![]() |
A new hope - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Coltul Creativ (https://www.darkmark.ro/f-coltul-creativ) +--- Forum: Writers' Hangout (https://www.darkmark.ro/f-writers-hangout) +--- Thread: A new hope (/t-a-new-hope) |
Re: A new hope - Bella Emily Rose - 28 Jun 2010 Si eu ? Pe mine m'ati uitat .. Re: A new hope - Bell Evans - 28 Jun 2010 cum sa te uitam pe tine, Bellatrix doar noi 2 am fondat clubul dedicatie pentru 3 fasole schimbatoare si o pastaie si eu am ochit o poza si o semnatura foarte tare cu damon si elena dar abia am schimbat'o pe asta ieri si imi place destul de mult deci, mai astept putin Re: A new hope - Isabella River - 28 Jun 2010 :> Eu mi-am schimbat semnatura si avatarul aseara. ![]() Re: A new hope - Kasumi Mikoto - 28 Jun 2010 Fetelor(si, ca de obicei, Matt). Nu va inteleg. DEJA 9 pagini. Ok,Bell e...aaa...cum exprim asta? Supercallifragilisticexpiallydolcius ajunge? Io n-as zice. Imi place asa de tare ca as fi in stare sa nu ma mai dau jos de pe calculator, daca ma apuca cititul. Desi inca nu m-am putut dezmetici dupa partea I Si daca o sa fie o parte a IIIa, o sa fie mai buna decat toate. Dar deja vreau prea mult, nu?? GO, GO, Bells! Next! Re: A new hope - Desiree Rose Goth - 28 Jun 2010 Bell Ne pui nextul sau mai trebuie sa astept inca 12 pagini de off-topic? Re: A new hope - Kasumi Mikoto - 28 Jun 2010 Mai multe, Dee, ca de 12 nu suntem departe Re: A new hope - Desiree Rose Goth - 28 Jun 2010 Am zis inca 12 pagini In total 22 Re: A new hope - Bell Evans - 29 Jun 2010 Capitolul 5 ~ Discutii Part I – Cearta intre frati [Lisa] Pasii se apropiau din ce in ce mai mult de mine, incepusem sa intru in panica. Am luat’o la fuga, dar doua brate puternice ma prinsera in incatusarea lor si ma fortara sa dau piept cu persoana din spatele meu. “-Stephan?” am intrebat eu. Vocea mea suna sparta, gatuita de teama. “-Shh, nu iti fac niciun rau. Te’am vazut pe fereastra” sopti el, mangaindu’mi obrazul. Atingerea de gheata a mainii lui imi trimise un fior necunoscut in tot corpul. “-Scuze” am bolborosit eu, incercand sa scap din bratele lui. Un esec total.. “-De ce nu dormi la ora asta? E periculos sa umbri singura pe strara” ma intreba el, pironindu’si privirile in ochii mei speriati. Simteam ca genunchii imi cedeaza, sub greutatea vorbelor pe care tocmai mi le spusese. Chiar isi facea griji pentru mine, nu erau doar visele mele. Am incercat sa evit raspunsul, concentrandu’ma asupra hanoracului sau albastru, pe care scria Adidas..insa fara succes. O mana ferma imi cuprinse barbia si ma forta sa il privesc direct. Sub influenta privirilor blande pe care le aruncau ochii de un albastru intens, mi’am simtit toata vointa topindu’se. Nu stiam ce se intampla cu mine, doar Josh avea darul de a ma face sa ma simt asa. De ce Stephan facea la fel? Nu era o nedreptate ca ingerul meu sa fie copiat?!? “-Nu vrei sa vorbesti, Anabell??” intreba o voce, venita din spatele lui Stephan. Acesta ingheta, intorcandu’se brusc cu fata spre fratele sau. Luke venea spre noi, pasind hotarat pe trotuarul din aleea scufundata in primele raze ale rasaritului. De ce trebuia sa semene atat de mult cu Josh?! Off, chestia asta incepea sa ma dea peste cap deja.. “-Pentru a mia oara, e Lisa, nu Anabell!” striga Stephan, postandu’se protector in fata mea. “-Da’te din calea mea. Sti de ce sunt in stare” il ameninta Luke, cu o privire glaciala. “-Nu te voi lasa sa ii faci ei rau. Nu ei!” zise Stephan, hotarat, pentru ca dupa cateva secunde sa zaca inert la picioarele mele. “-Ce i’ai facut?!” am urlat eu, aruncandu’ma langa el. ½-Sunt bine, Lisa, trebuie sa fugi½ imi sopti acesta, cand m’am aplecat sa vad daca e constient. “-Nicio sansa, Anabell. Si tu, Stephan, ridica’te o data” mormai Luke, aparent nepasator. Fratele sau se ridica de pe asfaltul rece si il privi cu ura. “-De ce trebuie sa complici lucrurile intr’un asemenea hal?!” spuse el, cu un aer victorios. “Nu iti ajunge..” incepu Stephan, dar Luke se indrepta spre el si isi puse mainile in jurul gatului sau. La inceput am crezut ca il imbratiseaza, sau ceva de genul, dar apoi am vazut chipul lui Stephan invinetindu’se. “-Da’i drumul!” am urlat eu. “Il omori!” “-Stai calma, nu moare el din asa ceva” murmura Luke, dupa care isi lasa fratele in pace. Stephan isi masa usor artera carotida si muschii gatului, dupa care veni spre mine. “-Sa mergem” spuse el, luandu’ma brusc de mana si incepand sa alerge. “-Ce?! Dar Luke?!” am intrebat eu, insa Stephan era ajuns deja departe. Prea departe de fratele sau. Chiar nu imi placea ce se intampla, lucrurile erau mult prea intortocheate. Ce avea Luke cu mine?! Si Stephan de ce parea asa de posesiv?! Aveam sa aflu raspunsul la toate intrebarile mele mai tarziu.. Part II – Edward [Luke] Un alt val de crime a invadat pacea din oras. De data aceasta, familia Lee a fost tinta unui nou atac. Kylie Lee si fiul sau, Jared, au fost gasiti decedati in bucataria din apartamentul de la etajul IV al blocului in care locuiau. Inca nu se cunosc cauzele mortii, anchetatorii presupun ca a fost vorba de o intoxicatie cu monoxid de carbon in concentratie mare. Vom reveni de indata ce obtinem mai multe informatii. “-Mai, mai, cine o fi in spatele tuturor crimelor?!” l’am intrebat pe Stephan, care statea pe canapea si scria in jurnalul lui idiot. “-De unde sa stiu eu?!” raspunse el, plictisit. Doamne, ce fratior mic si scump puteam sa am !! ½-Hey, pleci ? ½ am intrebat eu, cand am vazut ca se ridica si isi ia jurnalul. “-Merg sa ma plimb putin..” murmura el, dupa care disparu din camera. Pasii lui rasunara adanc pe aleea pietruita din fata casei, dupa care un alt zgomot se auzi. O bataie scurta, dar hotarata, in usa de la intrare, ma facu intr’atat de curios, incat m’am dus sa deschid. “-Luke?!” intreba o voce groasa, misterioasa. “-Edward?! Edward Rochester?!” am intrebat eu, socat. Nu imi venea sa cred. “-Asa iti intampini tu vechiul prieten?” raspunse el, cu zambetul pe buze. “-Intra, te rog” am completat eu, politicos. Edward intra in sufragerie si se aseza comod intr’un scaun. “-Deci, tu erai??” l’am intrebat eu, indicand spre televizor, care inca mai mergea. “-Nu, era Anabell, s’a intors din morti si ii e foame, sti?” glumi acesta, izbucnind in ras. “-Deci chiar e moarta..” am spus eu, lasand un mic oftat sa imi inunde respiratiile sacadate. “-Da. Si tu o sti la fel de bine ca si mine. Am simtit amandoi cand sufletul lui Anabell i’a parasit corpul..” sopti Edward, cu vocea cuprinsa de o tristete de moment. “-Am ceva sa’ti povestesc..” am inceput eu, iar Edward imi facu semn sa vorbesc. “-Spune” ma imbie el. “-Am cunoscut o fata. Lisa Stryder. Si seamana perfect cu Anabell. Trebuie sa o cunosti si tu, e superba. Poti baga mana in foc ca sunt una si aceeasi persoana” am spus eu, serios. “-Glumesti, nu? Anabell era unica” mormai Edward, in sens de protest. “-O vei cunoaste pe Lisa, si vei vedea ca sunt identice..niciun fir de par nu difera” am continuat eu. Trebuia sa il conving. Macar cineva sa ma creada. “-Dar nu e Anabell. Poate ca seamana, dar Anabell a noastra e moarta. Sti asta!” raspunse el, cu vocea grava. De ce numai eu credeam ca Lisa e Anabell?! Pentru ca era adevarat, Lisa si Anabell erau aceeasi persoana. Nu puteam sa ma insel, nu era nicio indoiala. Acelasi fizic, deci aceeasi persoana. “-Hey, tipule, ai ceva de baut??” ma intreba Edward, cu un zambet sadic. “-Nimic din ce preferi tu, sti doar ca locuiesc cu fratele meu, Stephan..” am raspuns eu, dezgustat. “-Oh, uitasem. Chiar, el e cel care tocmai iesise pe alee, nu?!” ma intreba Edward, admirand o pictura din perioada Renascentista. “-Da. Dar sa nu indraznesti sa te atingi de el” l’am amenintat eu. “-Nu stie nimic, nu?!” rase Edward. “-Ba stie. A aflat cu cateva luni in urma, a fost aproape inspaimantat. Dar si’a ascuns teama chiar foarte bine. Si a ajuns chiar sa ma inteleaga, deci..” am mormait eu, turnandu’mi un pahar cu apa din frigider. “-Vreau si eu sa o cunosc pe Lisa..chiar e interesanta povestea” spuse Edward, malitios. Nu eram prea sigur daca procedam corect, dar mi’am luat haina si mi’am dus vechiul prieten la o plimbare prin parcul din apropiere. Eram sigur ca Lisa era acolo..Si nu ma inselasem nici de data asta.. _________________________________ Ok, capitolul 5..sper sa va placa Re: A new hope - Helena Daphne Rose - 29 Jun 2010 Wow , wow , wow...it's there a dark secret about Anabell? Si uite ca a aparut in scena si domnul Edward Rochester! =))) Bre , ce ma enerveaza pateticul asta de Luke Si se comporta cam ciudat fratii astia doi... ![]() Next-ul cand il avem? Re: A new hope - Bella Emily Rose - 29 Jun 2010 Foarte tare Chiar imi place Thanks , Bell pentru ca ai pus ![]() |