. Nu, normal ca nu m-am suparat [ nu pun totul la suflet :-j ] ideea e ca, suntem pe un forum, si in scris, ironia sau sarcasmul tau nu prea s-a intes. Eu, mai bine zis noi, nu avem cum sa intelegem ironia atunci cand nu iti auzim intonatia. M-a surprins ce-i drept la inceput, pentru ca nu am inteles, si nu ma asteptam la ceva de genul ''iti urasc ficul'' de la tine..
O sa incerc sa tin cont totusi si de ceea ce mi-ai spus cu capitolele prea scurte..
Anyway, totul s-a lamurit acum..
Anaella.. diseara nextul.. Wink) Rose, tu planuiesti ceva diabolic sau ce? Cum adica sa ''o pisam pe Isa la cap sa puna nextul'' ? Finna

Re: P.S. - Te iubesc II - Bell Evans - 19 May 2010

o pisam pe Isa si inca tare
daca nu pui next'ul ne suparam

eu am zis ceva de genul
Numi place....
PS:are capitolele prea scurte
in genul ca asta ar fi fost motivul pentru care nu imi place
din pacate e cam periculos sa faci ironii in scris dar o sa incerc sa ma abtin

ON:eu nu complotez impotriva ta, in cel mai rau caz as lucra singura(si sub acoperire)
pana atunci, astept cu nerabdare nextul

Re: P.S. - Te iubesc II - Isabella River - 19 May 2010

Eu sincera sa fiu, daca as vrea sa complotez impotriva mea.. m-as abtine. Zau. Nu e bine sa o enervati pe Isa.
Asa. Diseara nextul. Si gata Ca am ora de tehnologie si mai e putin pana la pauza. Finna

Re: P.S. - Te iubesc II - Bella Emily Rose - 19 May 2010

Sper ca stiti ca Isa glumeste [ Nu e rea ]
Astept nextul

Re: P.S. - Te iubesc II - Matt I. River - 19 May 2010

Off, off, off, greu cu voi. Isa, Alice ma supar pe voi Si nu ati vrea sa ma supar pe voi vb serios chiar nu ati vrea Next, Next