Darkmark RPG Forum
Isabella's little world ^_^ - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard)
+--- Thread: Isabella's little world ^_^ (/t-isabella-s-little-world)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: Isabella's little world ^_^ - Isabella River - 16 Nov 2011

Multumesc, Lexie. Kiss >Happywide<
Sa te intrec ? Finna Niciodata. Tu esti mult mai buna decat mine si oricum stii mult mai multe decat mine. >Happywide<

RE: Isabella's little world ^_^ - Isolde du Maurier - 16 Nov 2011

Cu timpul, invetii din ce in ce mai mult, eu la inceput era si mai varza Finna

India, EU la inceput chiar eram varza.. ma rog, la inceput, chiar primele 5 semnaturi, sa zicem. Finna Acum mi-am mai dat seama ce si cum putin, si semnaturile pe care le fac acum sunt total diferite de primele pentru ca acum stiu sa lucrez mai bine in PS si Gimp. Dar mai am foarte multe de invatat si stiu asta. : o3

@Julieta.
Ti-am facut setul. >Happywide< Am avut noroc pentru ca am gasit niste imagini cu o calitate mai buna - cea pe care mi-ai trimis-o tu nu o puteam folosi la nimic, era mult prea mica - si.. a iesit asta:

[Image: julietaavy2.png] [Image: julietasig2.png]

Sper sa iti placa, daca nu, doar spune-mi si o pot reface. >Happywide<

RE: Isabella's little world ^_^ - Matt I. River - 16 Nov 2011

Well I don't know 'bout her, but I like it. Heart Still Photoshop? ;; ) Kiss

Yes, baby, still. Kiss >Happywide< Folosesc si PS si Gimp si PhotoScape, deci.. =))))))))))))))
Multumesc mult, pui. Kiss Kiss

RE: Isabella's little world ^_^ - Ginny Anne Alden - 16 Nov 2011

Waa ce imi place Love Issa imi faci si mie un text? LoveLove
Vleau si eu un text flumos Love de preferat scris cu "vladimir script" dar poti face mai multe variante Love asta daca vrei tu Happywide
Cat despre citat,te las pe tine sa alegi unul Happywide Love :>Happywide<

RE: Isabella's little world ^_^ - Julieta D. Thibault - 16 Nov 2011

Ahh;x ador setuuuuuuuuuuuuuuuuuu;x;x..Finna) E ultra mega gigaaa reusit=))Blushmultumesk mult:-* Blush..

Mersi, Ginny B. Kiss Kiss Kiss Kiss
Apreciez. >Happywide<
Sigur ca iti fac, o sa fac mai multe variante. Kiss Zi-mi numai ce culori si totusi zi-mi un citat ceva. : o3
Ah, si sa stii ca nu stiu inca sa fac rendere [X_X] deci iti voi face imagine, daca e ok ? : o3 [asa cum am eu la semnatura, de exemplu]. Daca este ok asa, daca nu, sa imi spui >Happywide<

EDIT LATER:

Julieta, ma bucur mult ca iti place. >Happywide< Smile

RE: Isabella's little world ^_^ - Ginny Anne Alden - 16 Nov 2011

Este okei Issa >Happywide< Stai tu chill,ahh si vreau si un rpg cu tine Devil nu am mai facut de mult Finna
Asa ca text Thinking “I have found the paradox, that if you love until it hurts, there can be no more hurt, only more love.”
Mi se pare dragut acesta Love daca nu poti face cu el,spune-mi si caut altul Happywide
Si mersii muuult >Happywide<

Ginny, am incercat si am doua variante deocamdata. Thinking
Nu am facut cu Vladimir script, dar daca niciuna din cele doua de mai jos nu iti plac, pot incerca si cu acela. >Happywide< Sau cu orice font doresti tu. >Happywide< Doar sa-mi spui. Kiss

[Image: textginnyb.png]

[Image: textginnyb2.png]

P.S. - Acum vad ca poate era mai bine sa le fi facut mai mici. Thinking Dar astept parerea ta. >Happywide<