RE: Poze cu pets - Agnes Marie Lovel - 29 Dec 2011
Am vazut pozele 
Eu nu fac diferenta intre caini . Toti imi par draguti si totusi toti cainii sunt pana la urma CAINI )
Nu cred ca , cainele meu e gaina si al tau iepure O_O
Deci eu ii consider egali > <
Eu l-am alintat prea mult -_-"
Du pa cum vezi in poze are ochisori aia verzi-albastri-galben-caprui (cum le spun eu) mai putin caprui depinde de contrast xD
Dar il ador . Si de asemenea toti cainii din lume > <
De al tau nu pot spune decat ca este scuump 
RE: Poze cu pets - Isabella River - 29 Dec 2011
- Mie imi plac toate animalele daca stau sa ma gandesc.
[ de asta atunci cand aud de China/Japonia sau ce tara o fi si ce le fac animalelor, innebunesc. cum naiba sa omori caini/pisici de vii si apoi sa ii gatesti in restaurante si prostii din astea ? aia nu sunt oameni. aia merita omorati din partea mea. ]
Ma dispera si oamenii care fac diferente asa mari intre caini cand vine vorba de rasa - daca iubesti un animal, de ce ti-ar mai pasa daca e metis sau rasa pura sau rasa asta sau mai stiu eu ? N-are sens. Ca un exemplu: daca eu am Rottweiler, rasa pura, si altul are.. Pechinez, sa spunem, eu ar trebui sa sar ca "baa, al meu e mai nu stiu cum" ? Nu cred. Fiecare rasa, defapt fiecare caine/animal in parte, trebuie tratat cum se cuvine - fara diferente si prostii din astea.
Ma mai enerveaza la culme si oamenii care bat caii sau orice animal ... Ce le doresc eu ? Sa fie si ei batuti exact la fel. Sa vedem atunci cum e. 
BTW. Multumesc. > < Deja deviez rau de la subiect. O_O =)))))))
Eu bine , sa stii ca eu tin cu tine Daca este sa fii votata presedinte eu voi fi acolo si te voi vota 3
Si da , doamne sau , cainii vagabonzi spre exemplu . Sunt eutanasiati pentru ca musca oamenii pe strada . Ei bine tu de ce crezi ca ei devin vagabonzi ? Pentru ca cainii dinaintea lor au fost lasti pe strada la randul lor si s-au reprodus :| Acum Basescu ii omoara :-L Frumos mai Base , foarte frumos :-w
Da ai dreptate
RE: Poze cu pets - Isabella River - 29 Dec 2011
- Nu stiu daca ai vazut la televizor, acum cateva luni - dar cativa de la un adapost din Botosani au omorat nu stiu cati caini care erau tinuti acolo - ei bine, dupa faza asta, Botosaniul a fost "pata neagra" a Romaniei pentru scurt timp. Sunt din Botosani, ca o precizare.

In tot ceea ce priveste cainii de pe strazi, cei care sunt vinovati sunt oamenii. :- ?? Si normal ca e mai simplu sa fie omorati decat sa se plateasca nu stiu cati bani pentru eutanasiere, pentru mancare dupa.. Iti dai seama. Dar este cel mai prost concept posibil ... E ca si cum ai zice "da, ne-am saturat de orasul nu stiu care, hai sa omoram toti oamenii de acolo ". It's wrong. Sunt si ele fiinte pana la urma ...
OFF: Haha, presedinte. )) Mersi de sustinere. :> Dar eu raman la visul meu de a studia la kineto. 
Ei bine oferta ramane valabila :> Eu am atatea carti bune de citit dar atat de putin timp 3
Deci , m-am gandit sami petrec timpul aici :>
RE: Poze cu pets - Bell Evans - 09 Jan 2012
- He's ma boy
Un ciobanesc german de 11 ani 
![[Image: DSCN2493.jpg]](http://i1016.photobucket.com/albums/af284/Arwen95/DSCN2493.jpg)
![[Image: DSCN2496.jpg]](http://i1016.photobucket.com/albums/af284/Arwen95/DSCN2496.jpg)
RE: Poze cu pets - Alice Morris - 09 Jan 2012
Vaai, ce mare si frumoas e Kid Parca asa il chema nu? Si mama, zapada!!!
RE: Poze cu pets - Bell Evans - 09 Jan 2012
- Yup, asa il cheama ^^ Si daa
Am putina zapada ca a nins week-end'ul asta 
RE: Poze cu pets - Alice Morris - 09 Jan 2012
Doamne, cat vreau si eu zapada Si Kid e foarte frumos, si am vazut multi ciobanesti germani la viata mea, ba chiar am avut unul cand eram foarte mica, si stateam la curte Sa'ti traiasca > <
RE: Poze cu pets - Agnes Marie Lovel - 09 Jan 2012
Mancal.ar mama Eu am avut numai pechinezi . Anyway . Idem Alice : Sa-ti traiasca .
|