![]() |
|
Sugestii de filme:-? - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: Sugestii de filme:-? (/t-sugestii-de-filme) |
Re: Sugestii de filme:-? - Desiree Rose Goth - 29 Oct 2010 Room 1408 e un horror dragut, dar e mai mult psihologic.Oricum, eu il ador Poti incerca si Dead Silence sau My soul to take.Pe ultimele doua nu le-am vazut, dar din trailere filmele par bestiale Re: Sugestii de filme:-? - Bella Emily Rose - 29 Oct 2010 Mi'am descarcat deocamdata : Mirrors ( 1 si 2 ) House of Wax The uninvited Halloween ( 1 si 2 ) Si o sa caut si filmele astea . Thanks , Dess > <
Re: Sugestii de filme:-? - Jessica F. Jersey - 29 Oct 2010 Bella Cullen Wrote:Mi'am descarcat deocamdata : mirrors - e fenomenal filmul (eu nu m-am mai uitat in oglinda 2 saptamani dupa ce l-am vazut ) casa de ceara - l-am vazut si nu-mi place e banal. nu ti-l recomand the uninvited - e si asta dragutel halloween - nu e cine stie ce , dar e foarte geinal acum dupa parerea mea cel mai potrivit film: ~Drag me to Hell~ Merita vazut! Belive me :o3 Re: Sugestii de filme:-? - Desiree Rose Goth - 29 Oct 2010 Nu-ti recomand Mirrors 2, din cate stiu e un fel de remake al filmului original Asa.Si Buried arata foarte bine, desi filmul nu e tocmai horror Te-ai uitat la Silent Hill?E foarte tare Cred ca iti ajung filmele, Bells Re: Sugestii de filme:-? - Alice Morris - 29 Oct 2010 Jess, am vazut si eu Drag me to Hell si era ora 12 noaptea cand am inceput sa ma uit la film si inceputul a fost haios fiindca prietenii mei cu care ma uitam facea haz de ce se intampla in film, si sormea a ras o gramada cand i'a cazut babei o nicovala in cap de i'au sarit ochii a fost scarbos dar noi radeam ca niste tampiti ce suntem Si da, e foarte tare filmul, e de groaza, si se termina intr'un mod yaw Re: Sugestii de filme:-? - Jessica F. Jersey - 29 Oct 2010 stiu eu una il ador eu l-am vazut singurica si NU va recomand sa il vedeti singuri/singure da si finalul e neasteptat =)) Re: Sugestii de filme:-? - Desiree Rose Goth - 29 Oct 2010 Drag me to hell l-am vazut singura Si nu mi s-a parut horror deloc.Bine, in afara de scena in care Christine ii deschide mormantul babutei.In rest, am ras aproape la tot filmul Nu va recomand sa-l vedeti in timp ce mancati Eu am facut greseala asta si.... Re: Sugestii de filme:-? - Helena Daphne Rose - 29 Oct 2010 Oh, please Am vazut scene si mai rele, iar asta cand mancam XD Nu stiu daca e ceva de laudat, but.. : - ?? La "Drag me to hell" am ras aproape tot timpul. Oare de ce nu l-au bagat si pe Adam Sandler in film? =]] Re: Sugestii de filme:-? - Bella Emily Rose - 29 Oct 2010 Si eu am vazut " Drag me to hell " acum ceva timp . Si am postat daca nu ma insel si aici dar in fine . Filmul nu mi s'a parut asa horror
Re: Sugestii de filme:-? - Jade A. Crawford - 31 Oct 2010 Si eu am vazut Drag Me To Hell singura si e destul de ... acceptabil. Desiii, moaca babei aleia mi-a ramas in minte vreo saptamana dupaia |