Darkmark RPG Forum
Poze cu noi - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Poze cu noi (/t-poze-cu-noi--3272)

RE: Poze cu noi - John Miller - 08 Dec 2011

Daca toata lumea se arata pe aici, o sa pun si eu o poza cu mine XDD

[Image: 0140402444.jpg]

Deci da. Asa arat eu... Yey ^__^ Okay, I'm out of here Finna See you guys around ^o^

RE: Poze cu noi - Bell Evans - 08 Dec 2011

Bluza :> Esti foarte frumoasa >Happywide<

RE: Poze cu noi - Veronique A. Dupont - 08 Dec 2011

• Esti foarte frumoasa si bluza ta e bestiala :>
    Sunt sigura ca Judd Nelson n-ar avea nimic de obiectat daca te-ar vedea =))

RE: Poze cu noi - Isabella River - 09 Dec 2011

• Asta e facuta astazi, dupa ce noi, bossi clasei, am terminat de "impadurit" bradul si de decorat clasa. Finna
    In dreapta il aveti de seful clasei, iar in mijloc e "mana lui dreapta". :> Finna))) [unii dintre voi ma recunoasteti, deci nu mai spun care sunt eu - mijloc Whistle Finna]

[Image: img489m.jpg]

RE: Poze cu noi - Julieta D. Thibault - 09 Dec 2011

Yuyyyy...ce frumos e bradutsuu 8->..si noi am facut bradThinking Finna..va iesit super bine ;Wink..si tu esti frumoasa Omg3 si imi place bluzaThinking..si din nou ca si "super geaca ta"=)))...bluza devine vedetaBlush

• Hehe, noi am zis sa ne facem bradutul rosu & auriu. Happywide Eram toti in Carrefour sa luam decoratiuni si chestii. Finna A fost funny. Thinking Love
    Si cred ca ma strambam putin in poza, pentru ca ii ziceam lui Vlad ceva gen: "Taci si zambeste" =))))))))
    Bluza mea e una de trening. Thinking O.o Si geaca mi-am schimbat-o, deci a disparut "vedeta". :3 =))))))))))))))))

Mersi. >Happywide<

OhoSad da era frumoasa geaca :-wwww...Finna)) Fa poza si la asta noua:> si si pe asta o facem vedeta.
Si noi am stat prin orash dupa decoratiuni destul de mult =))))si jumatate din globuri le-am spart/Smile..si o trebuit sa mergem dupaa altele:-@..da ma roog 8-|
Finna):> Deci..fa pozika la geaca noua ;Wink

• Topicul se numeste "Poze cu noi", nu "Poze cu haine / geci". [-x Finna

P.S. - De asta noi am evitat sa luam globuri din sticla sau asa. Finna

Finna))...Apai da da cine so gandit ca o sa le spargem jumateThinking Finna))

RE: Poze cu noi - Matt I. River - 09 Dec 2011

(09 Dec 2011, 17:27)Isabella River Wrote:
  • Asta e facuta astazi, dupa ce noi, bossi clasei, am terminat de "impadurit" bradul si de decorat clasa. Finna
    In dreapta il aveti de seful clasei, iar in mijloc e "mana lui dreapta". :> Finna))) [unii dintre voi ma recunoasteti, deci nu mai spun care sunt eu - mijloc Whistle Finna]

Aww, da' cine-i draguta acolo ? Heart

Love Love Love