![]() |
I g2g.. - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Despartiri.. (https://www.darkmark.ro/f-despartiri) +--- Thread: I g2g.. (/t-i-g2g) |
Re: I g2g.. - Helena Daphne Rose - 01 Aug 2010 Off Bell...:-< O sa ne fie dor de tine Stai linistita , hakuna matata O sa gasesti tu off-topaceala pe aici Have fun Re: I g2g.. - Alice Morris - 01 Aug 2010 ca sa incepem de pe acum cu off-topacitul, ce inseamna hakuna matata ca eu nu mai tin minte de cand nu am mai vazut un episod din, cum se chema Timon si pumba nu? sau ceva asemanator cred ca am scris o tampenie Re: I g2g.. - Helena Daphne Rose - 01 Aug 2010 Hakuna Matata = Fii fara griji sau ceva de genul Serial? Parca era film Si da , ii cheama Timon si Pumba Re: I g2g.. - Desiree Rose Goth - 01 Aug 2010 Bell Wrote:see ya si off-topaciti mult ca sa am ce citi cand ma intorc Si noua ne va fi dor de tine Sa vii cu nexturi multe ca apoi sa ni le pui pe banda rulanta Re: I g2g.. - Alice Morris - 01 Aug 2010 Dess, hai sa ne luam de mana noua ne place sa citim nexturi dar sa punem nici pomeneala @Helena, Timon si Pumba era si un serial la care ma uitam eu pe tvr1 cand eram mica si din cate stiu apar si intr'un film Re: I g2g.. - Helena Daphne Rose - 02 Aug 2010 Ehh , eu nu am vazut serialul Re: I g2g.. - Alice Morris - 02 Aug 2010 nici eu filmul in schimb, cand eram mica ma uitam la Tom si Jerry defapt, toata familia se uita si acum ma mai uit daca se difuzeaza Re: I g2g.. - Helena Daphne Rose - 02 Aug 2010 Tom&Jerry Frate , iubeam desenele astea cand eram mica Ma mai uit din cand in cand pe you tube la episoade Si ce desene faine erau pe Carton Network (acum difuzeaza niste tampenii , sincer...) sau Fox Kids care mai tarziu a devenit Jetix...Cine mai tine minte Robogandacelul sau Dosarele Secrete ale Cainilor Detectivi? Sau Pisoiul Eek? Viata cu Louie Ce-i cu Andy? Tutenstein... ![]() Cine le mai tine minte? Cine? Acum difuzeaza rahaturi ca Hannah Montana sau numai stiu eu ce...I hate Disney Channel! (Exceptie facand Dragonul american si Phineas&Ferb ) Ba frate , ce-am mai deviat de la subiect Deh , desenele animate erau pasiunea mea , ce mai Re: I g2g.. - Alice Morris - 02 Aug 2010 sau mai tineti minte "copii de la 402" da, Helena, le stiu pe toate mentionate mai sus si la cele de pe disney channel, as mai adauga si Kim Posible si, ma uitam acum pe wikipedia si am mai gasit niste seriale Lumea lui Bobby Petter Pan Spider Man Caine rau Cei patru fantastici Pinocchio Jim Button Inspectorul Gadget Wunschpunsch ![]() Familia De ce? de aici am invatat eu cum apar muntii Regele Shaman Ce-i cu Andy adoram serialul asta radeam la fiecare episod cat mia placut ala "facand pe mortul" sau ala cu "bataia cu mancare" "nenorocitul ala de Jervis " Pucca dar imi placea varinta muta cand era la inceput 8-> Diabolik ala cu agentul secret in caz ca nu mai tineti minte Familia Tofu -frate, si eu sunt ecologista, dar nici chiar ca aia Jack piratul cel teribil Spionaele Witch cam atat nu pot sa cred la cate desene mishto ne uitam cand eram mici 8-> acum sunt doar porcarii si toate astea de mai sus de pe Fox Kids si Jetix merg sa caut si Cartoon Network Re: I g2g.. - Helena Daphne Rose - 02 Aug 2010 Ah... ![]() Familia Tofu , Jack Piratul cel teribil...=)) Ce vremuri..:-< OOH , DA! Cum am putut fii asa tuta incat sa uit de Copii de la 402? ![]() Si iubesc "Ce-i cu Andy?" Am invatat multe de la serialul asta... ![]() ![]() De pe CN imi placeau Fetitele Powerpuff , Ed Edd si Eddy Johnny Bravo Negrele aventuri ale lui Billy si Mandy Vaca si puiul , Scooby Doo Curaj , cainele cel fricos...desi , tre' sa recunosc , la cei 5 ani ai mei ma speria unele episoade Familia Flinstone Laboratorul lui Dexter P.s: Recunosc ca m-am uitat pe Wikipedia , da' la ora asta nu-mi aduc aminte toate desenele la care m-am uitat |