Darkmark RPG Forum
A new hope - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ)
+--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout)
+--- Thread: A new hope (/t-a-new-hope)

Re: A new hope - Helena Daphne Rose - 25 Jun 2010

Bell , fii rea!
Please , pune-ne next-ul abia marti sau cam pe atunci Eu chiar vreau suspans Finna) Voi nu? :>

Re: A new hope - Bell Evans - 25 Jun 2010

ok, marti atunci
daca vreti suspans

Re: A new hope - Bella Emily Rose - 25 Jun 2010

Helena
Eu vreau sa mai pot dormi [ Eh , nici chiar asa ]
Dar ce mai conteaza
Astept cat e nevoie , doar sa il pui

Dar stii ca daca il pui marti trebuie sa existe si o conditie , nu ? Finna

ia sa vedem, bellatrix
ce conditie??

Re: A new hope - Bella Emily Rose - 25 Jun 2010

Tu ce crezi ?
Trebuie sa fie luung luung
Eh..nici chiar lung
Dar mai lung decat asta

pai. sa vedem..
urmatorul capitol are 2 pagini si 1/3 si e din doua perspective
si apare cineva nou
multumita??

Re: A new hope - Helena Daphne Rose - 25 Jun 2010

Asa , sa fie lung , sa avem ce citi Aa , si Bellatrix , nu ma bate ca i-am zis sa-l puna marti

Suna bine urmatorul capitol , Bell >Happywide<

Re: A new hope - Alice Morris - 25 Jun 2010

Capitolul a fost superb si toata actiunea se modifica surprinzator, dar felul in care scrii, pur si simplu te prinde, inca de la primele randuri, si asta e ceea ce face o scriiitoare cu un potential viitor in domeniul asta
acum, o sa incerc si eu sa comentez fazele care miau placut mai mult, si sa las un comm mai lung decat de obicei, dar nu cred ca ma pot compara cu cei specializati in treburi de astea

Quote:Nu iti fie teama. Tu si familia ta sunteti in sigurata. Cu dragoste, Makw Lisue Lil.
Faza asta mia placut la nebunie te sperie, si te captiveaza, si in plus, mia luat ceva pana iam citit numele lu ala
Quote: vopseaua [tineam sa cred ca e vopsea] cu care fusesera scrise era rosie, stralucitoare, proaspata.
funny faza cu tendinta ei de a crede ca nu e sange si din nou, te face sa vrei sa afli ce se inampla mai departe, si sati bata inima mai tare, si etc. Finna
Quote:O data cu venirea serii, o ploaie marunta, de toamna, acapara intreg orasul. Stropi mari si zgomotosi se loveau aproape dureros de sticla fumurie, asemeni valurilor de stancile ascutite abandonate pe faleza. Semana cu un cantec de mult apus, soptit de un inger inchis in propria suferinta.
Pasajul asta e pur si simplu superb descrierile tale chiar te fac sa te uite pa geam si sa vezi cum cerul e intunecat, dar stropii de ploaie se abtin din a cadea[doar acum, ca dimineata era potop ]
Quote:imi scrisese si un mesaj cu sange pe peretii din camera mea
am aflat si ce era cu misterioasa vopsea nu ca nu am fi stiut deja Finna
Quote:“-Imi pare rau sa te anunt ca Lisa e in siguranta mereu. Iti promit” sopti Luke.
Quote:“-Cuvantul meu de onoare. Jur pe memoria lui Anabell ca Lisa nu va pati nimic. Ma voi ocupa chiar eu de asta” murmura Luke, dupa care se intoarse spre mine.
E foarte dubios la faza asta, de parca el ar fi criminalul, si garanteaza ca nu ii va face nimic Lisei poate ne faci surprize surprize cu Andreea aaa.. Bell Evans
Quote:“-Anabell, vei fi in siguranta”
tipu inca e convins ca Lisa e Anabell? patetic si penibil
Quote:Si totusi, un zgomot de pasi se auzi din spatele meu..
nu stiu de ce, dar cand am citit paragraful dinainte de fraza asta, cand spunea ea ca vrea sa plece, eram sigura ca o va opri cineva pur si simplu uneori imi dau seama de lucrurile evidente si era de asteptat
Quote:dar sper ca nu va suparati
cine de pe toata planeta asta sar supara? chiar e foarte bine ca lai pus azi, si pana marti, nu mai e mult
cum obisnuiam sa spun, fanii adevarati asteapta si eu sunt una din fanele tale

Re: A new hope - Bella Emily Rose - 26 Jun 2010

Foarte multumita , Bell
Ai si un comentariu kilometric

Re: A new hope - Bell Evans - 26 Jun 2010

dap, ms Al
numele ala e destul de complicat dar veti vedea de ce
si nu, Luke nu e criminalul