Darkmark RPG Forum
Parerea despre membri - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Parerea despre membri (/t-parerea-despre-membri)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: Parerea despre membri - Isolde du Maurier - 17 Feb 2012

Anca...cu ce sa incep? Esti foarte de treaba, si imi place sa vorbesc cu tine, si mai ales ca suntem doua nebune Finna, iar topicul 'criminal' va ramane in istorie, si vreau un remake, neaparat! Imi place ca nu esti 'normala', ci ai asa, un aer aparte, si al tau...Si avem multe in comun, ceea ce iar e un lucru bun. Ahh, si scrii rp foarte bine Heart

RE: Parerea despre membri - Ivy Thibault - 17 Feb 2012

• Indiaa >Happywide<
    Stii parerea mea despre tine Smile Esti o super de treaba viperina dedicata, care nu lasa oamenii la nevoie si pe langa asta faci niste grafice superbe Love Noi doua ne-am imprietenit din prima si imi aduc aminte cum m-ai invatat tu sa lucrez in PS [pe atunci aveam Elements 7 si nu ma descurcam, dar e alta viata cu CS5]

Soo, love for my dear friend Love >Happywide<

RE: Parerea despre membri - Isabella River - 17 Feb 2012

• Ivy. Love >Happywide<
    Esti o prietena buna, de treaba si mereu draguta cu toata lumea. >Happywide<
    Imi place mult sa fac RPG cu tine pentru ca scrii foarte frumos [si mult :>].
    Plus ca faci niste seturi geniale. O_O La fel si Lexie. >Happywide< >Happywide<
    Love you, sis. >Happywide<

RE: Parerea despre membri - Odette B. Malfoy - 17 Feb 2012

Isa, I fuckin' love you>Happywide<

RE: Parerea despre membri - Kennya Allen - 17 Feb 2012

Elenushhh...
Tauroaica mea cu dereglari mintale la partea frontala a lobului drept =))))))
Ce pot sa spun, nu esti sanatoasa la cap si ma bucur ca ne-am cunoscut pe acest forum. Ne intelegem de minune si probabil in ceea ce priveste rpg-ul esti printre preferatele mele. La capul listei daca stau sa ma gandesc bine. Pur si simplu imi face placere sa vorbesc de fiecare data cu tine femeie.
Chiar daca suntem forever alone impreuna, vorba ta; ii avem pe Ita si Mada si imaginatia noastra retard. If you know what I mean :>

RE: Parerea despre membri - Natalie Francis - 18 Feb 2012

• Kennya . Pai , eu una nu te prea cunosc , poate doar am mai citit despre tine in unele postari si cel mai posibil , am citit rpg-uri de-ale tale >Happywide< Posibil sa avem cativa prieteni comuni :> Ce altceva mai pot spune despre tine ? Thinking? Nimic .

RE: Parerea despre membri - Isabella River - 09 Apr 2012

• Katie. Heart >Happywide<
    You know I love you. :3 Stii foarte bine ce parere am despre tine - ar fi culmea sa nu-ti fi dat seama, cand noi vorbim aproape in fiecare zi macar putin. [-x >Happywide<

RE: Parerea despre membri - Kurt F. Malfoy - 10 Apr 2012

Isa,Isa,Isaaa...
Mh,inafara de rp-urile tale nu prea stiu nimic plus faptul ca esti buna prietena cu Raiz si Matt. Si ca scrii genial si mult si te implici. Pari draguta.

RE: Parerea despre membri - Isabella River - 10 Apr 2012

• Kurt. In fine, eu raman la Carsten. Finna Sau Anca, mai bine. >Happywide<
    Nici eu nu stiu foarte multe despre tine, ce-i drept, mai mult din RP'urile tale. Scrii foarte bine si pari de treaba, chiar daca mereu mi-ai parut ceva mai "rece" - probabil din cauza faptului ca nu pui niciun "Finna / >Happywide< / Happywide" etc. de obicei. =)))) >Happywide<

RE: Parerea despre membri - Lexie Stryder - 18 Apr 2012

my dearest Isa Love
este nebunatica si amuzanta, si totusi stii cand e timpul sa fii serioasa, imi place cum scrii si faptul ca nu te dai usor batuta.
esti grozava Smile love you.